Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mi Asistant Pro programını bilgisayarınıza kurun, Cihazınızı Mi Asistant moduna alın ve Pc ye bağlayın içerisindeki roma göre recovery rom kurulumunu deneyin. Romu Mi Asistant Pro uygulaması kendi indirecektir. (Denemenizde fayda var)
hocam bende de Xiaomi 13 var çin cihazı, hesap ve cihaz ekle dediğimde eklemiyor Xiaomi Community ye yönlendiriyor. siz hesabınızı kilit açma onayı aldıktan sonra mı eklediniz ?
Merhaba Xiaomi kullanıcıları bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Note 8 yada Note 8 Pro ile Fortnite oynayabilen arkadaşımız var mı?. Bu oyun yüksek grafikleri nedeni ile her cihaz oynamıyor, bende Note 7 var denedim malesef cihaz desteklenmiyor hatası aldım. K20 Pro ile denedim 30fps ile...
Cihazım K20 Pro Global rom yüklenince Mi 9T Pro oldu. ( xiaomi.eu_multi_HMK20ProMI9TPro_V11.0.5.0.QFKCNXM_v11-10 ) Bu romu yüklesem düzelir mi ve bana ne gibi sorun çıkarabilir?