HasanERKAYA kullanıcısının son içeriği

1. H

Çözüldü YouTubeVanced yüklenme sorunu

Şimdi buldum yerini kapattım uygulamayi yukledim hemen geri açtım zaten kapatınca telefon yavaşladı geri hemen actim
  2. H

Orasini tam olarak nerede bulabilirim
  3. H

İyi günler Bugün telefonumdan yanlışlıkla sildigim vanced uygulamasini yeniden yüklemek istedim kendi sitesinden vanced manager indirdim ve yukleme işlemini baslattim fakat böyle bir hata alıyorum ve arastirmama sorunun çözümünü bulamadim. Sorun hakkında çözüm fikri olan varsa soylerse sevinirim
  4. H

Sohbet Uygun Ev internet paketleri

Selamün aleyküm arkadaşlar Eve internet bağlamayı düşünüyorum ve şuanda öğrenciyim (malûm uzaktan eğitim) uygun fiyatlı ev internet tavsiyesi olan varmi
  5. H

Yardım Orijinal ekran nereden bulabilirim

Fiyatı nedir ve nerede bulabilirim
  6. H

Garantisi var ama servis ücreti fazla çıkarmazlar mi birde delta garantili ben orijinal bulup kendim takmayı düşünüyorum
  7. H

İyi günler Xiaomi Mi 8 lite telefonunum ekranı kırıldı internette çok fazla seçenek var ama hangisi orijinaldir bulamadim. Orijinal telefonum ekranı ni nereden bulabilirim
  8. H

Soru 2000TL altı telefon önerisi

Hocam ne gibi sorunlar başınıza geldi anlatabilir misiniz
  9. H

Soru Mi 8 lite Yüz Tanıma Performansı

Aynen orası oyle biliyorum ama Huawei telefonlarda neden bu kadar iyi xiaomi ye gore
  10. H

Soru Mi 8 lite Yüz Tanıma Performansı

Abimde Huawei mate 10 lite var bende de mi 8 lite var ikisinde de ayrı ayrı yuzlerimızı tanıtıyoruz benim telefonum mi 8 lite ikimizedede kilidi acıyor ama mate 10 lite bana acmıyor Yanı kısacası mi8 lite yuz tanıması neden bu kadar cabuk kandırılıyor
  11. H

Soru Mı 8 lite ısı degerleri

Selamun aleyküm arkadaslar mi 8 lite telefonumda yarım saat mobil veri acık sekilde oyun oynadım AIDA 64 programına gore işlemci 43 derecelerde batarya ise 40 derece cıvarındaydı bu degerler normal yardımcı olursanız sevinirim
  12. H

Yardım Mı 8 lite kulaklık donusturucu

Yenı aldıgım mı 8 lite telefonumda bugun kulaklık takmaya calıstım kulaklıklar pc de calısırken type c donusturucu su ile telefona takdıgımda calısmıyor sesi dısarı veriyor ayarı felan varmı bilen varsa yardım ederse sevınırım
  13. H

Çözüldü Sıfır Telefon - IMEI Sıkıntısı

kusura bakmayın yeni uyeyim bir de biraz panik yaptım ondan
  14. H

Çözüldü Sıfır Telefon - IMEI Sıkıntısı

cevaplarınız için teşekkürler
Üst Alt