hasan72nall kullanıcısının son içeriği

1. hasan72nall

Rehber TWRP İle Unutulan Telefon Şifresini Kaldırma

sildim uyglara tıkladığımda cihazınızın tamamen yeniden başlatmasını bekleyin diyor uyg açılmıyor tel. yenidenmi başlatayım 1617776775 iptal de geçersin
  2. hasan72nall

Yardım telefon şifremi unuttum nasıl kırabilirim?

telefon redmi note 8 twrp yüklü ama nasıl şifreyi kıracağımı bilmiyom eski yazılara baktım(3 sene önceki)orda anlatılanlar şimdi ise olmuyor
  3. hasan72nall

Rehber TWRP İle Unutulan Telefon Şifresini Kaldırma

şuanda her şeyi yaptım ama belirtiğiniz siliniz dediğiniz sadece 1 tane dosya tek gözüküyor güncel bir yolu varmı
  4. hasan72nall

Yardım redmi note 8 ugulama durduludu hatası

telde vodafone yanımda happymood ve başka uygulamalar eskiden çalışırken şuan hata veriyo ayarlardan uygulamalarıma girip bu uygulamaların verilerini temizledim ama hala hata veriyo
  5. hasan72nall

Yardım twrp yükle kısmında zip dosyalar gözükmüyor

hangi romu önerirsiniz redmi note 8 için (direk flash tool ile yüklesem olmazmı)
  6. hasan72nall

abi bunu yaptığımda da zipler gözükmüyordu 1614933457 abi her şeyi silip yeni rom atsam olurmu pc den
  7. hasan72nall

yanımda ek tel yok ama şuan orangefox twrp ekranındayım sen istediğini sor ben yazayım resim olarak yukardaki resimdeki aynı dosylar çıkıyo ama zip dosyalar yok
  8. hasan72nall

Yardım twrpde zip dosyalar gözükmüyor

telfonum redmi note 8 twrpden magisk zipi flaşlayıp rootlamak istedim ama zip dosyalar gözükmüyor yardımcı olurmusunuz
  9. hasan72nall

abilerim dediğiniz her şeyi yaptım ama hala zip dosyaları gözükmüyor orangefox twrpyi minimaldende kurdum yine aynı dosylar zipler gözükmüyor tel çöp oldu
  10. hasan72nall

öncelikle bu sayfayı okuyan herkese merhaba benim redmi note 8 tele miui 12 gelmişti ondan önce twrp yüklü ve rootluydu sistem güncellemsi yaptığım için doğal olarak twrpde gitti rootta.Ben tekrar twrp yükleyip rootlamak istediğimde twrp sorunsuz yükleniyor ama yükle kısmında dosyalarımda olan...
Üst Alt