Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam elinize sağlık bende yeni aldım yeşil rengi baya hoşuma gitti kullanımı güzel ve gerçekten hızlı resim olayında baya güzel gece çekimleri de baya hoş video olayı yazılımla alakalı o düzelir hem ön hem arka kameradan örnek attım
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
iyi formlar arkadaşlar bende de aynı sorun var fastboot ekranında diriyor otomatik olarak trwp yüklenmiyor load error diyor ne yapmam lazım kaldım böyle
Tmm hocam tşk ederim açılsın da umarım yükleme yaparken yardımcı olursunuz bana güzelim telefon elimde heba olmasın [emoji4][emoji4]
Sent from my MI 8 SE using Tapatalk
Arkadaşlar iyi formlar. Mi 8 se 4 gb ram li olan modele dönüş yaptım . son güncelleme geldiğinde sistem ingilizce oldu ve twrp gitti. Otomatik yükleme yapmaya çalışıyorum boot command is not allowed in lock state yazıyor ve kalıyor. nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim
Sent from my MI...
Arkadaşlar iyi formlar. Mi 8 se 4 gb ram li olan modele sahibim. son güncelleme geldiğinde sistem ingilizce oldu ve twrp gitti. Otomatik yükleme yapmaya çalışıyorum boot command is not allowed in lock state yazıyor ve kalıyor. nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim
Önce rom u telefonda indirdim sonra trwp den dosyanın yolunu gösterdim kurdum direk wipe yapmadım hiç gerek kalmadı
MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi