HDVCAN kullanıcısının son içeriği

1. HDVCAN

Yardım Miui 14 Bildirim Çubuğu

ekran yanığından dolayı komple durum çubuğu simgesi gizleme varmıdır acaba
  2. HDVCAN

Yardım Miui 14 durum cubugunu tamamen gizleme

bende oneplus 8 vardi ayarlardan durum cubugundaki tüm simgeleri, usttekileri, wifi isareti, pil isareti, saat falan hepsini gizliyordum boylelikle tiktok da falan uzun sure gezinirken üst tarafda ekran yanigi olusmuyordu mi 13t miui 14 de denemedigim yol kalmadi sırf bunun icin bootloader...
  3. HDVCAN

İpucu 13t twrp olmadan root

kral sen bu işi biliyon valla tesekkur ederim oldu :):):) hic bir sitede bulamamistim
  4. HDVCAN

tam dediğin gibi yaptım ama boot dosyasını alıp magisk disk ile yüklemeye calıştığımda başarısız diyor
  5. HDVCAN

bana adim adim burdan anlatirmisiniz ben indirimce yazayim tekrar size zahmet olmazsa eger ben ve diger arkadaslarimiz size dua ederiz :)
  6. HDVCAN

bunun root ile ne alakasi var anlamadim sen rom linki veriyorsun zaten benim teldeki rom verdigin linkdeki rom ben root istiyorum sadece 1703088033 cihaza root atmam icin boot.img ve twrp linki verebilecek varmidir acaba
  7. HDVCAN

1703076948 sana zahmet mi 13t 14.0.6 TMFMIXM için fastboot linki eklermisin ben bulamadım da içinde boot.img olan
  8. HDVCAN

Yardım mi 13t root sorunu

mi 13t bootloader kilidini açtım ama root ve twrp yapamıyorum global sürüm
  9. HDVCAN

merhaba rootlayabildinizmi acaa 13t yi yaptıysanız dosya linkleri falan ekleyebilirmisniz
  10. HDVCAN

başkan dosya linklerini falan ekleyip düzgünce anlatsan keşke her yerde aradım mi13t için ne boot.img var nede twrp var biliyosan düzgünce anlatda sevap işle biraz :) herşeyi baştan anlatarak yazsan dosya linkleride dahil sana zahmet
  11. HDVCAN

Çözüldü Direnç işlemi yapılmış 11t pro cihazının imei silindi ne yapmalıyım.

banada oldu aynisi nasil cozdunuz kim cozdu banada yardimci olurmusunuz
  12. HDVCAN

Yardım Sim Kart Tepsisi Kırıldı

bende de ayni sekilde sim tepsisi icinde kaldi once su bantlari var onlardan 2 cm incelidinde kestim ve dibine kadar itekledim ve cektim sim cikti icinden sonra da yaş pasta maytaplari var ince demir igneden az daha kalin ucunu egdim ve cengel gibi icinde kalan sim tepsisi parcasina taktim...
  13. HDVCAN

Yardım mi 9t pro 11 android twrp magisk manager root atma

simdi sordugum soru com basitti twrp ye girdiginde ve instal deyip telefonun kendi hafiza dosyasina tikladiginda icinde bulunan magisk yada herhangi bir dosya yok gorunmuyor sorunu da cozdum zaten telefona otg taktim gordu ama kendi hafizasini gormedigini soyluyorum siz sorumu tam okumamissiniz...
  14. HDVCAN

Yardım mi 9t pro 11 android twrp magisk manager root atma

adam diyorki trwp yükledim installere girdim ordan sd kartı seçtim ama download klasörü yada ana klasör görünmüyor o yuzden de indirdiğim magic zip i bulamıyorum diyor yani bu kadar basit dediğin şeyi çözrmisin sana zahmet yada baştan linkler dahil twrp ve rootları anlatırmısın
Üst Alt