Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bir kaç araştırma yaptım büyük ihtimalle romda sıkıntı var beta olduğu için beta olmayan stabil düzgün çalışan bir rom kurmayı deneyin hocam masik hatasız rom çıkarma konusunda biraz kararsız gibi :)
1586953855
masik 8.4 deneyin hocam o sıkıntısız
bootloader kilidin kapalı ise kardeşim telefonu arka kapaktan söküp testpoint noktalarına kısa devre yapman lazım ondan sonra telefonuna uygun rom dosyasını indirip flaslaman lazım
How to Boot Into EDL Mode on Xiaomi Phones (ADB & Fastboot Method) buraya bir göz at dene :)
kardeşim cihazına uygun orange fox revovery yükle menü kısmında magisk manager yazar oraya gir yüklediğin modüllerin ismi yazar hangisini silmek istiyorsan üstüne tıkla kalkar telefonun boot ta kalıyor ise orange fox revovery dosyasını hafıza kartına at twrpden depolama bölümden orange fox...
Qualcomm Quick Charge 3.0 - n11.com
1566651591
ve hatta bu linkten sipariş verebilirsiniz hocam https://market.miuiturkiye.net/xiaomi-orijinal-sarj-aleti
selamün aleyküm hocam bana 148 saat bekleme süresi verdi peki bu 148 saat geçtikten sonra benim ney yapmam lazım telefon otomatikman kendini mi sifirliycak yoksa programdan tekrwr mı denicem ?
selamün aleyküm beyler telefona imei attım şimdi ise bootloader kilidini açmak istiyorum attığım imei'nin gitme olasılığı varmı telefon kendini sıfırlar diyorlar ama imei gider mi ?