Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Redmi note 8 telefonuma gelen MIUI 12.0.1 Güncellemesi sonrası WhatsApp tan gelen medyalar Yükleme tamamlanamadı hatası veriyor. Hikayeler açılmıyor, Bazı uygulamalar telefon numarası yada sim kartınız değişti uyarısı veriyor buna ne sebep oluyor çözebilmiş değilim yardımlarınızı bekliyorum.
Başlıkta yazdığım gibi bugün telefonun bootloader kilidini açtıktan sonra bildirim çubuğundaki simgelerin rengi gitti telefon konusunda çok kıl bir insanım bunu düzeltmenin yolu var mi?
Mesela WhatsApp bildirim simgesi yeşil iken gri oldu.
Başlıkta yazdığım gibi rom yüklemeye kalkıyorum usulca twrp ye giriyorum wipe a giriyorum ordan data yı seçip yes diyorum yetinmiyorum adwanced yapıp tekrar wipelıyorum sonraa oldu mu sana brick 3 defadır aynı şeyi yapıyorum hangisini yapmam yeterli yeni rom yüklemek için :D
Yok hocam 1228 saat bitti tamı tamına başka bilgisayarda takınca 74 saat verdi :( yaptığım tek işlem temizleyici denen zımbırtiyi kullanmak sanırsam o etki ediyor
1228 saatten buralara kadar geldim gene süre verdi 74 saat çıldıracam bu Xiaomi nin elinden aşırı saçma kardeşim benim ben anla artık lanet olası benim her işlemi yapan
Geçenlerde bilgisayara takıp unlock dedim 168 saat süre verdi süre bitti fakat ilk yaptığım bilgisayar şuan elimde değil baska bilgisayara takıp yapsam sorun çıkartır mı tekrar süre verir mi?
İyi günler yardım istediğim konu başlıkta belirttiğimdir.Aynı ağda 2 adet imei repair yapılmış cihaz olduğu için mac adreslerimiz aynı hâliyle bağlantı kopmaları vs. oluyor. En az uğraştıracak şekilde cihazın mac adresi i nasıl değiştirebilirim bootloader kilidim açık.
Global 11.0.11.0 sürümüm.
Sorunun kaynağını buldum ayni wifide 2 tane aynı cihazdan olduğu için bu sorun var başka wifide sorun olmuyor telefonlarda mac değiştirme işlemini yapamıyorum ama