hbkundakci kullanıcısının son içeriği

1. H

Yardım Mi 11 ultra kendini yeniden başlatıyor

Kullandığım cihazı yenilemek amacıyla Xiaomi mi 11 ultra cihazı satın aldım. Cihazı satın aldıktan sonra direnç ile kayıt işlemi yaptırdım. Malum kendim uzun süreli kullanmayı düşünüyorum. O yüzden kayıt işlemini hemen yaptırdım. Sorunum şu, cihazım arada bir birden donuyor ve kendini yeniden...
  2. H

Yardım Mi9t yeniden başlatma sorunu

Cache belleği sil. Düzelmesi lazım...
  3. H

Rehber Quallcom İşlemci Cihazlarda Turkcell VoLte-VoWifi-ViLte Etkinleştirme

Mi 9t de vowifi çalışıyor mu. Vodafone hat ile. Bir sorun vardı. Çözüldü mü acaba
  4. H

Bu ayar bende de açık. 4.5g, 3g , görüntülü arama hepsi açık. Rom ile alakalı bir durum olabilir mi. Global rom kullanıyorum.
  5. H

Üstad seninkinden tek farklı olarak bende UT Arayüz: kullanılamıyor yazıyor. Geri kalan herşey aynı. Bundan dolayı mi acaba sorun oluyor.
  6. H

Merhabalar. Ben mi 9t telefonumda vowifi sorunu yaşıyorum. Telefonda volte ve görüntülü arama mevcut ve aktif. Vowifi de aktif görünüyor. Simgesi bildirim çubuğunda çıkıyor. Ama arama yapınca "Sunucu hatası. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz." yazıyor. wifi arama yapamıyorum. Sorun nedir...
Üst Alt