haskar70 kullanıcısının son içeriği

1. H

Soru miui 10

tamam şimdi göründü 9.6da
  2. H

Soru miui 10

güncelleyiciden sorguladığımda uygun güncelleme yok diyor
  3. H

Soru miui 10

redmi note 6 pro için global kararlı miui 10 güncellemesi yayınlandı mı?
  4. H

Yardım Ekranın sağ tarafında siyah çizgi

sanırım donanımsal ve üretim kaynaklı bir sorun bu. aynı sorun önce alıp iade ettiğim cihazda vardı ( çok daha belirgindi sol tarafta ön kamera hizasında) şimdi yeni bir cihaz aldık aynı durumun onda olduğunu fark ettik diğeri kadar belirgin değil ama özellikle kilit ekranında dikkat edince fark...
  5. H

Soru Redmi note 4 MTK android 7

Redmi note 4 MTK android 7 ve ekran bölme ozelligi neden gelmiyor, ne zaman gelecek ya da gelecek mi bilen var mi arkadaşlar...
  6. H

Yardım 8.2.1.0dan 8.1.7.0a dönmek

Arkadaşlar telefonunumu 8.2.1.0a güncelledim ama özellikle sarj konusunda hiç memnun kalmadım 8.1.7.0 indirdim ve guncellleyiciden kurdum ama bu sefer de mesaj ve arama bölümü çalışmıyor açıldığında tekrar kapanıyor. Bu sorunu nasıl cozebilrim bilgisi olan varsa yardım etsin lütfen
  7. H

Rom MIUI 8.2 Kararlı Rom Güncellemesi (16.02.2017)

Evet tarayıcı siliniyor maalesef aynı hatayı ben de yaptım tekrar bulamadım
  8. H

Yardım Mi Music uygulaması

Cantara hocam mümkünse aynı işlemi bir de tarayıcı apk için yapabilir misin. Telefonun orijinal tarayıcısını sildim fakat daha sonra hiçbir yerde bulamadım bulduklarım da açılmadı. Cihaz redmi Note 4 global stabil 8.1.6.0 rootlu değil
  9. H

Soru Telefonu sallayınca ses geliyor

Telefonun sol üst taraf sim kart haznesinin üzerinden sallayınca çın çın şeklinde bir ses geliyor. Herhangi bir sorun teşkil etmiyor ama kafama takıldı sebebi ne olabilir acaba daha sonra bir sorun çıkartır mı
  10. H

Note 4lerin genelinde var sadece bende değil forumda daha önce çok konuşulmuş bu konu ama çözüm yok. Dili İngilizce yapınca düzeliyor
  11. H

Memnunum hocam. tek sıkıntısı kameradan galeriye geçmemesi. O da İngilizce kullanırsan düzeliyor. Ekran süresi kullanıma göre 5 - 7 saat arası en az 24 saat toplam şarj süresi Evet guncellleyiciden kontrol ettiğimde gördüm
  12. H

Memnunum hocam. tek sıkıntısı kameradan galeriye geçmemesi. O da İngilizce kullanırsan düzeliyor. Ekran süresi kullanıma göre 5 - 7 saat arası en az 24 saat toplam şarj süresi
  13. H

Note 4 için 8.2 güncellemesi beklerken 8.1.6.0(gecelik) geldi ama çok bi değişiklik yok
  14. H

Redmi Note 4 ekran ve pil süresi

O konuda bir sıkıntı yok benimde 6saate yakin ekran suresi alıyorum ama benim sorduğum telefon şarjda en az ne kadar kalmalı
  15. H

Redmi Note 4 ekran ve pil süresi

Şarj süresi ne kadar olmalı arkadaşlar? 2 saatte %100 doluyor ama ondan sonra hemen çekince çok çabuk bir şekilde %90a kadar düşüyor. Geceden sabaha kadar kalınca bu durum olmuyor
Üst Alt