Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben sizi suçlamayacaktım zaten konu sahibi diyince üzerime alındım ama benden bahsetmiyorsunuz sanırım ayrıca yaptırdığım yeri burdan paylaşamam sanırım yasak olabilir özelden yazıyorum
d
derken hocam? :D konuda bu öneriyi sunan da benim cihazımın şebekesinin gitmesine de vesile olan kişi sizsiniz umarım şaka yapıyorsunuzdur :D ben parasını ödeyerek güncelleme alacak şekilde hyperos 2ye rom attırdım 50 dolara şu an şebekem de var güncellemeler de sorunsuz global rom hindistan...
hocam şebeke bende de yok araştırdım bayağı tek çare hindistan roma geçmek (nfc gidiyor) bu da ücretli 75 dolar gibi bir ücreti var yaptıracağım ben zaten telefonu 5 bin küsüre aldım niye bu kadar ucuza sattığı belli oldu çocuğun
zaten bu telefona gelen son resmi güncelleme bu, daha hyperos 3 gelmedi note 13e ama cihaz hala fake rom güncelleme almıyor aslında fake rom değil rom orijinal ama incremental diye bir bölüm var burayla oynamışlar güncelleme yapılarak da bu kısım değişmiyor bunun için komple sistemi silip yeni...
yani çok detaylı bakamadım hocam ama benim sürüm kodunda mixm yerine mxm yazıyordu o düzelmiş ama hala güncelleme almıyor çok da önemi yok ama böyle güncelleyebiliyorsak ya