Haskan6565 kullanıcısının son içeriği

1. Haskan6565

Yardım Huawei band 6 arka planda kapanıyor

Merhaba arkadaşlar telefonum redmi note 8 Huawei band 6 aldım telefona bağladım ama tuş kilidini falan kapatınca bağlantı kesiliyor saat ile telefonun. Ayarlardan otomotik başlatmayı açtım ve miui pil tasarrufunu kapattım ve uygulamayı arka plana kilitledim ama durum değişmedi hâlâ aynı.
  2. Haskan6565

Yardım Redmi note 8 güncellemeden sonra bildirim çubuğu

Merhaba arkadaşlar miui 12.5.1 enhanced sürümünü kullanıyordum setedit ile devicelevel listi değiştirince gri panel sorunu kalkıyordu dün güncelleme yaptım 12.5.2 a yükselttim ama artık gri panelden kurtulamıyorum devicelevellist i değiştirmeme rağmen düzelmiyor.
  3. Haskan6565

Yardım Bildirim çubuğu gri oldu

Merhaba arkadaşlar miui 12.5.1.0 rnhanced sürümünü kullanıyordum setedit ile devicelevel listi değiştirince gri panel sorunu kalkıyordu dün güncelleme yaptım 12.5.2.0 a yükselttim ama artık gri panelden kurtulamıyorum devicelevellist i değiştirmeme rağmen düzelmiyor.
  4. Haskan6565

Yardım Gmail güvenlik

Merhaba arkadaşlar telefonum redmi note 8 dün telefona format attım gmailime girerken redmi note 8 cihazınızın bildirim ekranına gelen uyarıya evet e basın sonra eşleşen sayıya basın gibi bişey çıktı ama telefonda gmail açık değildi her neyse eski telefonuma baktıgımda orda açık oldugunu gördüm...
  5. Haskan6565

Yardım Temanın kilit ekranındaki wallpaperı değiştiremiyorum

Merhaba arkadaşlar temalarda bi tema buldum baya beğendim ama kilit ekranındaki wallpaperı hiç sevmedim değiştirdiğimde mevcut temanız özel bir kilit ekranı içeriyor falan diyor nasıl değiştirebilirim
  6. Haskan6565

Rom Redmi note 8 rom tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar bana şarjı iyi giden, hızlı, güzel bi official rom önerebilir misiniz? Şuan miui 12.0.6.0 globaldeyim bide şu aşağıdaki gesture bar olan bi rom olursa sevinirim.
  7. Haskan6565

Yardım Redmi note 8 pixel experience

Merhaba arkadaşlar pixel experience rom kurucam telefona telefonun şuanki sürümü miui global 12.0.6.0 Twrp den pixel romu kurarsam sorunsuz kullanabilirmiyim internetten bazı videolarda firmware falan kuruyorlar.
  8. Haskan6565

Yardım Bluetooth kulaklık zil sesi gelmiyor

Arkadaşlar "TaoTronics SoundLiberty 53 Pro" kulaklığım var ve kulaklık takılıyken biri aradığında zil sesi telefonun hoparlöründen çalıyor, kulaklığa incoming call sesi geliyor. Ben zil sesininde kulaklığa gelmesini istiyorum. IPhone'da denediğimde zil sesi kulaklığa geliyor.
  9. Haskan6565

Yardım Xiaomi Redmi Note 8 Gesture Bar

Arkadaşlar bu alttaki gesture barı nasıl açabilirim bildiğim kadarıyla bu sürümde yok
Üst Alt