Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Twrpden wipe data yapınca ben her zaman telefonu recovery moddan twrp içinden yeniden başlat yaparım bu hatayı almamak için belki denememişsinizdir diye yazdım
Hocam cihaz cin hint rom yüklü bu güncelleme geldi direnc kayıtlı cihaz bu güncelleme yaparsam şebeke gider mi daha önce gitti hint rom yükledim geldi bunu yaparsam gider mi bl kapalı
Çok doğru hocam hele ki portre modunda çektiğim mi 13 ile fotolar vardı ama bu telefonda o kadar iyi değil ama kullanışlı bir cihaz aldığıma asla pişman olmadım server üzerinden kayıt işini de hallettim biraz tuzlu oldu ama olsun sonuçta alan insan bunu bilerek aldı
Baya açıklayıcı oldu hocam şu an s23 ultra kullanıyorum elden çıkardım cihazı son zamanlarda günde en fazla 2 defa şarj ettiğim teli 3 4 defa şarj eder oldum bende farklı bir yol izleyerek 23 ultraya geçiş yaptım kamera konusunda benim gözümde hala mi13 arar gibiyim bu telefon ile hala kapsamlı...
uzun zamandır bu forumun üyesi oldum yarından itibaren kullanmış olduğum Xiaomi 13 telefonumu satıp Samsung Galaxy s23 ultra ya geçiş yapacağım biraz tedirgin ediyor telefon kaba olduğu için ama bu bir veda değil benim gönlümde bilmediğim herşeyi bu forumda öğrendim ve öğrenmeye devam edeceğim...
bu sabah uygulamayı guncelledim beta kullanıcısıyım acaba dedim beta diye mi böyle yapıyor betadan çıkıp normal sürüme geçiş yaptım fakat hata aynı hata yardımcı olabilir misiniz ? tel mi 13 her türlü eski sürümü de yükledim ama aynı hata