Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi günler
Bugün telefonumdan yanlışlıkla sildigim vanced uygulamasini yeniden yüklemek istedim kendi sitesinden vanced manager indirdim ve yukleme işlemini baslattim fakat böyle bir hata alıyorum ve arastirmama sorunun çözümünü bulamadim. Sorun hakkında çözüm fikri olan varsa soylerse sevinirim
Selamün aleyküm arkadaşlar
Eve internet bağlamayı düşünüyorum ve şuanda öğrenciyim (malûm uzaktan eğitim) uygun fiyatlı ev internet tavsiyesi olan varmi
İyi günler
Xiaomi Mi 8 lite telefonunum ekranı kırıldı internette çok fazla seçenek var ama hangisi orijinaldir bulamadim.
Orijinal telefonum ekranı ni nereden bulabilirim
Abimde Huawei mate 10 lite var bende de mi 8 lite var ikisinde de ayrı ayrı yuzlerimızı tanıtıyoruz benim telefonum mi 8 lite ikimizedede kilidi acıyor ama mate 10 lite bana acmıyor
Yanı kısacası mi8 lite yuz tanıması neden bu kadar cabuk kandırılıyor
Selamun aleyküm arkadaslar mi 8 lite telefonumda yarım saat mobil veri acık sekilde oyun oynadım AIDA 64 programına gore işlemci 43 derecelerde batarya ise 40 derece cıvarındaydı bu degerler normal yardımcı olursanız sevinirim
Yenı aldıgım mı 8 lite telefonumda bugun kulaklık takmaya calıstım kulaklıklar pc de calısırken type c donusturucu su ile telefona takdıgımda calısmıyor sesi dısarı veriyor ayarı felan varmı bilen varsa yardım ederse sevınırım