hayavoto kullanıcısının son içeriği

1. H

Gcam [MİUİ 10] Redmi Note 8 Pro - Google Kamera [GCAM]

Evet yokmuş Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. H

Şükür 5 i çalıştırdım ben de ama gece görüşü yok sanırım bulan var mı
  3. H

Nedense yüklemiyor bende
  4. H

İnceleme Redmi Note 8 Pro Kullanıcı Olarak Yorumlarım

Sağolun hocam Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. H

İnceleme Redmi Note 8 Pro Kullanıcı Olarak Yorumlarım

Hocam elinize sağlık bende yeni aldım yeşil rengi baya hoşuma gitti kullanımı güzel ve gerçekten hızlı resim olayında baya güzel gece çekimleri de baya hoş video olayı yazılımla alakalı o düzelir hem ön hem arka kameradan örnek attım Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. H

Çözüldü Mi8 SE Fastboot ekranı çıkamama

iyi formlar arkadaşlar bende de aynı sorun var fastboot ekranında diriyor otomatik olarak trwp yüklenmiyor load error diyor ne yapmam lazım kaldım böyle
  7. H

Rehber Mi 8 SE İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Modem Dosyası/Güncelleme ve Sıfırlama)

Tmmdır tşk ederim Sent from my MI 8 SE using Tapatalk
  8. H

Rehber Mi 8 SE İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Modem Dosyası/Güncelleme ve Sıfırlama)

Tmm hocam tşk ederim açılsın da umarım yükleme yaparken yardımcı olursunuz bana güzelim telefon elimde heba olmasın [emoji4][emoji4] Sent from my MI 8 SE using Tapatalk
  9. H

Yok hocam yazmıyor kapanmış kilit nasıl olmuşsa tekrar başvuru yaptım artık Sent from my MI 8 SE using Tapatalk
  10. H

Rom Mi 8 SE Xiaomi.eu MIUI 11 v9.9.26 Beta ve V10.3.2.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Tşk ederim başvuruyu yaptım sanırım 15 gün beklemem gerekecek Sent from my MI 8 SE using Tapatalk
  11. H

Rom Mi 8 SE Xiaomi.eu MIUI 11 v9.9.26 Beta ve V10.3.2.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Arkadaşlar iyi formlar. Mi 8 se 4 gb ram li olan modele dönüş yaptım . son güncelleme geldiğinde sistem ingilizce oldu ve twrp gitti. Otomatik yükleme yapmaya çalışıyorum boot command is not allowed in lock state yazıyor ve kalıyor. nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim Sent from my MI...
  12. H

Arkadaşlar iyi formlar. Mi 8 se 4 gb ram li olan modele sahibim. son güncelleme geldiğinde sistem ingilizce oldu ve twrp gitti. Otomatik yükleme yapmaya çalışıyorum boot command is not allowed in lock state yazıyor ve kalıyor. nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim
  13. H

Anlaşılan daha stabil rom a gelmemiş MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. H

Hangi rom o kurdun hocam MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. H

Önce rom u telefonda indirdim sonra trwp den dosyanın yolunu gösterdim kurdum direk wipe yapmadım hiç gerek kalmadı MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt