Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar mi 11 telefonuma miui 14 güncellemesi geldi. Ben de yaptım. Acaba şimdi direnç ile kayıt yaptırmamda bi sıkıntı olur mu?
Bir de miui 13 te dirençli telefonlar sıkıntı çıkarıyordu bu miui 14te de devam ediyor mu?
Merhaba arkadaşlar. Card Emulator pro ile otobüs ve işyeri giriş kartımı nfc aracılığıyla kullanabiliyordum. Fakat son zamanlarda kullanmaya çalıştığımda "vendor partition is locked" diyerek işlemi gerçekleştirmemeye başladı sebebi nedir telefonumda twrp yüklü ve rootlu bu arada.
Bugün telefonun mikrofonu bozuk olduğu için tamirciye verdim. Aldığımda şöyle bir sorun fark ettim youtube instagram ya da galeride farketmez video oynatmaya kalktığımda aşırı yavaş donarak oynatıyor ve sesi çıkmıyor. Sebebini ya da çözümünü bilen varsa lütfen yardım edebilir mi?
Bugün telefonun mikrofonu bozuk olduğu için tamirciye verdim. Aldığımda şöyle bir sorun fark ettim youtube instagram ya da galeride farketmez video oynatmaya kalktığımda aşırı yavaş donarak oynatıyor ve sesi çıkmıyor. Sebebini ya da çözümünü bilen varsa lütfen yardım edebilir mi?
Arkadaşlar redmi note 8 pro telefonuma 12.0.6 global romu yüklerken yanlışlıkla bootloader kilidini aç seçeneği ile beraber flashlamışım ve flash sonucunda bu rom bu telefonda çalışmıyor gibi bir uyarı aldım ve rom yükleyemiyorum. sanırım brick bu demek. BL kilidini açmaya çalışınca mi hesabıma...
Arkadaşlar merhaba.
Amazfit gtr2 akıllı saat almayı düşünüyorum. Bu saatte dahili wifi de var. Ancak ne bu saatte ne de diğerlerinde wifi ne işe yarıyor anlamadım. Araştırmalarım sonucu bir şey de bulamadım. Hadi android kurulu akıllı saatlerde işe yarıyor ancak bunlarda ne işe yarıyor varsa...