hatakekakashim kullanıcısının son içeriği

1. hatakekakashim

Çözüldü Bootloader Kilidi ve Root İşlemi

hocam o çin cihazı çünkü çin cihazlarında bootloader kilidi açmak mtk değilse imkansız şu an
  2. hatakekakashim

Soru Çin Cihazına Çin Romunu Nasıl kurarım ?

çin cihazları o konuda sıkıntılı hyperosta , ota güncellemeye izin vermiyor
  3. hatakekakashim

Yardım Çin versiyon global rom note 13 pro bootloader kilidini açmak

ben sizi suçlamayacaktım zaten konu sahibi diyince üzerime alındım ama benden bahsetmiyorsunuz sanırım ayrıca yaptırdığım yeri burdan paylaşamam sanırım yasak olabilir özelden yazıyorum
  4. hatakekakashim

Sohbet Redmi note 13 pro 5g NFC çalışıyor mu?

auth flash ile 60-70 dolar gibi bir ücrete global rom+hindistan modem flashlanabiliyor bootloader kilidi açılmadan ben öyle yaptırdım
  5. hatakekakashim

d derken hocam? :D konuda bu öneriyi sunan da benim cihazımın şebekesinin gitmesine de vesile olan kişi sizsiniz umarım şaka yapıyorsunuzdur :D ben parasını ödeyerek güncelleme alacak şekilde hyperos 2ye rom attırdım 50 dolara şu an şebekem de var güncellemeler de sorunsuz global rom hindistan...
  6. hatakekakashim

Sohbet [XIAOMI] CPID Server Kayıt DURUMU

Boşuna bekleme hocam qualcomm cihazlar için server açılması imkansız başka yöntemler bekleyeceksiniz
  7. hatakekakashim

bilgiyi aldığınız kişi kim hocam bence öyle bir şey yoktur ücretli bi şekilde yapılmazdı yoksa bu olay
  8. hatakekakashim

hocam yeni hint romu çıksa bile mi assistanttan yükletir mi?
  9. hatakekakashim

hocam şebeke bende de yok araştırdım bayağı tek çare hindistan roma geçmek (nfc gidiyor) bu da ücretli 75 dolar gibi bir ücreti var yaptıracağım ben zaten telefonu 5 bin küsüre aldım niye bu kadar ucuza sattığı belli oldu çocuğun
  10. hatakekakashim

aynen onu indiriceksin dikkat et global romsa global çinse çin indirmen lazım sondaki harflerden anlıyorsun onu
  11. hatakekakashim

zaten bu telefona gelen son resmi güncelleme bu, daha hyperos 3 gelmedi note 13e ama cihaz hala fake rom güncelleme almıyor aslında fake rom değil rom orijinal ama incremental diye bir bölüm var burayla oynamışlar güncelleme yapılarak da bu kısım değişmiyor bunun için komple sistemi silip yeni...
  12. hatakekakashim

hyperos 2.0a sorunsuz geçti cihaz gönül rahatlığıyla yükleyebilirsiniz hocam şebeke falan sağlam hala
  13. hatakekakashim

Koydum sıraya hocam güncellemeyi yüklüyor bakalım haber ederim :D
  14. hatakekakashim

yani çok detaylı bakamadım hocam ama benim sürüm kodunda mixm yerine mxm yazıyordu o düzelmiş ama hala güncelleme almıyor çok da önemi yok ama böyle güncelleyebiliyorsak ya
Üst Alt