hbsv8 kullanıcısının son içeriği

1. H

Haber Xiaomi Mi 5S Toplatılıyor

Zaten saçma olan da bu ya. MIUI Türkiye destekli satıcıyız diye ortalarda gezinip duran cepport elini eteğini çekivermiş forumdan. Bugün telefon ettim, "Karar elimize ulaşmadı, karar henüz çıkmadı" gibi cevaplar verdiler. Mesaj yoluyla BTK'nın kararını da attım ayrıca. Karar gelmedi diye bir...
  2. H

Haber Xiaomi Mi 5S Toplatılıyor

cepport satıcısının konuyla ilgili bir bilgisi ve değerlendirmesi var mı arkadaşlar? Gittigidiyor Cepport'tan satın aldım ürünü. Gittigidiyor üzerinden mesaj attım bize öyle bir bilgi gelmedi dediler.
  3. H

Soru N11'den Türkiye Garantili Diye Aldığım Telefon da KVK Garantili yazıyor

Mi 9T aldığım esnada bende bu soruyla çok fazla cebelleştim. Xiaomi Türkiye garantili diye banka puanıyla vs. 2750'ye aldığım telefon elime geldiğinde KVK garantili çıktı. Hemen distribütörü(Evofone) aradım. İMEİ numarasıyla sorgulama yaptığımda ürün bizden çıkışlı değil dedi. Sonrasında Xiaomi...
  4. H

Soru KVK Xiaomi resmi garantisi mi ?

İyi günler. Mi 9T aldığım esnada bende bu soruyla çok fazla cebelleştim. Xiaomi Türkiye garantili diye banka puanıyla vs. 2750'ye aldığım telefon elime geldiğinde KVK garantili çıktı. Hemen distribütörü(Evofone) aradım. İMEİ numarasıyla sorgulama yaptığımda ürün bizden çıkışlı değil dedi...
  5. H

Rom Yeni Güncelleme Geldi

Mi 5s 32 gb. Yükledim ve kamera açıkken sol altta öncesinde çekilmiş fotoğraf görünüyor. Güncellemeden sonra format atmakta yarar olabilir diye düşünüyorum ozer__23
  6. H

Yardım Çift ekran

Ekranlar arası geçiş yapılırken şifre istiyor. Zannedersem bir ekrandaki bildirimler diğer ekrana gitmiyordur. Hiç denemedim.
  7. H

Yardım Çift ekran

Bilgisayarda farklı bir oturum açmak gibi bir şey. Telefon tek fakat birbirinden bağımsız iki alana bölünüyor. Birini işlerinde, diğerini ise özel hayatında kullanabilirsin.
  8. H

Tema MIUI Ultimate Teması! [Bakmadan Geçme!]

Arkadaşlar hareketli duvar kağıdını indirip uyguladığımda kilit ekranındaki hareketli görsellerde takılıyor telefon. Neden olabilir? MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. H

Yardım Mı 8.2 güncelleme den sonra

O işaret arka planda senkronize olan şeylerin olduğunu belirtiyor. Senkronizasyonu kapatırsanız düzelecektir sanırım.
  10. H

Rehber mi 5 s parmak izi okuyucusu

Bir de bazen uyuyor, parmağımı koyuyorum çok geç açılıyor ekran. Sanki home tuşunu pasif hale getirmiş gibi:) Parmak izinin isabetli çalışmamasının yanında bu da başka bir sorun.
  11. H

Mi5 satılık

Orada 1179 TL hatta ama beyaz rengi. Siyah rengi her zaman daha pahalıydı ve hatta stokta siyah renk hiçbir yerde yok. Bence çokta abartı değil.
  12. H

İnceleme Xiaomi Yeelight Bedside Gece Lambası

Philips Ambilight teknolojisine benziyor. Ambilight'ta ucuz sayılmaz yani. Philips Hue V2 Akıllı Led Lamba Başlangıç Paketi Fiyatı
  13. H

Soru Xiaomi Mi5s Ön Kamera Bulanıklık Sorunu

Bende yakın zamana kadar 8.0.3 kullanıyordum. Güncelleme geldi 8.2.1 kullanıyorum. Hiç denememiştim grup selfie modu bende de 2 tane çekiyor. Ayarlardan "orijinal fotoğrafları da kaydet" seçeneğini pasif hale getirdim ve bu sorunu çözdüm. Bi dene istersen.
  14. H

Fotoğraf ekleme şansın var mı hocam? Acaba bende de var da ben mi fark etmiyorum bu durumu diye merak ettim. Bana normal geliyor kamera ama belki de benimki de sizler gibidir.
  15. H

Hocam güzelleştirme moduyla bi ilgisi olabilir mi? Kapattığımda daha net fotoğraflar elde ediyorum. Yakınlaştırınca güzelleştirme açıkken daha olumsuz sonuçlar elde ettim.
Üst Alt