Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
zaten bu telefona gelen son resmi güncelleme bu, daha hyperos 3 gelmedi note 13e ama cihaz hala fake rom güncelleme almıyor aslında fake rom değil rom orijinal ama incremental diye bir bölüm var burayla oynamışlar güncelleme yapılarak da bu kısım değişmiyor bunun için komple sistemi silip yeni...
yani çok detaylı bakamadım hocam ama benim sürüm kodunda mixm yerine mxm yazıyordu o düzelmiş ama hala güncelleme almıyor çok da önemi yok ama böyle güncelleyebiliyorsak ya
sıkıntı yok hocam benim de cihazda kayıt direnç falan yok hiç şu an 52 oldu güncelleyecek gibi sorunsuz 1.017ye son sürüme geçiyorsunuz siz sanırım güncelledikten sonra beni de bilgilendirir misiniz rica etsem
hocam çok teşekkürler dediğiniz gibi güncelleme yapıyor ama şöyle bir sıkıntı var telefon ekranında yüzde 4.99da takılı gözüküyor ama asisstant programında ilerliyor güncelleme sizde de böyle oldu mu
bende de 1.04 var evet güncellemeyi nasıl yaptınız anlatır mısınız bölge ayarınız falan nasıl
1763709368
yetkili hesaptan bl açmadan flash yapılabiliyor cihaza gördüğüm kadarıyla siz yapamıyor musunuz
geliştirici kısmından hesap ekleme kısmını hallettim hocam da çin community hesabı gerekiyor level 5 o da nerdeyse bir yılda anca kasılıyor vazgeçtim benim cihazın hiçbir problemi yok tek sıkıntısı çin versiyona global fake rom atıldığı için güncelleme almıyor ota kısmında güncelleme...
Merhabalar ben bu cihazı bayağı bir uygun fiyata aldım. Haliyle böyle bir sorunu mevcut cihazın. Bootloader kilidini açarken global yöntemi (fazla beklemeden) ile mi açmam gerekiyor çin yöntemi ile mi açmam lazım bootloader kilidini.