Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar SMOMIXX romlu bir cihaz aldım ne romu olduğunu bilmiyorum. Bu rom sanırım 120 w şarj desteklemiyor. Cihaz çin 12gb ramli model ama neden 120 what hizli şarj olmuyor cihaz farklı kablolar denedim. Bu şekilde bir rom kullanıp 120 watt hızlı şarj eden var mı cihazını şimdiden...
Merhaba arkadaşlar birisi Whatsapptan resim gönderince indir diyorum iniyor resim ve sonra resimi açmak istediğimde tekrar indir diyor döngüye giriyor resmi hiç açamıyorum whatsappta hep indir çıkıyor galeride resimden bir bakıyorum 20 30 tane olmuş Whatsapp tan resim geldikçe indir butanuna...
Merhaba arkadaşlar mi note 8 Pro mtk işlemcili telefon bootloader kapalı simler kapandı ücretli yardım edebilecek biri var mı yetkili hesap ile oluyormuş dediler yardımcı olacak varsa simdiden teşekkür ederim IMEI tamiri için hayirli geceler
Merhaba arkadaşlar öncelikle bu Corona günlerinde herkes iyidir umarım.
Redmi Note 9s kullanıyorum ve alacak arkadaşlara ve kullanan arkadaşlara tavsiye olsun diye bu postu açmak istedim.
Neredeyse tüm resmi romları denedim
Avrupa Türkiye hindistan betalar olmak üzere
Kendi şahsi fikrim...
Merhaba arkadaşlar Miui Global 11.0.8.0 QJWMIXM rom kullanıyorum sanırım Türkiye Romu oluyor kulaklıktan ses seviyesi az geliyor
Mı 9T de efsane ses vardı kulaklıkta acaba rom ile mi alakalı bölge degistirsemde sesde farklılık yok acaba hindistan romu ses iyi mi ?
Merhaba arkadaşlar birisi ile telefonda konuşurken
İnternet gidiyor yani whatsaaptan birşey gönderemiyorum. Veya Instagram'da birşey bakamıyorum en önemlisi WhatsApp
4G açık olmasına rağmen gönderdiğim yazılar ve resimler gitmiyor 2 tik değil 1 tık bile olmuyor ne yapacağız bu sorunu çözen...
En son güncelleme var hocam 10.13.11 global surum hocam 1 haftada iki kere yaptım kapama tuşuna uzun basıp açınca sorun kalmıyor acab donanımsal mi yazilimsal mi daha 1 haftalık cihaz garantisiz
Merhaba arkadaşlar
Mi 9T telefonum bazen kilit ekranında kalıyor açamıyorum parmak izi basıyorum uzun bas felan yazıyor kilit için kaydır yapıyorum kaymiyor yeni basma hissi efetti oluyor ama işlem yapmıyor veya ana ekranda tarayıcıya gircem basıyorum dokunmayı algılıyor ama işlem yapmıyor...
Merhaba arkadaşlar Mi 9T
Telefonumun kamera açılma kapanma sesini kapattim. Işık görselini kapattım
Ama yine ses geliyor sanırım mekanizma sesi geliyor
Bu sorun sadece ben de mi yoksa herkezde mi var.