hazar1907 kullanıcısının son içeriği

1. H

Yardım Redmi airdot ve note 4 ses sorunu

Merhaba airdot kulaklığım var, note 4 bağlıyorum sesi normal sonra kutusuna koyuyorum tekrar çıkarıyorum ses aşırı düşük oluyor, eşleştirme siliyorum tekrar yapıyorum normal tekrar kutuya koy düşük çıkıyor böyle bir döngü. Çözümü nedir? iPhone 6s de böyle bir sorun yok
  2. H

Rom Mido için rom önerisi

Redmi note 4 için lagsız kasmadan hangi romu kullanabilirim? Güncel olması şart değil* batarya idare etsin lag kasma yapmasın yeter, Android 6-7 bile olur
  3. H

Yardım a3 magisk ve root?

stok eu roma kolay şekilde nasıl magisk kurup rootlarız acaba
  4. H

Yardım Mİ4 pc görmüyor sadece şarj ediyor.

Mİ 4 LTE Cihazım var. v9.5.1 sürümü kurulu. twrp de var cihazda fakat format atamıyorum recovery de başarısız yazıyor her seferinde. rom atmaya çalışırsam da aynı hatayı veriyor Tel açıkken pc takıyorum pc görmüyor sadece şarj ediyor. telefonda dosya aktarma seçeneği de çıkmıyor. nasıl çözerim...
  5. H

Rehber Xiaomi mi4 cyanogenmod 13 yükleme rehberi

Genel olarak bunu biliyorum da cynogenmod 13 te hata var ayarlar açık olsa da göstermiyor
  6. H

Rehber Xiaomi mi4 cyanogenmod 13 yükleme rehberi

Bi sorum var .kullanan kaldımı bilmemde ben cm13 kullanıyorum şöyle bir sorun var. WhatsApp bildirimleri kilit ekranına gelmiyor .izinler vs herşey tamam. Mesaj geliyor ama kilit ekranında görünmüyor neden acaba
  7. H

Ana Başlık Sıkça Sorulan Sorular

merhaba. redmi 5a cihazıma miu10 güncellemesi geldi beğenmedim miu9 geri dönmek istiyorum fakat antirolback denen olay varmış bu cihazda galiba. geri dönmenin hiç mi yolu yok? ilk mesajda bootloader açıksa dönülebilir yazılmış tam olarak nasıl yapılıyor acaba?
  8. H

Yardım Redmi 5a custom rom sorunu

Merhaba benim redmi 5a cihazım var. bootloader kilidini açtım dün akşam daha sonra custom rom kuracaktım ama şöyle bir sorun oluyor. Twpr kurdum xda dan romu indirdim kurulumu sorunsuz hallediyorum cihaz yeniden başlıyor daha sonra Google yazısı geliyor ( rom pixel ex. rom) sonra siyah ekrana...
  9. H

Rehber XiaoMiTool - Rom/Root/twrp/recovery/edl/bootloader-Oto Yükleyici

MErhaba. benim redmi 5a cihazım var. EvoBT garantili. bu program ile bootloader kidini açsam ileride tekrar kilitleyebilirmiyim acaba? kutusunda global yazıyor. miui alışamadım lineageos kurmak istiyorum
Üst Alt