hasan4334 kullanıcısının son içeriği

1. hasan4334

Yardım not 9 pro rom attım açlıp kapanıyor cihaz açılmıyor.

merhabalar!dha öncede başka telefonlara atmıştım ama bu sefer olmadı.bootloader açık.not 9 pro mıuı12 vardı imei repair yapmak için mıuı 11 atmak istedim indirdim siteden jouse yazanı sonra reboottan mi flash üzrinden attım lakin attıktan sonra redmi ekraında kaldı açılıp kapanıyor acil yardım???
  2. hasan4334

Rom note 9 pro twrp yükleme hatası (ÇÖZÜLDÜ)

merhaba arkadaşlar.note 9pro india cihaz var twrp yi yüklüyorum ama twrp menüsünü açınca bilgisayardan telefonun hafızasına magisk atıp kuramıyorum.apk olarak indirip dnedmim oda olmadı sorun ne olabilir. tel sürümü 12.0.5. daha önce 5-6 kere başka telefonlara aynı işlemi yapmıştım sorunsuz oldu...
  3. hasan4334

Yardım Redmi note 8 twrp de kaldı açılmıyor

Merhaba arkadalar note 8 cihazıma fastboot üzerinden twrp yükledim ve bilgisayara bağlayarak magisk yüklemek istedim ama hata verdi dosyayı atmadım ve hiç bir şekilde twrpmoddan cıkmıyor. Sd karta magisk atıp yüklemek istedim başarılı dedi ama gene twrpde kaldı tam olarak başarılı olmadı...
  4. hasan4334

Çözüldü Redmi 8 twrp den sonra açılmama

redmi 8 cihazıma önce magisk kuramıyordum burdan okudum twrpden wipe dan format data yaptım sonra magisk i attım kur dedim sonra reboot sistem dedim telefon açılırken muı ekranında kalıyor açılmıyor ne yapmam lazım nasıl açarım ?? telefonu magiskli açmam lazm imei repair yapıcam..yardım
  5. hasan4334

Çözüldü Redmi 9 cihaza twrp nasıl yüklerim? ve imei repair işlemi nasıl yapabilirim?

Arkadaşlar merhabalar aranızda yeniyim. 1) redmi 9 cihazım var bootloader kilidi açık imei repair işlemş yapmak istiyorum nasıl yaparım? 2)redmi 9 için nasıl twrp yüklerim?
Üst Alt