hasankasabara kullanıcısının son içeriği

1. hasankasabara

Çözüldü Xiaomi Eu app

Bu APK dosyayı ne işe yarıyor bilen var mı yükledim fakat bir türlü çözemedim
  2. hasankasabara

Soru HyperOs ve IMEI kayıt

Evet beyler hayırlı sabahlar iyi forumlar yeni gelecek güncellemeyi kayıt yapan yerler yapmayın diyor. Önceden kayıt yaptıran kullanıcılar için de geçerli mi bu haber varmı bir bilgisi olan ? Elimde Xiaomi 13 var direnç kayıtlı çift sim bu güncelleme sıkıntı olur mu ?
  3. hasankasabara

Yardım Eu rom 120 FPS

Beyler 11t pro kullanıyorum eu rom yükledim bugün kilitli açıp Mlbb de 60fps alıyorum bunu nasıl 120 yapabilirim global romda 120 veriyordu fakat eu da 60 veriyor acil çözüm yazar mısınız 🙂
  4. hasankasabara

Yardım mi 11 t güncelleme

beyler selamun aleyküm mi 11 t almayı düşünüyorum cihaza imei attiracam güncelleme de imei gider mi
  5. hasankasabara

Yardım Custom rom uygulama güncelleme

Arkadaşlar Selamün aleyküm öncelikle çözemediğim bir sorun var ve size danışmak istedim poco X3 NFC telefonumda custom eu 12.5.5.0 rom yüklü müzik uygulamasının sürümü eski bir sürüm ben güncel olan uygulamayı SAI üzerinden yüklemeye çalışırken sürekli şu hatayı veriyor ve ne yaptı isem çözümü...
  6. hasankasabara

Sohbet Şehirden Manzaralar

Gaziantep 😍 (Ufak sohbet temalı konu) 😊 Galeride durmasın paylaşım yapayım dedim varsa benzeri fotoğraflar konu altına ekleyebilirsiniz sohbet ederiz :)
  7. hasankasabara

Mod Device Frame Screenshoot Mod

Modülü yapan ByMMETMA <3 Telegram Kanalı İçin: Evet beyler öncelikle hayırlı forumlar güzel bir mod ile karşınızdayım hepimiz cihazlarımızda global rom kullanan insanlarız ama hep bir eksik hissediyoruz custom rom yükleme işine giriyoruz global romdan daha iyi olduğunu sanıyoruz aslında...
  8. hasankasabara

Mod Poco X3 NFC Hayalet Dokunuş Sorunu Giderme

(Global Romda Denenmemiştir Modülü Kurup Hala Hata Alan Arkadaşlar Eu Tr İn vb Romlarda Deneyip Görebilir !) Öncelikle Herkese İyi Akşamlar; Bildiğiniz gibi bazı telefonlarda hayalet dokunuş sorunu olabiliyor konu başlığındaki cihazı kullanan arkadaşlar benim ne demek istediğimi çok iyi anlar...
  9. hasankasabara

Sohbet Mevlid Kandilimiz Mübarek Olsun Dostlar <3

Mevlid Kandilimiz Mübarek Olsun Dostlar Allah'ım gönlümüzden geçenleri nasip etsin inşallah bizlere selametle <3<3
  10. hasankasabara

MIUI 12.5 Redmi Note 10 Pro [ Global ] Global Kararlı Rom V12.5.3.0.RKFMIXM İndirme Bağlantıları

Güncelleme ve Kurulum Talimatları 1)OTA üzerinden güncellemenin gelmesini bekleyebilirsiniz. 2)Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip Twrp / Install menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz. 3) Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot...
  11. hasankasabara

Haber Redmi Note 10 Pro İmei Tamiri Hakkında

Beyler Allah'ın selamı üzerinize olsun inşallah sonunda Redmi note 10 serilerine çift sim imei kaydı yapılabilmektedir (Anakarta müdahale edilerek) alan arkadaşların içindeki sıkıntı bugünden itibaren gidebilir . not: güvenilir bir yazılımcı bulmanız şartı ile çünkü anakarta müdahale edilerek...
  12. hasankasabara

MIUI 12.5 Redmi Note 10 Pro [ Global ] Global Kararlı Rom V12.5.1.0.RKFMIXM İndirme Bağlantıları

Redmi Note 10 Pro [ Global ] Global Kararlı Rom V12.5.1.0.RKFMIXM Güncelleme ve Kurulum Talimatları 1)OTA üzerinden güncellemenin gelmesini bekleyebilirsiniz. 2)Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip Twrp / Install menüsünden dosyayı göstererek...
  13. hasankasabara

Yardım Mi Hesabı

Selamun aleyküm dostlar telefonu kendi telefonum ile takas ettim cihazı sıfırlayim dedim ama karşıma bu ekran çıktı mi hesabında kayıtlı no kime ait bilmiyorum yardımınıza ihtiyacım var telefoncuya gittim cihazı 150 tl ücret alarak açtı çin romu yüklemiş ama 1 saat sonra yine aynı ekran geldi...
  14. hasankasabara

MIUI 12 Redmi 9 - Global Kararlı Miui V12.0.1.0 QJCMIXM Rom İndirme Bağlantıları

Redmi 9 Global Kararlı Rom Miui V12.0.1.0 QJCMIXM 1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz. 2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip cihaz güncelleyici menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz. Ota...
  15. hasankasabara

MIUI 12 Redmi Note 7/7S Hindistan Kararlı V12.0.1.0 Rom İndirme Bağlantıları

OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz Yada ota dosyasını indirip cihazdan seçerek kurulumu yapabilirsiniz 2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip cihaz güncelleyici menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz. Ota İndirme...
Üst Alt