hasanaltun kullanıcısının son içeriği

1. hasanaltun

Yardım Mi 9 SE Çok çok yavaş şarj oluyor

Batarya bozulmuş olabilir Mi 9 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. hasanaltun

Yardım Yurt dışından alınan cihazlar hakkında yardım talebi

merhabalar, huawei kirin işlemci;imei değiştirilemiyor diye biliyorum.her telefona imei atılıyor derseniz insanları yanlış yönlerdirirsiniz Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  3. hasanaltun

Yardım Mi 5s şebeke sorunu

merhaba, imei kaydına hiç baktınmı.kayıtlı görünüyormu Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  4. hasanaltun

Rehberde sorun

merhabalar, mi5. mi5s mi5s plus kullandım bütün hepsinde aynı. o harfinden sonrakiler çalışmıyor u v y z çalışıyor.bende anlamadım sorun nerede Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  5. hasanaltun

Soru Mi5 Almayı Düşünüyorum Ama...

Mi sar değeri nedirli buyrun iphone 7 Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  6. hasanaltun

Yardım Adım sayar?

nedim hoca,sanıyorum android cihazların sorunu bu.ios gibi stabil değil.hangi uygulamayı indirsem sorun .ya arka planda çalışmıyor;yada telefonu sallasan bile adım olarak sayıyor.bir htc uygulaması funfit var o da sadece htc cihaza uygun.ben de bulamadım,belki deneyimli arkadaşlar yardımcı...
  7. hasanaltun

Yardım Kamerayla video çekerken sürekli odaklama sorunu

kamera da video ayarlarına git ,modlar kımına gir en üst sağ köşede ayarlar ikonuna bas odaklama ayarlarını el ile olarak ayarla MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. hasanaltun

Yardım MI-5 kendi kendine restart sorunu

baki hoca garantiye göndermeden cihazı fastboot modunda flashla ,bir kaybın olmaz MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. hasanaltun

daha önce eMMC sorunuyla meşhur galaxy s3 cihazların eMMC NAND FLASH CHIP leri değiştirilerek yada yerinden sökülüp temiz lehim işlemiyle sorun aşılabildi MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. hasanaltun

ben ilk cihazımı takas ile aldım.restart sorunu vardı.mi5 32Gb cihazlarda bildiğiniz gibi 1.8 Ghz hızında işlemci var.kanaatim üretilen ve sd820 işlemcilerin kalite kontrolünde geçmeyen ürünlerin ucuza satın alınıp 1.8 Ghz hızına düşürülerek düşük maliyetlerle piyasaya sunulduğunu düşünüyorum...
  11. hasanaltun

sayın exterm hocam ben iyi bildiğimi iddia etmedim.ancak şunu öğrenmek istiyorum bu sorun en çok 32 gb cihazlarla mı ilgili MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. hasanaltun

eğer emmc hatası varsa anakart değişmeden de uzman birisi sorunu çözebilir MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. hasanaltun

peki genelde hangi cihazlarda oluyor. bende mi5 32 gb vardı onda yapmıştı.şimdi mi5 prime var bunda yok. MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. hasanaltun

indirmesi mb hızına bağlı 15 ile 40dk arası sürer .cihazı güncellemek kısa sürer MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. hasanaltun

ben son sürümdeyim çok memnunum.anlamadığım şey sürümlerdeki sorunlar cihazdan cihaza değişiyor MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt