Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Zaten saçma olan da bu ya. MIUI Türkiye destekli satıcıyız diye ortalarda gezinip duran cepport elini eteğini çekivermiş forumdan. Bugün telefon ettim, "Karar elimize ulaşmadı, karar henüz çıkmadı" gibi cevaplar verdiler. Mesaj yoluyla BTK'nın kararını da attım ayrıca. Karar gelmedi diye bir...
cepport satıcısının konuyla ilgili bir bilgisi ve değerlendirmesi var mı arkadaşlar? Gittigidiyor Cepport'tan satın aldım ürünü. Gittigidiyor üzerinden mesaj attım bize öyle bir bilgi gelmedi dediler.
Mi 9T aldığım esnada bende bu soruyla çok fazla cebelleştim. Xiaomi Türkiye garantili diye banka puanıyla vs. 2750'ye aldığım telefon elime geldiğinde KVK garantili çıktı. Hemen distribütörü(Evofone) aradım. İMEİ numarasıyla sorgulama yaptığımda ürün bizden çıkışlı değil dedi. Sonrasında Xiaomi...
İyi günler. Mi 9T aldığım esnada bende bu soruyla çok fazla cebelleştim. Xiaomi Türkiye garantili diye banka puanıyla vs. 2750'ye aldığım telefon elime geldiğinde KVK garantili çıktı. Hemen distribütörü(Evofone) aradım. İMEİ numarasıyla sorgulama yaptığımda ürün bizden çıkışlı değil dedi...
Mi 5s 32 gb. Yükledim ve kamera açıkken sol altta öncesinde çekilmiş fotoğraf görünüyor. Güncellemeden sonra format atmakta yarar olabilir diye düşünüyorum ozer__23
Bilgisayarda farklı bir oturum açmak gibi bir şey. Telefon tek fakat birbirinden bağımsız iki alana bölünüyor. Birini işlerinde, diğerini ise özel hayatında kullanabilirsin.
Bir de bazen uyuyor, parmağımı koyuyorum çok geç açılıyor ekran. Sanki home tuşunu pasif hale getirmiş gibi:) Parmak izinin isabetli çalışmamasının yanında bu da başka bir sorun.
Bende yakın zamana kadar 8.0.3 kullanıyordum. Güncelleme geldi 8.2.1 kullanıyorum. Hiç denememiştim grup selfie modu bende de 2 tane çekiyor. Ayarlardan "orijinal fotoğrafları da kaydet" seçeneğini pasif hale getirdim ve bu sorunu çözdüm. Bi dene istersen.
Fotoğraf ekleme şansın var mı hocam? Acaba bende de var da ben mi fark etmiyorum bu durumu diye merak ettim. Bana normal geliyor kamera ama belki de benimki de sizler gibidir.
Hocam güzelleştirme moduyla bi ilgisi olabilir mi? Kapattığımda daha net fotoğraflar elde ediyorum. Yakınlaştırınca güzelleştirme açıkken daha olumsuz sonuçlar elde ettim.