Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaş mi13tpro da macro kamera ayarları nasıl yapılır yada varmıdır 2gündür kamerayı karıştırıyorum bulamadım yoksa olmayan bir şeyi mi arıyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim☺️
valla yaptım her halde otto üzerinden indirdim kurtarma modunda baslattım tabi sebeke yine yok twprp girdim daha önce flaşladıgım modem dosyasını rebootladım su an acık tamamen acemi sansı
1561224237
canım kardesim bu acemi kardesine vakit ayırdıgın için teşekür ederim
1561224377
1561224461...
kardesim ben nerde yanlış yapıyorum anlıyamadım kafayı sıyıracam
1561215902
vipe yapıyorum format data dosyayayı flaşlıyorum kurarken kırmızı yazılı satırlar geilyor restart yap şebeke yine yok
1561216262
şu sitenin güzel insanları bu olayı bana satır satır anlatacak bir kardeş yokmu yahu...
hocam sizin su modem kurma işini bana ayrıntılarıyla anlatabilirmisin sana zahmet
1561150424
su an 9,6,20 indiriyom onu kurmasını biliyorum ondan sonra modemi nasıl kuracam size zahmet tel kapalı kaldı
1561150904
allah rızası için su modem kurma işini anlatacak bir arkadaş yokmu acil
Hocam yaptık ama gönderdiğiniz modem dosyası 9.5.16.surumunun dosyası kurunca yeni sürüm ve yenilikler olmayınca ne işe yarar sürüm guncellememiz 9.5.16.sonra gelen bütün güncelleme lerde şebeke sorunu var artık beta romun bir getirisi olmuyor degilmi