hasankasabara01 kullanıcısının son içeriği

1. hasankasabara01

Yardım Yetkilendirme Sorunu

bir kaç araştırma yaptım büyük ihtimalle romda sıkıntı var beta olduğu için beta olmayan stabil düzgün çalışan bir rom kurmayı deneyin hocam masik hatasız rom çıkarma konusunda biraz kararsız gibi :) 1586953855 masik 8.4 deneyin hocam o sıkıntısız
  2. hasankasabara01

hocam android 10 işletim sistemli romlar genellikle beta olan romlardır ve hatası olan romlardır 'Ayarlar-Uygulamalar-İzinler' kısmına baktınız mı ?
  3. hasankasabara01

romu silip tekrardan kurmayı denediniz mi ve hatta başka bir rom yüklerken aynı hatayı alıyor musunuz ?
  4. hasankasabara01

Yardım Xaomi Note 6 PRO (EDL) MODE

bu konuda Zenex hocam'a bir ulaşın derim wipe ettikten sonra edl moda geçmesi söz konusu değil ama nasıl yaptınız açıkçası bilmiyorum
  5. hasankasabara01

Soru Note 8 pro google Cam

Google Camera for Redmi Note 8 Pro bi göz atın
  6. hasankasabara01

Yardım Xaomi Note 6 PRO (EDL) MODE

bootloader kilidin kapalı ise kardeşim telefonu arka kapaktan söküp testpoint noktalarına kısa devre yapman lazım ondan sonra telefonuna uygun rom dosyasını indirip flaslaman lazım How to Boot Into EDL Mode on Xiaomi Phones (ADB & Fastboot Method) buraya bir göz at dene :)
  7. hasankasabara01

Yardım Magisk modül silme(bilen bakabilir mi ?)

telefonun da her zaman orange fox revovery yüklü bulunsun bazen twrp şifreleme olayı oluyor
  8. hasankasabara01

Yardım Magisk modül silme(bilen bakabilir mi ?)

kardeşim cihazına uygun orange fox revovery yükle menü kısmında magisk manager yazar oraya gir yüklediğin modüllerin ismi yazar hangisini silmek istiyorsan üstüne tıkla kalkar telefonun boot ta kalıyor ise orange fox revovery dosyasını hafıza kartına at twrpden depolama bölümden orange fox...
  9. hasankasabara01

Uygulama Gcam_5.3.015+ v.1.0.10 [Root ve Camera2API Aktif Etmenize Gerek Yok]

redmi not 6 pro da kullanabiliyormuyuz hocam portre modu varmi
  10. hasankasabara01

Yardım Qualcomm 3.0 xiaomi

Qualcomm Quick Charge 3.0 - n11.com 1566651591 ve hatta bu linkten sipariş verebilirsiniz hocam https://market.miuiturkiye.net/xiaomi-orijinal-sarj-aleti
  11. hasankasabara01

Rehber XiaomiTool v2 ile Tüm Xiaomi Cihazlara Zahmetsiz Bootloader Unlock, TWRP, EU Rom, Global Rom ve Magisk Root Yükleme En Detaylı Resimli Anlatım

merhaba telefonum redmi Not 6 Pro bootloader kilidi kapalı magisk yukleyebilir miyim ?
  12. hasankasabara01

Yardım Redmi Not 6 Pro

selamün aleyküm dostlar telefonumun bootloader kilidi kapalı magisk yada gcam yüklemek istiyorum yardım edebilecek arkadaşlar varsa sevinirim
  13. hasankasabara01

Rehber Xiaomi Redmi Note 6 Pro - BootLoader Kilidi Açma [ANLATIM]

selamün aleyküm hocam bana 148 saat bekleme süresi verdi peki bu 148 saat geçtikten sonra benim ney yapmam lazım telefon otomatikman kendini mi sifirliycak yoksa programdan tekrwr mı denicem ?
  14. hasankasabara01

Uygulama [RN7-Lavender] Google Kamera 6.3.017 V9 [ TÜRKÇE ] [ GÜNCEL-SON SÜRÜM ]

hocam 6.2 sürümü var ise link atabilir misiniz acaba ?
  15. hasankasabara01

Yardım Redmi Not 6 Pro

selamün aleyküm beyler telefona imei attım şimdi ise bootloader kilidini açmak istiyorum attığım imei'nin gitme olasılığı varmı telefon kendini sıfırlar diyorlar ama imei gider mi ?
Üst Alt