hayallerimikaplr kullanıcısının son içeriği

1. H

Yardım Pil

Pil kalibrasyonu nasıl yapılır arkadaşlar mi5 prime MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. H

İnceleme MIUI 9 7.10.12 Global Beta ROM Güncelleme Özetleri

Tamam kardeşim sağol ben global kararlı sandım telefona kendiliğinden gelenden MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. H

Global kararlı yayınlandı mi MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. H

Miui 9 otomatik gelmeye basladimi acaba MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. H

Yardım TURKCELL Fizy sırayla çalmıyor

Yaa arkadaşlar bilen yok mu bu sorunu nasıl düzeltilir:( :( MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. H

Bu şekilde de aynı sorun devam ediyor MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. H

Onuda yaptım kardeşim olmuyor MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. H

Allah Allah bende geçmiyor işte yaa offf nasıl olacak bu iş MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. H

Bu şekilde ama hala müziklerde bir diğerine geçmiyor MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. H

Arka planda başlat acık kardeşim yine olmuyor MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. H

Ya kardeşim sana zahmet bir fotoğraf atsan ayarlarin MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. H

Kardeşim fizy ayarları bunlar MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. H

Nasıl yapılır kardeşim hemen bakayim MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. H

Yok onlardan da fayda yok bu xiaomi lerde oluyor çözebilen varmı bilmem MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. H

Karışık da çalmıyor kardeşim bir tane çalıyor kapanıyor MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt