hautbois kullanıcısının son içeriği

1. H

MIUI 12.5 Redmi Note 9 Pro – Endonezya Kararlı Android 11 V12.5.1.0.RJZIDXM İndirme Bağlantıları

Neden kaldırmışlar ki? Gayet kullanışlıydı halbuki
  2. H

MIUI 12.5 Redmi Note 9 Pro – Endonezya Kararlı Android 11 V12.5.1.0.RJZIDXM İndirme Bağlantıları

Veri kullanımı bu romda var mı? Avrupa 12.5.1 de yok çünkü
  3. H

MIUI 12.5 MIUI 12.5 | KURTOGLU- Special Edition | Kendi Custom Romum | Redmi Note 9 Pro JOYEUSE Özel | Videolu Detaylı Açıklama Yer Almaktadır

Veri kullanımı bölümünde veri ayarı yapılamıyor. Veri sınırı, veri tarihleri bölümü yok. Sonraki sürümde bu ayarları da eklerseniz çok daha güzel olur
  4. H

Sohbet Genel Olarak Açıklama - Beni Seven veya Sevmeyen - Destekleyen Desteklemeyen Herkes İzlesin

Size kim ne demiş ne yapmış bilmiyorum ama üslubunuz biraz sert. Bende bir ara düzenlediğiniz romlara bir özellik (akıllı ağ modu) ekler misiniz diye sormuştum, nerdeyse aptal muamelesi yaptınız. Bu devirde 2g kullanan mı kaldı, 2g çok yavaş, gelişmelere ayak uydurmak lazım, millet 5g ye...
  5. H

Rom KURTOGLU- v2 Pulse 12.3.1 Modified - Kendi Düzenlemem - Videolu Anlatım - Joyeuse Özel

Siz beni anlamadınız galiba. 2g yi internete bağlanmak için kullanmıyorum. Çağrı geldiği zaman 4.5g yi direk 2g moduna aldığı için kopma olmadan telefon görüşmesi yapabiliyorum. Ayrıca çalıştığım işyerinde 3 operatörde sıkıntı yaşatıyor. Yoksa bende biliyorum hat taşımasını. Neyse sizi meşgul...
  6. H

Rom KURTOGLU- v2 Pulse 12.3.1 Modified - Kendi Düzenlemem - Videolu Anlatım - Joyeuse Özel

Yazdıklarınızı okudum. Bilgilendirmek için paylaştım o bilgileri de. Ama bu kadar romla uğraşan biri olarak bu özelliği ilk defa görüyorum demeniz de çok şaşırttı beni. Bu özellik yeni bir özellik de değil. Benim mi6 dan bu yana kullandığım bir özellik.
  7. H

Greeshan romda mevcut bu özellik. Endonezya 12.0.5 sürümünün düzenlenmiş hali 1619864203 MIUI pulse versiyonunda da var
  8. H

1619862625 Benim çok işime yarıyor. İşyerimde mobil ağ sıkıntılı. 4.5g modunda aramayı cevaplarsam kopmalar oluyor. Çağrı gelince 2g moduna geçiyor ve sıkıntı yaşamıyorum. Ayrıca evde wifi kullandığım için otomatik 2g moduna alıyor ve pil tasarrufuna çok faydası oluyor.
  9. H

Romlara akıllı ağ modu nasıl ekleniyor? Bu romda mevcut mu akıllı ağ?
  10. H

Rom MIUI 12.5 | MIUI Hellas XTRV 21.4.1 PORT ~ Miatoll

Yükleyen var mı NFC çalışıyormu?
Üst Alt