hayavoto kullanıcısının son içeriği

1. H

Yardım Redmi K40 Gaming - Poco F3 Gt Fake Rom

Bende poco yu yükledim daha iyi oldu NGC sürekli kullanılan birşey değil eni sonu global kendi yazılımı çıkar galiba ozaman kadar iyi görür bu M2012K10C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. H

Evet hocam hindistan ı seçtim sonra güncelle deyince APK olarak indirdi onları kurunca oldu sıkıntısız çalışıyor şuan M2012K10C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. H

mehmedemiin duvar kağıdı ve güncelleme olayını çözdüm şükür şuan yükleme yapmayacam orijinal globalini bekleyecem artık o da çıkarsa M2012K10C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. H

Gcam Note 8 Pro Tüm Gcam Sürümleri

emeğinize sağlık hocam ben de kurudum arka kamerada sıkıntı yok ancak ön kameraya geçince ekran kararıyor miui 12 sürüm çözümü var ?
  5. H

Haber Xiaomi Eu Rom, Redmi Note 8 Pro Desteğini Kesti/İptal Etti

Bana göre her zaman en kullanışlı global stabil olandır bu destek kesilmediği sürece problem yok global kullanıyorum her zaman sorunla karşılaşmıyorum Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. H

Gcam [MİUİ 10] Redmi Note 8 Pro - Google Kamera [GCAM]

Hocam bysesus isimli arkadaş bu konu başlığında paylaşım yapmış denedim oldu video dışında her şey çalışıyor tavsiye ederim Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. H

Gcam Redmi Note 8 Pro - GCAM - MIUI 11

Yardımın için çok tşk ederim hocam oldu eline sağlık [emoji106] Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. H

Kamera açılınca böyle siyah kalıyor hocam resim çekemiyorum Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. H

Hocam elinize sağlık bu sefer atmıyor yalnız panorama ve len bulanıklığında görüntü varken fotograf çekmede yok avaba bir ayarı mı var Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. H

Tmm hocam bekliyorum tşk ederim Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. H

Hocam sağolun yalnız yüklüyorum kameradan geri atıyor neden olabilir Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. H

ben yükledim ama tekrar kapanıyor kamera neden olabilir
  13. H

hocam linkini atabilir misin 11 çalışan bulamadım ben
  14. H

Evet yokmuş Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt