HayatBirSiir kullanıcısının son içeriği

1. H

Yardım Mi5e format attım

Şuan galeri bomboş hiçbir şekilde göremiyorum mesajalri
  2. H

Yardım Mi5e format attım

Mi5e format attım fakat içindeki fotoğraflarï yedeklemeyi unutmuşum.MiCloud a kayıtlı değildi.Bu verileri (en azından fotoğrafları) ücretsiz bir şekilde nasıl kurtarabilirim ?
  3. H

Sohbet Hangi telefonu almalı

Hocam peki dediğim gibi Google ve android radikal karar verip artık tüm huwai cihazlara güncelleme yok diyebilir mi ?
  4. H

Sohbet Hangi telefonu almalı

Aklımda 2 model var Xiaomi mi 9 veya Huwai p30 pro Bu iki telefondan hangisni almalı?Huwaiden endişem radikal bir kararala google ve android desteği kesilirmi ? Slow motion olarak mi9 bir tık daha iyi geldi bana Cihazları yurtdışından alacağım . Yatırımcı olursanız sevinirim İyi forumlar :-)
  5. H

Yardım Global beta güncellemesi gelmedi

Hocam mi5 beta olarak gelmiyor demişsiniz bende de 8.11.22 de kaldı çözümü nedir bunun miui 11 i mi bekleşen yoksa global Roma geri mi dönem acaba Bu arada neden gelmediği hakkında bilginiz varmı?
  6. H

Sohbet Kahramanmaraş'lı bir arkadaş var mı?

Kahramanmaraş lı varmı diyince bende sizi Maraşlı sandım :) :) :) İyi forumlar... :)
  7. H

Sohbet Kahramanmaraş'lı bir arkadaş var mı?

Toprağım :) İyi forumlar... :)
  8. H

Mod Mi 5 plus için link

Mantıklı :) Veee 100. Entry im :) İyi forumlar... :)
  9. H

Soru Instagram'dan donma

Ben Beta Roma geçince düzeldi. İyi forumlar... :)
  10. H

Sohbet Xiaomi mi 6 la ben de aranızdayım

Welcome To Family İyi forumlar... :)
  11. H

Mod Mi 5 plus için link

MIUI 10 linki mı?
  12. H

Yardım Cihazım Global Değil mi

Cihazınız global hocam sorun yok
  13. H

Soru MIUI10

Hayırlı uğurlu olsun gelmiştir.
  14. H

Yardım Mi5 için batarya tavsiyesi

Evet yazılımsal yani betaya geçince 4 saatin altına hiç düşmedi pil sürem ise en az 10 12 saat
  15. H

Miui 10 Kararlı Dağıtılmaya Başlandı

Evet değerli for üyeleri nihayet Miui10 kararlı dağıtılmaya başlandı şuan için birçok modele verilen güncelleme 10.0.10 OAAMIFH olarak dağıtılmaya başlandı. Xiaomi MIUI Official Forum Hepimize hayırlı uğurlu olsun.Tabi ben. Beta devam edeceğim :) İyi forumlar... :)
Üst Alt