hazar1907 kullanıcısının son içeriği

1. H

Çözüldü Çağrı sonlandırıldı hatasi

Benzer sorunu note 4 de yaşadım, volte kapattım düzeldi
  2. H

Rom Mido için rom önerisi

Miui sevmiyorum hocam ben , birde stok romda Bluetooth kulaklık sorunu var çözümü yol
  3. H

Uygulama ReVanced No Root! + Music + MIUI13 + AutoCar | v18.01.38

Oradakileri de indirdim aynı hocam. Pc den indirdim telefondan indirdim aynı hata, paket ayrışmıyor
  4. H

Yardım Redmi airdot ve note 4 ses sorunu

3 senedir kullanıyorum hocam, iPhone 6s laptop televizyon hiçbirinde böyle bişi yok,. Sadece ikinci el yeni aldığım note 4 de oldu. Başka kulaklıklarla denedim sorunsuz,. Benim airdota gelince sıkıntı 1679485655 Ekleme custom romlarda da bu sorun yok, sadece stokta :)
  5. H

Jbl 500bt bağlıyorum onda böyle bir sorun yok. redmi airdots ta var bu sorun çok garip
  6. H

Uygulama ReVanced No Root! + Music + MIUI13 + AutoCar | v18.01.38

son sürümü indiriyorum paket ayrıştırma sorunu diyor. android 7 üzerine miu 11 note 4 de
  7. H

Merhaba airdot kulaklığım var, note 4 bağlıyorum sesi normal sonra kutusuna koyuyorum tekrar çıkarıyorum ses aşırı düşük oluyor, eşleştirme siliyorum tekrar yapıyorum normal tekrar kutuya koy düşük çıkıyor böyle bir döngü. Çözümü nedir? iPhone 6s de böyle bir sorun yok
  8. H

YouTube da 12,5 gibi versiyonların incelemeleri var olmazsa onlardan denerim artık hocam, cevap için teşekkürler. Lineageos 16 falan nasıldı hatrınızda var mı acaba, yoksa miui devam mı edeyim zorlamadan
  9. H

Bekliyorum hocam sizden haber*. Bi rom yükledim lineage12 fena değil ama laglı*. Bide asıl mesela Vodafone olanları arayamıyorum çağrı sonlandırıldı diyor otomatik, belki düzelir
  10. H

Antıka demeyelim hala kullanmaya uğraşıyoruz 😀
  11. H

Redmi note 4 için lagsız kasmadan hangi romu kullanabilirim? Güncel olması şart değil* batarya idare etsin lag kasma yapmasın yeter, Android 6-7 bile olur
  12. H

Rom [OFFICIAL][11] Paranoid Android Ruby Beta 3 for Mi A3

Son betayı bende kurdum. stok yerine gayet güzel tercih. ufak tefek hatalar var ama betadan çıkınca düzelir herhalde. kamera olarak google kamera değil kamera go geliyor. az daha basit hali . sadece magisk kuramadım. nasıl oluyor anlatım da göremedim
  13. H

Sohbet Nezuko Os

KURULUMU nasıl bu romun hocam. zor değilse kurmak isterim
  14. H

Rom Mİ A3 - EEA Avrupa Kararlı Rom V12.0.5.0.RFQEUXM İndirme Bağlantıları

android 10 dan direk geçebilirmiyiz recovery aracılığı ile. brick olmasın cihaz
Üst Alt