Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Size kim ne demiş ne yapmış bilmiyorum ama üslubunuz biraz sert. Bende bir ara düzenlediğiniz romlara bir özellik (akıllı ağ modu) ekler misiniz diye sormuştum, nerdeyse aptal muamelesi yaptınız. Bu devirde 2g kullanan mı kaldı, 2g çok yavaş, gelişmelere ayak uydurmak lazım, millet 5g ye...
Siz beni anlamadınız galiba. 2g yi internete bağlanmak için kullanmıyorum. Çağrı geldiği zaman 4.5g yi direk 2g moduna aldığı için kopma olmadan telefon görüşmesi yapabiliyorum. Ayrıca çalıştığım işyerinde 3 operatörde sıkıntı yaşatıyor. Yoksa bende biliyorum hat taşımasını. Neyse sizi meşgul...
Yazdıklarınızı okudum. Bilgilendirmek için paylaştım o bilgileri de. Ama bu kadar romla uğraşan biri olarak bu özelliği ilk defa görüyorum demeniz de çok şaşırttı beni. Bu özellik yeni bir özellik de değil. Benim mi6 dan bu yana kullandığım bir özellik.
1619862625
Benim çok işime yarıyor. İşyerimde mobil ağ sıkıntılı. 4.5g modunda aramayı cevaplarsam kopmalar oluyor. Çağrı gelince 2g moduna geçiyor ve sıkıntı yaşamıyorum. Ayrıca evde wifi kullandığım için otomatik 2g moduna alıyor ve pil tasarrufuna çok faydası oluyor.