hasanpocox3 kullanıcısının son içeriği

1. H

Çözüldü Redmi note 10 pro sweet imei kayboldu

Redmi note 10 pro sweet için repair yaptıktan sonra telefonun buletooth çalışmadı, sensör çalışmadı bende düzelir diyip ayarlardan fabrika ayarlarına döndürdüm şimdi her şey açlışıyor ama imei uçtu, *#06# yapınca sadece kod çıkıyor, imei falan çıkmıyor. Ayrıca magiskten falan olmuştur diye...
  2. H

Yardım Redmi note 10 pro sweet tr dosyası modem konusu ile ilgili

Merhaba, redmi note 10 pro tr modelinde modem.bin dosyası global olanı mı kullanılması gerekli yoksa program ile bilgisayardan modem dosyasını programla hazırlamak mı gerekli
  3. H

Soru Poco x3 nfc surya miui global 12.5.5 parmak izi bölümü sorunu

Son yaptığım güncelleme sonra telefonun parmak izi tuşuna basmadan açılıyor, ayrıca telefon kapalıyken, açmak istersem tuşa basmadan dokunarak açmaya izin veriyor. Telefon kapattığımda, açılırken parmak izi tuşuna basmazsam açılmıyor, poco yazısında kalıyor. Parmak izi tuşuna basmadan tuşta...
  4. H

Yardım Data.f2fs.win000 nedir ?

Poco x3 telefonuma imei repair yapıldı ama dosya boyutu yüksek olan data.f2fs.win uzantılı dosyalar var, bu dosyaları silsem imei'ye, telefon'a bir zararı olur mu ?
  5. H

Yardım Poco x3 nfc imei repair olan telefona tekrar imei repair nasıl yapılır ?

Poco x3 telefonuma uzaktan bağlantı ile imei repair yapıldı ama şu anda imei repair yapılan ikinci sim az önce yasal uyarı geldi, imei kapatılacak dedi. Telefonda magisk yok, rom yüklü, twrp moduna tuş ile girmiyor, orijinal efs yedeği elimde var. Tekrar ikinci sim düzenlemesi için yapmam...
Üst Alt