hawk_2 kullanıcısının son içeriği

1. H

Soru En iyi kameraya sahip Xiaomi telefonu hangisidir ?

Hocam maddi açıdan bir problem yaşadım. Bu yüzden şu anlık mi 8 almaktan vazgeçtim. 2-3 aya kadar bu konuyu tekrar canlandıracağım :)
  2. H

Hocam en yakın zamanda migrosa gidip telefonu dediğiniz gibi elimealıp inceleyeceğim. Sizinki gerçekten piyango olmuş biraz bende o şans yok :D hocam 2 cihazıda inceleme fırsatı bulursam ki inşallah olur ikisinden birisini alacağım. KVK garantili fiyatıyla arasında 300 TL farkediyor garantisi...
  3. H

Hocam öncelikli olarak teşekkür ediyorum ilgilendiğiniz için. Delta mı ritzky mi olduğunu öğrenip ona göre bakayım ben en iyisi. Hocam sanırım yeni çıktığında bile bütçemi aşacak. Dediğinizde haklısınız kamera dxomark a göre baktığımda bu fiyatlara malesef ülkemizde bundan başka ürün...
  4. H

Hocam ithalatçı garantili olması sebebiyle bir sıkıntı yaşar mıyım acaba ? İstediğim aslında kvk garantiliydi lakin şu anda attığınız linkten alacağım yönlendirmenizle.
  5. H

2500-3000 TL bandında alınabilecek bir kamera odaklı telefon önerileriniz var mıdır acaba ? Çünkü hemen almam gerekiyor. Teknosada karşılaştırdığımda güncel olarak görebildiğim HUAWEI MATE 20 LITE bunlardan bir tık daha iyiş kameraya sahip. Ama gönlüm xiaomi den yana lakin mi9 için bütçem...
  6. H

Arkadaşlar Merhabalar, Şu anda iphone 7 plus kullanmaktayım. Xiaomi telefona geçmeyi planlıyorum lakin redmi note6 proyu inceleme fırsatım oldu ne ön ne de arka kamerası hiç hoşuma gitmedi. Bana önerebileceğiniz en iyi kameraya sahip xiaomi telefonu garantili olarak alacağım. Tavsiyelerinize...
Üst Alt