Hasjaj kullanıcısının son içeriği

1. Hasjaj

Yardım Turkcell Vowifi

Merhaba dostlar. Bende Turkiye cihazı Mi Mix 2S var. Turkcell kullanıyorum. Vowifi desteklemediği icin kullanamıyorum. Başka telefona takınca geliyor ancak bu telefonda gelmiyor. Kullanmanın bir yolu var mı acaba?
  2. Hasjaj

Yardım Mi Mix2S kulaklık sesi sorunu

Cihazım Mi Mix2S. Jabra Elite Active 75T model kulaklığım var. Arkadaşlar ses yüksekliği fazla az geliyor. Aynı kulaklığı İphone 7 takıyorum bariz yükseklik farkı var. Bu sorunu nasıl giderebilirim. Resmen ses kalitesi çok ama çok düşüyor.
  3. Hasjaj

Soru OnePlus 8T

Halihazırda Mi 9 kullanmaktayım. Zamanının amiral gemisi. Şarj harici beni memnun ediyordu ancak şarj konusu sorun olmaya başladı. O yüzden OnePlus 8T geçmeye karar verdim. 8T kullanan arkadaşlar önerir misiniz? 12-256 modelini alıcam.
  4. Hasjaj

Çözüldü İmei repairli cihazda 4.5G sorunu

İyi forumlar. Cihazım Mi 9 malum yolla kayıtlı. Vodafone hat kullanıyorum. Ancak çekim sorunları yaşıyorum. 4.5G kullanırken sık sık şebeke tamamen gidiyor. Şebeke çekiyor gösteriyor fakat whatsapp mesajları bile gelmiyor. Ancak telefonu uçak moduna alıp tekrar açınca kendine geliyor. 3g...
  5. Hasjaj

Soru Mi 9 sıfırlama sonrası imei

Arkadaşlar iyi günler. Telefonum Mi 9. Malum imei kayıtlı. Şu anda global rom var, twrp ya da magisk vs yok telefonda. Telefonu satacağım sıfırlamam gerekiyor. Telefonu ayarlardan sıfırlama yapsam imei gitme olur mu? İlla twrp yükleyip oradan mı sıfırlama yapmam lazım?
  6. Hasjaj

Yardım Mi9 Batarya Sorunu

Merhaba arkadaşlar. 2. El sahibinden Mi9 aldım. Ancak bataryası çok hızlı gidiyor. 1 saat 15 dakika ekran süresinde (30 dakikası oyun) şarjın %50 si gitti. Miui Global Avrupa 12.0.5.0 sürümü yüklü telefonda. Aldığım kişi 3 ay boyunca kutusunda durdu kullanılmadı dedi. Sarj süresini uzatmak için...
  7. Hasjaj

Çözüldü Mi 9 güncelleme sonrası açılmıyor

Arkadaşlar, imei kayıtlı mi9 aldım. Miui 12 20.0.3 vardı 20.0.4 güncellemesi Yaptıktan sonra twrp’ye geçti. Açmaya çalıştığımda miui yazısında kalıyor ve kapanıp tekrar twrp aciliyor. Düzelmesi için ne yapmam gerek? Yardım edin!
  8. Hasjaj

Çözüldü MIUI Türkiye'ye Tapatalktan giriş sorunu

Arkadaşlar forumumuza Tapatalktan giriş yalmaya çalıştığımda şu hatayı alıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum çözemedim.
  9. Hasjaj

Yardım Google Chrome indirilmiyor.

Arkadaşlar telefonum mi8se. Google chrome play store üzerinden indirilmiyor. Herhangi bir hata da vermiyor. İndir tıkladığımda saniyelik bir tepki oluşuyor ve indir butonu tekrar veri geliyor. Başka uygulamalarda sorun yok birtek google chrome böyle. Miui12 20.9.4 beta sürümünü kullanıyorum...
  10. Hasjaj

Çözüldü Şebeke kopup geri geliyor (Mi8SE)

Arkadaşlar cihaz Mi8SE. Telefonda şebeke sorunu yaşıyorum ancak biraz farklı, çok araştırdım bulamadım. Normal kullanırken aniden şebeke gidiyor ve cihaz kendini otomatik kilit ekranına atıp kitliyor sonra şebeke geri geliyor. Bazen 10 dakikada bir tekrarlanıyor bazen 3-4 saat boyunca...
Üst Alt