Hasanozsarac kullanıcısının son içeriği

1. H

Rom Redmi Note4X MIUI11.0.2.0 +( Android 9 ) Düzenlendi

Hala kullanan varmı bu romu :) banka uygualmalarini PlyStorede çıkmıyor bende ?
  2. H

Çözüldü redmi-note4x-miui11.0.2.0-android-9 error 7 hatası

Kardeşim bu işlemleri yapmadan mevcut romu wipe ile temizledikten sonramı yaptın bu işlemleri?
  3. H

Açılıştaki miu yazısından sonra kapanıyor cihaz! Kurulum dosyalarına bakıyorum örneğin magisk kurulu gorunmuuir system kuruluyor mu emin değilim ama kurulum aşamasında hata vermiyor
  4. H

Bu Roma yeniden kullanmak istedim ama yükleme ekraninda hatalardan bahsediyor ! Sorunun teknik yönünü anlamıyorum. Konuyla ilgili bilgisi olan yardımcı olabilecek varmı? Teşekkürler.
  5. H

Rom [OFFICIAL] PixelExperience 11 Plus Edition (11.09.2021)

Evet var hatta telegram uygulamasında alternatif romlari da takip edin
  6. H

MIUI 11 Redmi Note 4/4X - Global Stabil - MIUI 11 V11.0.2.0 - NCFMIXM indirme bağlantısı

Sayfanın başındaki ota üzerinden güncelleme linkinden romu indirin ..daha sonra guncelleyici ekranından güncelleme paketi seç diye bir seçenek olmalı onunla indirdiğiniz rom ile güncellemesi gerek ama yinede dikkatli olun ben sizi yaniltmis olmayayım. Yanlız dikkat et sizin cihaz MTK işlemci ise...
  7. H

Uzun bir aradan sonra bu Roma donmeyi düşündüm lakin kurulumda sürekli vendor hatası veriyor ? Sebebi ne olabilir?
  8. H

Rehber TWRP Yedekle/Backup Seçenekleri Kullanımı (Görsel Ekli)

Şuan miroom kullanıyorum ama kernelini güncellemek istiyorum ..geçen denemesini yaptım fakat wifi çalışmıyordu. Bunun iicn kendi stock kernelini dönmek için hangi bölümü yedeklemek gerekiyor?
  9. H

Rom Redmi Note

Ozellikle oyun performansi nasil romun merak ediuorum pubg gibi online oyin oynatiuormu Fps saglikli oluyormu acaba bilgi veritmisiniz?
  10. H

MIUI 11 Redmi Note 4/4X - Global Stabil - MIUI 11 V11.0.2.0 - NCFMIXM indirme bağlantısı

Yeniden globale döndüm ama wifi çalışmıyor hatta hiç açılmıyor neden acaba ? Modem dosyasimi silindi olabilirmi?
  11. H

Rom [OFFICIAL] PixelExperience 11 Plus Edition (11.09.2021)

Beyler bu arttirimli paketi yukleyemiuoruz biz? Tam sürüm üzerine update degilmidir yoksa bu arttirimli paket?
  12. H

Yardım Mido firemwire hakkinda bilgilenme yardimi lutfen

Arkadaşlar mido cihazının firemware son sürüm nedir? Nasıl guncelleyebiliriz? Son sürüm olması ne gibi artıları var?
  13. H

Dostlar bu romu bircok farkli altyapilardaki romlari yukledikten sonra hem firemware güncellemek ve hem de EU ROM yukleme öncesi cihazın ayarlarını standartlara getirmek için stock ROM olarak yüklemek ne kadar doğru bir yaklaşım olur ?
  14. H

Soru Redmi Note 4 MIUI 12 Deneyimler

Evet bu sürümü kullanan arkadaşlar son surumleride yukledilermi nasıl hala memnunmuyuz? Ekran sureleri,oyun perfirmansi,uygulama hızları nasıl? Bilgilendirin bizi beyler lütfen :)
  15. H

Rom Redmi Note

yasinankara Hocam 20.6.18 sürümü görünüyor ? Bu sürüm bahsi geçen konunun son güncellemesi mıdır?
Üst Alt