healthypatient kullanıcısının son içeriği

1. H

Rom Xiaomi 13T Pro Greeshan Repack HyperOs 1.0.6.0 UMLRUXM

Alacran21 Merhaba hocam. Halihazırda güncel olarak 13T Pro için en stabil rom hangisidir? Şu an hala bu romu mu kullanıyorsunuz? Teşekkür ederim.
  2. H

Yardım Bootloader kilidi açılmış 13T Pro Rom, Güncelleme

Geç olsun güç olmasın hocam. Tayvan Hyperos deneyimleme şansınız oldu mu peki? Rusya Hyperos ile farkı nedir?
  3. H

Mutlaka deneyeceğim hocam konunuzu da bekliyor olacağım. Stock rom tavsiyeniz ne olur peki?
  4. H

Daha öncesinde poco f2 pro kullanıyordum 4 seneyi geçti yeni aldım 1 ay olmadı 13t pro daha geçiş yapmadım :) Güncellemeyi yaptıktan sonra geçiş yapacağım inşallah. Custom rom olarak Hyperos'ta tavsiyeniz ne olur? Ben de daha güncel olduğu için açıkçası Hyperos denemek istiyorum.
  5. H

Konunuzu merakla bekliyor olacağım. Değerli tavsiyeleriniz ve vaktiniz için çok teşekkür ederim. Cihaz dirençli değil, yazılımla o işi çözmeye çalışacağım. Şu an global 14.0.12 yüklü durumda. Kilidi kaldırmıştım. Açıkçası kararsız kaldım EEA, Global, Türkiye, Rusya romlarından hangisini...
  6. H

Merhaba arkadaşlar. Yurtdışı 13T Pro Global sahibiyim. Güncelleme yapmadan (HyperOS'a geçmeden) bootlader kilidini kaldırdım. Cihazı güncelleyebilmem için veya rom atabilmem için nasıl bir yol izlemem gerekiyor? Herhangi bir rehber varsa paylaşabilir misiniz? Tavsiye edeceğiniz bir rom ve bir...
  7. H

Ana Başlık Xiaomi 13 Kullanıcılar Kulübü - Bende Artık Bu Kulübün Üyesiyim

Arkadaşlar yurt dışı kayıtsız Mi 13 almayı planlıyorum. Direnç işlemini kilidi kaldırdıktan sonra önümüzdeki sene yapmayı düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz?
  8. H

Ana Başlık Xiaomi 13 - Tüm Özellikleri [ Kullanıcı Yorumları ]

Arkadaşlar yurt dışı kayıtsız Mi 13 almayı planlıyorum. Direnç işlemini kilidi kaldırdıktan sonra önümüzdeki sene yapmayı düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz?
  9. H

Yardım Poco F2 Pro verileri yedekleyememe

Selamünaleyküm arkadaşlar. Şimdiden sorunumu okuyup çözüme kavuşturma noktasında yardımlarınız için teşekkür ederim. MIUI 12.5.7, Android 11 Hellas rom kullanıyorum. Verileri Google One uygulaması üzerinden ya da ayarlar Google Yedekleme üzerinden yedeklemeye kalkıştığımda veriler yedekleniyor...
  10. H

Rom POCO F2 Pro – EEA Kararlı Android 12 V13.0.2.0.SJKEUXM

mustafaozkan1414 Selamünaleyküm. K30 Pro Zoom Edition için çağrı kaydetme özelliği olan stabil hangi romu tavsiye edersiniz? Şu an Hellas rom kullanıyorum.MIUI 12.5.7, Android 11 var güncellemek istiyorum artık. Teşekkür ederim.
  11. H

Rom Poco F2 Pro crDroid 8.4 - Android 12.1

Selamünaleyküm arkadaşlar K30 Pro Zoom Edition için hangi romu önerirsiniz? Şu an HELLAS 12.5.7 sürümünü kullanıyorum ama güncellemek istiyorum. Teşekkür ederim.
  12. H

Rom Xiaomi Poco F2 Pro HELLAS Stabil Rom V12.5.7.0.RJKCNXM

Stoya Selamünaleyküm hocam. Linki yenileyebilir misiniz? K30 Pro Zoom Edition için hangi romu önerirsiniz bu arada? Uzun süredir sizin önerdiğiniz Hellas romu kullanıyorum ama güncellemek istedim.
  13. H

Sohbet Pocophone F2 Pro/K30 Pro Kullanıcı Yorumları

Stoya, merhaba. Poco F2 Pro 256 GB kullanıyorum. K30 Pro Zoom kamera modülünü aldım ve telefonuma takacağım. Bu modülü taktıktan sonra hangi romu önerirsiniz telefon için. Teşekkür ederim.
  14. H

Stoya hocam, tekrar merhaba. Şu an cihazımda Hellas rom yüklü ve herhangi bir sıkıntı yok. TWRP mevcut. Cihazı TWRP üzerinden rootlarsam verilerim silinir mi?
  15. H

Stoya hocam merhaba. Şu an MiuiMix 12.5.2 kullanmaktayım. Telefon yurt dışı ve kardeşime vermeyi düşünüyorum. En güvenli ve stabil bir rom olarak ne tavsiye edersiniz? Paylaşımlarınız ve yardımlarınız için teşekkür ederim.
Üst Alt