hasanerbilen kullanıcısının son içeriği

1. hasanerbilen

Rom Mi 8 SE Xiaomi.eu MIUI 11 v9.9.26 Beta ve V10.3.2.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Bilgisayarıma format atıyorum şuan işim bitsin güzel bi açıklama ile herkese yardımcı olacağım. Özellikle şu telefonu sürekli açılış ekranında kalan arkadaşlar için. Aslında sistemleri basit fakat o kadar çok şekilde yükleme seçeneği oldugundan işlemler akıl karıştırıyor.herkeze yardımcı...
  2. hasanerbilen

Rom Mi 8 SE Xiaomi.eu MIUI 11 v9.9.26 Beta ve V10.3.2.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Şimdi tam olarak anlamadım twrp kuramıyormusun anladıgım kadarıyla. Bilgisayarın usb bağlantısı gördüğünden emin ol (aygıt yöneticisi) inden kontrol et ünlem işareti olmasın. Sonra https://forum.miuiturkiye.net/konu/xiaomi-mi-8-se-twrp-3-2-3-0331-otomatik-yukleme-araci.25737/ buradan 0331 olan...
  3. hasanerbilen

Arkadaşlar, telefonu twrp yükleyemen veya rom atamayan yada sürekli açılış ekranında jalan varsa mesaj atın teknikleri çözdüm mi8 se için. Yardımcı olurum
Üst Alt