harunserefli kullanıcısının son içeriği

1. harunserefli

Soru Hyperos 3

Donma olmuyor
  2. harunserefli

Soru Hyperos 3

Henüz güncelleme gelmedi bölge ile alakalı mıdır acaba bootloader da açamadık eu romada geçemiyoruz kaldık global 2de
  3. harunserefli

Ana Başlık Xiaomi 15 Kullanıcılar Kulübü - Bende Artık Bu Kulübün Üyesiyim

Maalesef açamadım bu iş çok zorlaşmış eskiden çok basitti başvuru yap 1 hafta sonra açıyorduk
  4. harunserefli

Rom [RESMİ][11.0]Pixel Experience Rom[Normal][Plus] [AOSP][Beta]Capricorn Mi5s[11.03.21]

Bir Pixel akıllı telefonunuz yoksa ve yeni Android 11 İşletim Sistemine erken bir göz atmak istiyorsanız, bazı özel ROM'ları kontrol etmeyi deneyebilirsiniz. Mi5s Capricorn cihazlarımız için ilk beta sürümü yayınlandı Popüler XDA Developers'ın kıdemli üyesi @Jonas Cardoso resmi Pixel...
  5. harunserefli

Rom [RESMİ][10.0]Pixel Experience Rom[Normal-Plus][AOSP][Stable]Capricorn Mi5s[23.12.20][Final]

Pixel Experience Google uygulamaları dahil ve tüm Pixel Romdaki güzellikleri sizlere sunan(başlatıcı, duvar kağıtları, simgeler, yazı tipleri, bootanimation) AOSP tabanlı bir ROM'dur Misyonumuz, cihazın düzgün çalışması için gerekli özelliklerle birlikte mümkün olan maksimum kararlılığı ve...
  6. harunserefli

İnceleme BLOKADA Reklam Engelleyici[ROOTSUZ][APK]

Uygulama yı arka plan da kilitleyip kullanabilirsiniz MI 5s Eu Beta 9.5.30
  7. harunserefli

Rom [9.0][OFFICIAL] PixelExperience for Mi 5s[Capricorn]15/05/2019

XiaomiFirmwareUpdater/firmware_xiaomi_capricorn Bu adresten en güncel china firmware edinebilirsiniz. Yükleme yaparken öncelikle wipeleri yapıp ardından firmware daha sonra rom dosyasını isteğe bağlı şekilde de gapps dosyasını yükleyip reboot edebilirsiniz MI 5s Eu Beta 9.5.30
  8. harunserefli

Yardım miuipro yüklerken hata

En güncel twrp kurup tekrar deneyin MI 5s Eu Beta 9.5.30
  9. harunserefli

Çözüldü Eu rom anti-rollback olur mu?

4 wioe yeterli olacaktır MI 5s Eu Beta 9.5.30
  10. harunserefli

Rom MIUI MS RoM 9.9.3 [Mi8-Mi9-Redmi K20Pro-Redmi Note 5]

Rica ederim iyi forumlar MI 5s Eu Beta 9.5.30
  11. harunserefli

Çözüldü Eu rom anti-rollback olur mu?

Eu romlarda antiroolback bulunmamaktadır. Geçiş yapabilirsiniz. Ayrıca konu başlıklarında acil tarzı kelimeler kullanmak yasaktır başlığı düzenliyorum MI 5s Eu Beta 9.5.30
  12. harunserefli

Rom MIUI MS RoM 9.9.3 [Mi8-Mi9-Redmi K20Pro-Redmi Note 5]

Paylaştığınız linkler global beta linkleri bilginiz olsun MI 5s Eu Beta 9.5.30
  13. harunserefli

Rom [ROM][Official]Capricorn[Pie][9][06/08] Syberiaos Rom v2.6

Telegram sayfasında yazıyor ama hiç bakmadım zaten indirmeye başladım internet oldukça kötü. İndirme bitince kurulum yapacağım. MI 5s Eu Beta 9.5.30
  14. harunserefli

Tema Blue Ring (Tema Markette Yayında) Ottoman

Emeğine sağlık abi yine 10 numara bir tema olmuş MI 5s Eu Beta 9.5.30
Üst Alt