hazar49 kullanıcısının son içeriği

1. H

Yardım Wifi çekimi

Merhabalar herkese yeni telefonum olan redmi note 11 pro sürekli wifi sorunu yaşıyorum.Wifisi modemin yanında olmasına rağmen iyi çekmiyor.Sürekli çekimi düşüyor.Hem 2.4g de hemde 5g de aynı sorun var.Bir diğer telefonum Redmi note 10s de herhangi bir sorun yok wifisi stabil vede çekimi çok...
  2. H

Rehber Quallcom İşlemci Cihazlarda VoLte-VoWifi PDC programı ile etkinleştirme

Son güncellemeden sonra Türk Telekom vowifi note 7 de çalışmaya başladı.Note 7 telefonu olanlara duyurulur.
  3. H

Çözüldü VoWifi ile şebeke sorunu

Arkadaşlar redmi note 9 pro hat vodafone wowifi ayarlı fakat sıkıntı wifiyi kapattığında şebeke sinyalide gidiyor sorun ne olabilir acaba?Çözümü nedir acaba?
  4. H

Yardım Redmi note7 Vowifi sorunu

note 7 de bu şekilde çıkıyor vowifi aktif edemedik.Hattım TTmobil volte aktif ama vowifi bir türlü aktif olmuyor.Yardımlarınızı bekliyorum.
  5. H

Recovery Tüm Xiaomi Cihazlara Tek Tuşla TWRP Yükleme Aracı - Beta V2 Güncellendi.

Sorunu global sürümü twrp ile tekrar formatladım sorun çözüldü.
  6. H

Recovery Tüm Xiaomi Cihazlara Tek Tuşla TWRP Yükleme Aracı - Beta V2 Güncellendi.

Arkadaşlar cihazımda twrp yüklüymuş haberim yoktu.Neyse tekrar yüklerken bu sefer wifi devre dışı kaldı.Bana nasıl yapmamı anlatırsanız belki cihazı kurtarırım.bu işlemi redmi note7 yaptım wifi tuşu artık açmıyor devredışı kaldı.Aç diyorum açmıyor yardımlarınızı bekliyorum.
  7. H

Hocam note7 hem Turkcell'de hemde Vodafone'da Vowifi özelliğini destekliyor lanet olası TTmobilde desteklemiyor.
  8. H

Arkadaşlar elinde redmi note7 telefonu olup hattı TürkTelekom olan Vowifi çalıştırabilen varmı?Volte servisini bir şekilde halettim ama Vowifiyi bir türlü aktif edemedim.Yapan varsa destek bekliyorum.şebekem burda sorunlu daha önce Vodafone dayken sıkıntı yoktu.Fakat TT mobilde sorunlu...
  9. H

Rehber *Yeni Yöntem Eklendi - 15 Ağustos 2020* MIUI VoWiFi-VoLTE Çalıştırma Rehberi(Root Gerektirmez)[Tüm Cihazlar]

Zaten öyle yaptım başka bir telefonda kayıt yaptım ve Vowifi açıldı ve çalışıyor.Tekrar note 7 hattı taktığımda Vowifi çalışmıyor.Destekleyen bir telefona hattımı taktığımda çalışıyor ama note7 tekrar hattı taktığımda çalışmıyor.
  10. H

Rehber *Yeni Yöntem Eklendi - 15 Ağustos 2020* MIUI VoWiFi-VoLTE Çalıştırma Rehberi(Root Gerektirmez)[Tüm Cihazlar]

Öncelikle herkese hayırlı bayramlar benim telefon note7 hattım Turktelekom pdc programıyla volteyi etkinleştirdim.Fakat ne yaptımsa hatta pdc programında commedralı silmeme rağmen Vowifi aktif edemedim.Daha önce Vodafone dayken ikiside aktifti.Varmı başka Vowifi aktif edecek taktiklerinizi...
  11. H

Rehber Quallcom İşlemci Cihazlarda Turkcell VoLte-VoWifi-ViLte Etkinleştirme

Hocam dediklerin hepsini yaptım doğru şekilde root iznide verdim.telefonuda kapatıp açtım fakat vowifi işareti gelmedi ama zaten çalışııyor.telefonum redmi note 7 hattım Turk Telekom sorun ne olabilir.
  12. H

Dt-greece de denedim yine aktif olmadı.Hatta bu sefer volte serviside gitti.Tekrar Turkey-volteyi aktif ettim volte geldi ama vowifi gelmedi.Pdc bir sürü seçenek var hangisi vowifi aktif ediyor bilmiyorum.TTmobil çok sorunlu bir operetör malesef...
  13. H

uçak moduna alıp wifiyi açtım denedim radyo kapalı diyor.pdc de zaten row commericall tamamen silmiştim.başka bir yolu olması lazım.
  14. H

Evet koduda girdim ayarlarda Vowifi seçeneği var üstelik wifi ayarlı ama malesef üste simgede çıkmıyor anlamadım gitti.Pdc programında farklı bir şey yapılacakmı?
  15. H

Türk Telekom hattı olanlar başka uyumlu telefonda hem volte hem Vowifi özelliğini aktif etmeme rağmen kendi telefonum redmi note7 taktım sadece volte aktif oluyor.Vowifi malesef aktif olmuyor.Boşuna uğraşmayın.
Üst Alt