hasankasabara01 kullanıcısının son içeriği

1. hasankasabara01

Uygulama Gcam_5.3.015+ v.1.0.10 [Root ve Camera2API Aktif Etmenize Gerek Yok]

redmi not 6 pro da kullanabiliyormuyuz hocam portre modu varmi
  2. hasankasabara01

Yardım Qualcomm 3.0 xiaomi

Qualcomm Quick Charge 3.0 - n11.com 1566651591 ve hatta bu linkten sipariş verebilirsiniz hocam https://market.miuiturkiye.net/xiaomi-orijinal-sarj-aleti
  3. hasankasabara01

Rehber XiaomiTool v2 ile Tüm Xiaomi Cihazlara Zahmetsiz Bootloader Unlock, TWRP, EU Rom, Global Rom ve Magisk Root Yükleme En Detaylı Resimli Anlatım

merhaba telefonum redmi Not 6 Pro bootloader kilidi kapalı magisk yukleyebilir miyim ?
  4. hasankasabara01

Yardım Redmi Not 6 Pro

selamün aleyküm dostlar telefonumun bootloader kilidi kapalı magisk yada gcam yüklemek istiyorum yardım edebilecek arkadaşlar varsa sevinirim
  5. hasankasabara01

Rehber Xiaomi Redmi Note 6 Pro - BootLoader Kilidi Açma [ANLATIM]

selamün aleyküm hocam bana 148 saat bekleme süresi verdi peki bu 148 saat geçtikten sonra benim ney yapmam lazım telefon otomatikman kendini mi sifirliycak yoksa programdan tekrwr mı denicem ?
  6. hasankasabara01

Uygulama [RN7-Lavender] Google Kamera 6.3.017 V9 [ TÜRKÇE ] [ GÜNCEL-SON SÜRÜM ]

hocam 6.2 sürümü var ise link atabilir misiniz acaba ?
  7. hasankasabara01

Yardım Redmi Not 6 Pro

selamün aleyküm beyler telefona imei attım şimdi ise bootloader kilidini açmak istiyorum attığım imei'nin gitme olasılığı varmı telefon kendini sıfırlar diyorlar ama imei gider mi ?
  8. hasankasabara01

Uygulama [RN7-Lavender] Google Kamera 6.3.017 V9 [ TÜRKÇE ] [ GÜNCEL-SON SÜRÜM ]

camera sürekli durdurduruldu hatası alıyorum hocam dediğim gibi api2 kapalı root filan yok
  9. hasankasabara01

redmi not 6 pro için hangi sürüm hocam ?
  10. hasankasabara01

telefonum redmi not 6 pro camera2api kapalı ama gcam kullanmak istiyorum ne yapabilirim ?
  11. hasankasabara01

Diğer Huawei GT 3

imei kaydı yaptır kardeşim cihaz nedir bu arada ?
Üst Alt