Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba dostlar. Bende Turkiye cihazı Mi Mix 2S var. Turkcell kullanıyorum. Vowifi desteklemediği icin kullanamıyorum. Başka telefona takınca geliyor ancak bu telefonda gelmiyor. Kullanmanın bir yolu var mı acaba?
Cihazım Mi Mix2S. Jabra Elite Active 75T model kulaklığım var. Arkadaşlar ses yüksekliği fazla az geliyor. Aynı kulaklığı İphone 7 takıyorum bariz yükseklik farkı var. Bu sorunu nasıl giderebilirim. Resmen ses kalitesi çok ama çok düşüyor.
Aslında ilk mi 10 T alacaktım ancak gerek amoled olmaması ve asıl sebep tasarım olarak ağır ve kalın olması beni vazgeçiren sebepler oldu. Bir de dolby Atmos var 8T ' de. Bilmiyorum çok önemli mi ama bunlardan dolayı oneplusa döndüm biraz
Halihazırda Mi 9 kullanmaktayım. Zamanının amiral gemisi. Şarj harici beni memnun ediyordu ancak şarj konusu sorun olmaya başladı. O yüzden OnePlus 8T geçmeye karar verdim. 8T kullanan arkadaşlar önerir misiniz? 12-256 modelini alıcam.
İyi forumlar. Cihazım Mi 9 malum yolla kayıtlı. Vodafone hat kullanıyorum. Ancak çekim sorunları yaşıyorum. 4.5G kullanırken sık sık şebeke tamamen gidiyor. Şebeke çekiyor gösteriyor fakat whatsapp mesajları bile gelmiyor. Ancak telefonu uçak moduna alıp tekrar açınca kendine geliyor. 3g...
Arkadaşlar iyi günler. Telefonum Mi 9. Malum imei kayıtlı. Şu anda global rom var, twrp ya da magisk vs yok telefonda. Telefonu satacağım sıfırlamam gerekiyor. Telefonu ayarlardan sıfırlama yapsam imei gitme olur mu? İlla twrp yükleyip oradan mı sıfırlama yapmam lazım?
Güzel bir güncelleme olmuş.
Akıcılık hissedilir derecede artırılmış
Bildirimler daha stabil olmuş eskisine göre
Batarya konusunda pek bir değişiklik ben göremedim
Kontrol merkezi ile bildirimler arası hızlıca geçiş en sevdiğim yenilik oldu handshake~~inlove~~