haxal kullanıcısının son içeriği

1. H

Yardım Ön tanımlı uygulama ayarlayamıyorum.

Böyle bir menü yok bende 1664191328 Böyle bir menü yok bende
  2. H

Yardım Ön tanımlı uygulama ayarlayamıyorum.

Merhaba, ne olduğunu bilmiyorum ama birden oldu, herhangi bir belge dosya vs açmak için çıkan ekranda ya hiç birşey göstermiyor yada kendi kafasina göre bir pro ile açmaya çalışıyor. Programların çoğu da mi nin uygulamaları. Nasıl duzeltebilecegimi bilen varmı? Kolay gelsin.
  3. H

Diğer Garantili poco f2 pro hangi servise yollanır

Genpa servisine gönderdim, lakin cihazınızın garantisi yok diye 140 tl para istediler, bende aldığım firmayı aradım, cihazın garantili olduğunu ve genpa yı arayıp halledeceklerini söylediler. maalesef genpayı aramışlar ama genpada 40 tl kargo bedeli karşılığında bana geri göndermiş bulunmuş...
  4. H

İlginize teşekkürler arkadaşlar, GENPA servisleri bakıyormuş, telefonu da bu : +90 212 359 03 59 Pazartesi yollamayı düşünüyorum. Problem olması durumunda buradan bildiririm. Kolay gelsin herkese.
  5. H

Nereye göndereceğimi bilmiyorum, Xiaomi servislerimi bakıyor bunlarda yoksa başka bir servis mi var, sorunum bu.
  6. H

Merhabalar hekese, Türkiye garantili f2pro maalesef şarj olmuyor. Hangi servise yolluyoruz, daha önce yollayan yada servisleri bilen varsa yardım edebilirmi acaba. Kolay gelsin.
  7. H

Yardım Operatör değişikliği sonrası sim1 çalışmadı.

Ocak 2022 itibari ile 4 aylığına açılması gerekmiyor muydu?
  8. H

İkinci sim için de aynı uyarıyı veriyor ama kullanımda şuan,
  9. H

Kontrol ettim, kayıt dışı olan IMEI yazıyor
  10. H

Diğer kart ile çalışıyordu, değişim anında mı kapattılar acaba. BL kilidi açık, yasal sürenin dolmasını bekliyorum, sonrasında yaparım birşeyler.
  11. H

Merhabalar, Operatörümü değiştirdim, eski operatörde iken sim1 i kullanıyordum, fakat değişiklikten sonra yeni sim kart sim 1 de çalışmadı, sim2 ye takınca normal çalışıyor. Telefon yurt dışı, herhangi bir imei değiştirme yapılmadı, yasal süre kullanılıyor. Yardımlarınızı bekliyorum. Kolay gelsin.
  12. H

Yardım F2 pro şarj sorunu

Orjinal Flex kablo satan varmı acaba? Yada orjinalini nereden alacağız?
  13. H

Rom Poco F2 Pro/K30 Pro ONEOS Haftalık/Beta Rom Android 11 Miui 12.5 (Video)

Romun guncellemesini ilk sayfada anlatıldığı şekilde yapınca bilgilerimiz, resimlerimiz, belgelerimiz ve kurulu uygulamalarımız, yani kısaca hiçbir şey gitmiyor değil mi?
Üst Alt