Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhabalar,
huawei kirin işlemci;imei değiştirilemiyor diye biliyorum.her telefona imei atılıyor derseniz insanları yanlış yönlerdirirsiniz
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
merhabalar,
mi5. mi5s mi5s plus kullandım bütün hepsinde aynı. o harfinden sonrakiler çalışmıyor u v y z çalışıyor.bende anlamadım sorun nerede
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
nedim hoca,sanıyorum android cihazların sorunu bu.ios gibi stabil değil.hangi uygulamayı indirsem sorun .ya arka planda çalışmıyor;yada telefonu sallasan bile adım olarak sayıyor.bir htc uygulaması funfit var o da sadece htc cihaza uygun.ben de bulamadım,belki deneyimli arkadaşlar yardımcı...
kamera da video ayarlarına git ,modlar kımına gir en üst sağ köşede ayarlar ikonuna bas odaklama ayarlarını el ile olarak ayarla
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
daha önce eMMC sorunuyla meşhur galaxy s3 cihazların
eMMC NAND FLASH CHIP leri değiştirilerek yada yerinden sökülüp temiz lehim işlemiyle sorun aşılabildi
ben ilk cihazımı takas ile aldım.restart sorunu vardı.mi5 32Gb cihazlarda bildiğiniz gibi 1.8 Ghz hızında işlemci var.kanaatim üretilen ve sd820 işlemcilerin kalite kontrolünde geçmeyen ürünlerin ucuza satın alınıp 1.8 Ghz hızına düşürülerek düşük maliyetlerle piyasaya sunulduğunu düşünüyorum...
sayın exterm hocam ben iyi bildiğimi iddia etmedim.ancak şunu öğrenmek istiyorum bu sorun en çok 32 gb cihazlarla mı ilgili
peki genelde hangi cihazlarda oluyor. bende mi5 32 gb vardı onda yapmıştı.şimdi mi5 prime var bunda yok.