Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar bilgisayarın aygıt yöneticisini açtığımızda driverlarda mimax 3 yazan yer olması lazım.bende şu şekilde oldu tel pc.ye bağlıyken süite programı açık devamlı deneme yapıyordum.pcde 3 veya 4 dakika başka işlemler yaparken telefona bağlanma mesajı geldi ve bağlandı arkadaşlar her şey...
telefonu alalı 10 gün oldu mi max 3 telefona mıuı 11 yüklesem sorun olurmu yalnız telefona güncelleme gelmedi internetten indirip deniyeceğim.mıuı sürümüm global 10.3.51 kararlı(PEDMİXM) yazıyor.telefon garantisiz
1573497727
Kusura bakmayın bende rahatsız ediyorumda söylenenleri bende yapıyorum fakat sizin telefon ekranındaki gibi demin bir yazı geldim tamam dedi fakat bağlanmadı yeniden denediğimde sizin telefondaki mesajlar gelmiyor benim telefon mi max 3 alalı 1hafta oldu siz daha öncecevap yazmıştınız...
Arkadaşlar bende telefonu yeni aldım mi pc süite ile yedekleme yapmak istiyorum telefonla bir türlü bağlanamıyorum.mi hesabımla giriyorum usb ile bağlanıyor diyor sonra bağlanamayıp kurulum başarısız oldu lütfen usb üzerinde yükle etkin olsun diyor bende usb üzerinden hata ayıklama ve usb...