Headjoke kullanıcısının son içeriği

1. Headjoke

Yardım Yeni Telefon Alacağım Hangi Cihazlara Server Repair Yapılıyor Yardımcı Olursanız Sevinirim

Forum kirliliği oluşturucak bir durum yok mi serisinden telefon bakıyorum yazmışım oraya zaten IMEI repair hangilerine yapılıyor ise arasından ben seçeceğim siz soruyu yanlış anladınız Bütçe illa diyorsan herhangi bir sınırım yok 17 ultraya da IMEI repair yapılıyor ise düşünebilirim ama sorum...
  2. Headjoke

Yardım Yeni Telefon Alacağım Hangi Cihazlara Server Repair Yapılıyor Yardımcı Olursanız Sevinirim

Eğer uygulamalarda vesaire sorun olmuyorsa bir tane kayıtlı normal telefonumla atamaları cevaplarım sadece yanına da herhangi bir global versiyonu üst segment telefon alabilirim
  3. Headjoke

Benim mevcuttaki telefonumun kamerası yere düşme sonucu arızalandı ama kullanımında problem yok sizce çift telefon yapmam mı mantıklı olur (bana yük olmaz) yoksa alacağım yeni global telefona IMEI repair işlemi yaptırarak tek telefon kullanmam mı alacağım yeni cihaza kayıt yaptırmadığım dahilde...
  4. Headjoke

Merhabalar arkadaşlar kendime yeni bir Xiaomi cihaz almak istiyorum daha seçim yapmadım Xiaomi web sitesesinde şuan satışta olan mi serisi cihazlar arasından seçim yapacağım tüm cihazlara IMEI atılabiliyor mu atılamayan cihazlar var ise hangileri şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
Üst Alt