Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sanırım donanımsal ve üretim kaynaklı bir sorun bu. aynı sorun önce alıp iade ettiğim cihazda vardı ( çok daha belirgindi sol tarafta ön kamera hizasında) şimdi yeni bir cihaz aldık aynı durumun onda olduğunu fark ettik diğeri kadar belirgin değil ama özellikle kilit ekranında dikkat edince fark...
Arkadaşlar telefonunumu 8.2.1.0a güncelledim ama özellikle sarj konusunda hiç memnun kalmadım 8.1.7.0 indirdim ve guncellleyiciden kurdum ama bu sefer de mesaj ve arama bölümü çalışmıyor açıldığında tekrar kapanıyor. Bu sorunu nasıl cozebilrim bilgisi olan varsa yardım etsin lütfen
Cantara hocam mümkünse aynı işlemi bir de tarayıcı apk için yapabilir misin. Telefonun orijinal tarayıcısını sildim fakat daha sonra hiçbir yerde bulamadım bulduklarım da açılmadı. Cihaz redmi Note 4 global stabil 8.1.6.0 rootlu değil
Telefonun sol üst taraf sim kart haznesinin üzerinden sallayınca çın çın şeklinde bir ses geliyor. Herhangi bir sorun teşkil etmiyor ama kafama takıldı sebebi ne olabilir acaba daha sonra bir sorun çıkartır mı
Memnunum hocam. tek sıkıntısı kameradan galeriye geçmemesi. O da İngilizce kullanırsan düzeliyor. Ekran süresi kullanıma göre 5 - 7 saat arası en az 24 saat toplam şarj süresi
Evet guncellleyiciden kontrol ettiğimde gördüm
Memnunum hocam. tek sıkıntısı kameradan galeriye geçmemesi. O da İngilizce kullanırsan düzeliyor. Ekran süresi kullanıma göre 5 - 7 saat arası en az 24 saat toplam şarj süresi
Şarj süresi ne kadar olmalı arkadaşlar? 2 saatte %100 doluyor ama ondan sonra hemen çekince çok çabuk bir şekilde %90a kadar düşüyor. Geceden sabaha kadar kalınca bu durum olmuyor