Haskan6565 kullanıcısının son içeriği

1. Haskan6565

Yardım Huawei band 6 arka planda kapanıyor

Merhaba arkadaşlar telefonum redmi note 8 Huawei band 6 aldım telefona bağladım ama tuş kilidini falan kapatınca bağlantı kesiliyor saat ile telefonun. Ayarlardan otomotik başlatmayı açtım ve miui pil tasarrufunu kapattım ve uygulamayı arka plana kilitledim ama durum değişmedi hâlâ aynı.
  2. Haskan6565

Yardım Redmi note 8 güncellemeden sonra bildirim çubuğu

Bedrigo temasını indir hocam Temayı kişiselleştire bas Burdan da durum çubuğuna basıp bedrigoyu seç
  3. Haskan6565

Mod Uygulama kasası 13.1.0 (Yeni MIUI Widgetlerini kullanma)

Hocam onu da denedim ama bu sefer wigdetler çalışmıyor
  4. Haskan6565

Mod Uygulama kasası 13.1.0 (Yeni MIUI Widgetlerini kullanma)

Security i indirince güvenlik kısmı ingilizce oldu onu nasıl türkçe yapıcam
  5. Haskan6565

Yardım Bildirim çubuğu gri oldu

Temalardan bi tane temanın bildirim çubuğunu yükledim düzeldi hocam gerek kalmadı bunlara
  6. Haskan6565

Yardım Redmi note 8 güncellemeden sonra bildirim çubuğu

Merhaba arkadaşlar miui 12.5.1 enhanced sürümünü kullanıyordum setedit ile devicelevel listi değiştirince gri panel sorunu kalkıyordu dün güncelleme yaptım 12.5.2 a yükselttim ama artık gri panelden kurtulamıyorum devicelevellist i değiştirmeme rağmen düzelmiyor.
  7. Haskan6565

Yardım Bildirim çubuğu gri oldu

Merhaba arkadaşlar miui 12.5.1.0 rnhanced sürümünü kullanıyordum setedit ile devicelevel listi değiştirince gri panel sorunu kalkıyordu dün güncelleme yaptım 12.5.2.0 a yükselttim ama artık gri panelden kurtulamıyorum devicelevellist i değiştirmeme rağmen düzelmiyor.
  8. Haskan6565

Yardım Gmail güvenlik

Nasıl düzelticem bunu hala aynı ya 1641162408 Arkadaşlar sorun hala devam ediyor bilen yokmu ya
  9. Haskan6565

Yardım Ekran kararsızlığı

Ayarlar>ekran>renk şemasına gir standarda al bide öyle dene
  10. Haskan6565

Yardım Gmail güvenlik

Aynen hocam benimkide kapalıydı ama yinede istedi bende anlamadım
  11. Haskan6565

Yardım Gmail güvenlik

Zaten kapalı şuan o gmailde 2 aşamalı doğrulama 1639763469 Hocam hiç sormayın ya ben her zamanki girdiğim wifidende denedim gene giremedim allahtan önceki telefonda açıktıda öyle kurtarabildim saçma sapan bişey ya 10 yıllık gmail ilk defa böyle bişey soruyor
  12. Haskan6565

Yardım Gmail güvenlik

Hocam daha öncedende o cihazlarda açıktı yani böyle bişey olmamıştı hatta fiğer gmaillerimde başka telefonlarımda açık ama onlarda hiç böyle bişey istemiyor şuanki gmaildede istemiyodu dün denk geldi ilk defa neyden olabilir
  13. Haskan6565

Yardım Gmail güvenlik

Merhaba arkadaşlar telefonum redmi note 8 dün telefona format attım gmailime girerken redmi note 8 cihazınızın bildirim ekranına gelen uyarıya evet e basın sonra eşleşen sayıya basın gibi bişey çıktı ama telefonda gmail açık değildi her neyse eski telefonuma baktıgımda orda açık oldugunu gördüm...
  14. Haskan6565

Yardım Temanın kilit ekranındaki wallpaperı değiştiremiyorum

Merhaba arkadaşlar temalarda bi tema buldum baya beğendim ama kilit ekranındaki wallpaperı hiç sevmedim değiştirdiğimde mevcut temanız özel bir kilit ekranı içeriyor falan diyor nasıl değiştirebilirim
Üst Alt