haydarkara kullanıcısının son içeriği

1. H

islemci son frekansta çalışıyor

Arkadaşlar işlemci frekansını kararlı moda nasıl alabiliriz? Lütfen yardımcı olsun bilen. Build.prop ile mi yoksa başka bir yerdeki kodu mu değişmemiştir gerekiyor.
  2. H

Yardım miui port yardım

Teşekkürler.
  3. H

Yardım miui port yardım

Discovery 2 için sitede miui rom paylaşmak istiyorum. Cihazıma uygun romu indirdim. Yabancı formlarda anladığım kadarıyla baktım ama kurulumu yapamadım. Cywing kurdum boot.img nin içine girdim. İki dosya değiştirip zipledim fakat olmadı. Port konusunda yardımcı olabilecek birini arıyorum :)
  4. H

islemci son frekansta çalışıyor

Merhabalar ve tekrardan bayramınız kutlu olsun. Miuipro rom kurdum dosovery2 için. Bazı sürümlerinde işlemci hep 2000mhz de çalışıyor. Son versiyonunda da aynı sorunu yaşadım.Bunun çözümünü bilen varsa yardımcı olsun lütfen. Sorunu halledip romu sitede yayınlamak istiyorum.program onermeyin...
  5. H

Sohbet Kurban Bayramı

Herkese iyi bayramlar dilerim.
  6. H

Build.prop ve daha fazlası

Arkadaşlar build.prop kodlarını düzenlemek için güzel bir araç ismi paylaşmak istiyorum sizinle. Ayrıca cpu ayarı ve birçok özellik içinde barındırıyor. Uygulamayı kullandım. Lütfen ayarlar hakkında fikri olmayanlar fazla kurcalamasın :)
  7. H

[MIUI7][Stable][5.9.12][Multilanguage][14.09.2015 !!!][Dual 3G]

gmd2+ cihaz. zaten hocam uyarmış rom'un uygun olmadığını.
  8. H

Teşekkürler bilgilendirme için. Kurmayı denedim bootta kalıyor :)
  9. H

Bu rom her model tefona kuruluyor mu? Teşekkürler.
  10. H

GMD-2 Miui Rom Sorunu

https://yadi.sk/d/euGi0zLaijYhd Hafıza fix. Denenmiştir tarafimdan. Discovery2+ recovery modunda install bolumunden sec ve kur bukadar.
  11. H

GM Discovery 2 Miui yeni sürüm?

http://miuipro.ru/rommgr/device_view/317/ Bu linkten 5.8.27 olanı kur. Diğer son surumleri bende calismadi. Sana da tavsiye etmem.
  12. H

Yardım discovery 2+

Merhabalar, Cihazımda tcl 960miui rom kullaniyorum. Miupro Surum 5.8.27 den sonraki guncellemeleri kurunca telefon açilişta siyah ekranda kalıyor. Sağlam rom ile güncel rom'u portlamayı denedim sonuç alamadım. Uzman değilim. Lütfen bu işten anlayan bir arkadaş yardımcı olsun. Bircok gmd2...
  13. H

MiUi 7

Arkadaslar Discovery 2+ sorunsuz kullanıyorum. Rom güncelleme de alıyor fakat 5.9.1 ve 5.9.10 sürüme güncelleme yapmayın. Sanırım o sürümlerde bir sıkıntı var. Elinizde farklı bir kaynaktan kullandığınız miui rom varsa paylaşırsanız sevinirim. 5.8.27 Boyut: 461.79 Android: 4.4.4 MD5...
  14. H

GMD-2 Miui Rom Sorunu

merhabalar arkadaşım. Sen bu rom'u nerden kurdun linkini paylaşabilir misin? Ben de miui kullanıcısıyım.Sendeki rom'u denemek isterim discovery 2+ benim cihazım da.
  15. H

General Mobile Discovery "DiscoUpdater" Uygulaması v7.03.18

link nerde arkadaşlar 4 saat boyunca bakındım.
Üst Alt