Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Açılıştaki miu yazısından sonra kapanıyor cihaz! Kurulum dosyalarına bakıyorum örneğin magisk kurulu gorunmuuir system kuruluyor mu emin değilim ama kurulum aşamasında hata vermiyor
Bu Roma yeniden kullanmak istedim ama yükleme ekraninda hatalardan bahsediyor ! Sorunun teknik yönünü anlamıyorum. Konuyla ilgili bilgisi olan yardımcı olabilecek varmı?
Teşekkürler.
Sayfanın başındaki ota üzerinden güncelleme linkinden romu indirin ..daha sonra guncelleyici ekranından güncelleme paketi seç diye bir seçenek olmalı onunla indirdiğiniz rom ile güncellemesi gerek ama yinede dikkatli olun ben sizi yaniltmis olmayayım.
Yanlız dikkat et sizin cihaz MTK işlemci ise...
Şuan miroom kullanıyorum ama kernelini güncellemek istiyorum ..geçen denemesini yaptım fakat wifi çalışmıyordu. Bunun iicn kendi stock kernelini dönmek için hangi bölümü yedeklemek gerekiyor?
Dostlar bu romu bircok farkli altyapilardaki romlari yukledikten sonra hem firemware güncellemek ve hem de EU ROM yukleme öncesi cihazın ayarlarını standartlara getirmek için stock ROM olarak yüklemek ne kadar doğru bir yaklaşım olur ?
Evet bu sürümü kullanan arkadaşlar son surumleride yukledilermi nasıl hala memnunmuyuz? Ekran sureleri,oyun perfirmansi,uygulama hızları nasıl?
Bilgilendirin bizi beyler lütfen :)