hasolin kullanıcısının son içeriği

1. H

Yardım Mi max 3 nasıl root yapılır

Arkadaşlar bende mi max3 var imei,si faturasız bunu root kilidini açmak istiyorum nasıl yapmam lazım acaba.root yaparsam imei,si silinirmi.
  2. H

Rom telefona android 10.mu geldi

Arkadaşlar benim telefonum Android sürüm :9PKQ11181 007 MIUI Sürüm:MIUI global 11.0.7.1 Kararlı 11.0.7.0(PEDMIXM) yazıyor 3 gün önce sistem güncelleme geldi MIUI V11.0.1.0.QEDMIXM Kararlı 1.8Gb yazısı altındada Sistem Android 10 tabanlı stabil MIUI Android güvenlik patch şubat 2020 de...
  3. H

Sohbet xiaomi tablet

türkiyede mi pad 4 plus veya başka xiaomi tablet satan veya satılan bir yer varmı acaba.
  4. H

Rehber Mi PC Suite 3.0 (Türkçe)

arkadaşlar bilgisayarın aygıt yöneticisini açtığımızda driverlarda mimax 3 yazan yer olması lazım.bende şu şekilde oldu tel pc.ye bağlıyken süite programı açık devamlı deneme yapıyordum.pcde 3 veya 4 dakika başka işlemler yaparken telefona bağlanma mesajı geldi ve bağlandı arkadaşlar her şey...
  5. H

Yardım mi max 3 telefona mıuı 11 yüklenirmi

telefonu alalı 10 gün oldu mi max 3 telefona mıuı 11 yüklesem sorun olurmu yalnız telefona güncelleme gelmedi internetten indirip deniyeceğim.mıuı sürümüm global 10.3.51 kararlı(PEDMİXM) yazıyor.telefon garantisiz
  6. H

1573497727 Kusura bakmayın bende rahatsız ediyorumda söylenenleri bende yapıyorum fakat sizin telefon ekranındaki gibi demin bir yazı geldim tamam dedi fakat bağlanmadı yeniden denediğimde sizin telefondaki mesajlar gelmiyor benim telefon mi max 3 alalı 1hafta oldu siz daha öncecevap yazmıştınız...
  7. H

1573227387 bu süite programının güncellemesi var yapsak Türkçe yama gidermi
  8. H

ikisinide yaptım olmadı bende daha önce mate 7 vardı huaweinin süite programı telefona bir driver kuruyordu hemen oluyordu
  9. H

Diğer Kablosuz ekran yansitma yapildiginda baglantim kopmakta

telefonu kablosuz olarak hangi programla smart tvye bağlanıyor acaba
  10. H

Arkadaşlar bende telefonu yeni aldım mi pc süite ile yedekleme yapmak istiyorum telefonla bir türlü bağlanamıyorum.mi hesabımla giriyorum usb ile bağlanıyor diyor sonra bağlanamayıp kurulum başarısız oldu lütfen usb üzerinde yükle etkin olsun diyor bende usb üzerinden hata ayıklama ve usb...
Üst Alt