hasankasabara kullanıcısının son içeriği

1. hasankasabara

Rehber HyperOS Otomatik Bootloader Kilidi Açma Başvurusu Script'

hala atıyor 1 yazdım olmadı özelden yardımcı olabilir misiniz
  2. hasankasabara

Rehber HyperOS Otomatik Bootloader Kilidi Açma Başvurusu Script'

tokeni sorduğu yere tokeni yapıştırdım entere basmamla uygulamadan atıyor 3 5 defa denedim
  3. hasankasabara

Yardım Twrp kurarken işletim sistemi silindi

Twrpden wipe data yapınca ben her zaman telefonu recovery moddan twrp içinden yeniden başlat yaparım bu hatayı almamak için belki denememişsinizdir diye yazdım
  4. hasankasabara

Sohbet Bayramınız mübarek olsun

Değerli arkadaşlarım 2016 dan bu yana üyeyim sizleri tanıdığım için çok mutluyum Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum ❤️
  5. hasankasabara

Soru S23 Ultra vs iPhone 13 Pro

23 Ultra kullanıyorum düşünmeden al hocam
  6. hasankasabara

Rehber Bootloader kapalı 13 Pro 5G Fake ROM'dan kurtulma ve şebeke düzeltme

BL kapalı Çin cihazı direnç kayıtlı hint romundayim şebeke sorunu yüzünden hyperos 2 güncelleme gelmiş yapsam imei gider mi ?
  7. hasankasabara

Rom HyperOs v2.0.3.0.VNRINXM Redmi Note 13 Pro 5G / Poco X6

Hocam cihaz cin hint rom yüklü bu güncelleme geldi direnc kayıtlı cihaz bu güncelleme yaparsam şebeke gider mi daha önce gitti hint rom yükledim geldi bunu yaparsam gider mi bl kapalı
  8. hasankasabara

Sohbet Evlendimmm ❤️

Çok doğru hocam hele ki portre modunda çektiğim mi 13 ile fotolar vardı ama bu telefonda o kadar iyi değil ama kullanışlı bir cihaz aldığıma asla pişman olmadım server üzerinden kayıt işini de hallettim biraz tuzlu oldu ama olsun sonuçta alan insan bunu bilerek aldı
  9. hasankasabara

Sohbet Evlendimmm ❤️

Baya açıklayıcı oldu hocam şu an s23 ultra kullanıyorum elden çıkardım cihazı son zamanlarda günde en fazla 2 defa şarj ettiğim teli 3 4 defa şarj eder oldum bende farklı bir yol izleyerek 23 ultraya geçiş yaptım kamera konusunda benim gözümde hala mi13 arar gibiyim bu telefon ile hala kapsamlı...
  10. hasankasabara

Sohbet veda..

uzun zamandır bu forumun üyesi oldum yarından itibaren kullanmış olduğum Xiaomi 13 telefonumu satıp Samsung Galaxy s23 ultra ya geçiş yapacağım biraz tedirgin ediyor telefon kaba olduğu için ama bu bir veda değil benim gönlümde bilmediğim herşeyi bu forumda öğrendim ve öğrenmeye devam edeceğim...
  11. hasankasabara

Servis Hizmeti Qualcomm ve Hyperos Cihazlar için Server Kaydı Başladı...

server kayıt işine bugün eklenen cihazlar
  12. hasankasabara

Yardım WhatsApp yeşil ekran sorunu Hk.

düzeldi hocam çok teşekkür ederim ❤️
  13. hasankasabara

Yardım WhatsApp yeşil ekran sorunu Hk.

bu sabah uygulamayı guncelledim beta kullanıcısıyım acaba dedim beta diye mi böyle yapıyor betadan çıkıp normal sürüme geçiş yaptım fakat hata aynı hata yardımcı olabilir misiniz ? tel mi 13 her türlü eski sürümü de yükledim ama aynı hata
  14. hasankasabara

Sohbet MTK işlemcili Cihazlar için beklenen müjde geldi...

hocam çin cihazları bl kapalı güncelleme alıyor kayıttan sonra listede belirttiğiniz cihazlar güncelleme geldi bilginiz olsun
Üst Alt