Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
3 senedir kullanıyorum hocam, iPhone 6s laptop televizyon hiçbirinde böyle bişi yok,. Sadece ikinci el yeni aldığım note 4 de oldu. Başka kulaklıklarla denedim sorunsuz,. Benim airdota gelince sıkıntı
1679485655
Ekleme custom romlarda da bu sorun yok, sadece stokta :)
Merhaba airdot kulaklığım var, note 4 bağlıyorum sesi normal sonra kutusuna koyuyorum tekrar çıkarıyorum ses aşırı düşük oluyor, eşleştirme siliyorum tekrar yapıyorum normal tekrar kutuya koy düşük çıkıyor böyle bir döngü. Çözümü nedir?
iPhone 6s de böyle bir sorun yok
YouTube da 12,5 gibi versiyonların incelemeleri var olmazsa onlardan denerim artık hocam, cevap için teşekkürler. Lineageos 16 falan nasıldı hatrınızda var mı acaba, yoksa miui devam mı edeyim zorlamadan
Bekliyorum hocam sizden haber*. Bi rom yükledim lineage12 fena değil ama laglı*. Bide asıl mesela Vodafone olanları arayamıyorum çağrı sonlandırıldı diyor otomatik, belki düzelir
Redmi note 4 için lagsız kasmadan hangi romu kullanabilirim? Güncel olması şart değil* batarya idare etsin lag kasma yapmasın yeter, Android 6-7 bile olur
Son betayı bende kurdum. stok yerine gayet güzel tercih. ufak tefek hatalar var ama betadan çıkınca düzelir herhalde. kamera olarak google kamera değil kamera go geliyor. az daha basit hali .
sadece magisk kuramadım. nasıl oluyor anlatım da göremedim