harunreis44 kullanıcısının son içeriği

1. H

Soru Isınma sorunu

Dediğiniz gibi biraz kullanınca 36-37 falan oluyor fakat bu sorunu yaklaşık iki aydır yaşıyorum önceden böyle bir sorun yoktu yaklaşık 6 ay önce sıfırlamamda bu sorun gitmişti önceden en az 7 saat ekran süresi alıyordum ısınmıyorken fakat şimdi max. 5 buçuk saat
  2. H

Soru Isınma sorunu

Öncelikle merhaba dün telefonumu sıfırlamıştım sırf bu ısınma probleminden dolayı, fakat telefona yeni kurulum yapmama rağmen ısınmaya devam ediyor ve işin ilginç yanı telefonun alt kısımları ısınmazken tam kameranın arkasının ısınıyor olması bir uygulamadan mı yoksa telefon ayarından dolayı mı...
  3. H

Yardım Cihaz açılmıyor

o ekranda iken pc telefonu görüyor twrp diye bir dosyada çıkıyor ama içine at diyince kopyalanıyor diyor fakat hiç ilerlemiyor
  4. H

Yardım Cihaz açılmıyor

benim bir problemim var telefonu sıfırlayacaktım twrp de, yanlışlıkla gelişmiş temizlik kısmında dahili depolamayıda sildim ve yükleyeceğim romda silinmiş oldu böylelikle yükleyeceğim romu tekrar indirdim ama telefona atamıyorum nasıl atarım ve twrp den geri yüklerim
  5. H

Redmi Pro türkçe rom sorunu

zenex abi yardimci ol lutfen telefona twrp kuramiyorum
  6. H

Redmi Pro türkçe rom sorunu

meraba arkadaşlar benim redmi pro cihazım yanlış bir işlemden sonra açılmadı fakat yorumdaki arkadaşlar saolsun yardımcı oldular telefon açıldı fakat fastboot rom yüklediğim için cihaz tamamen ingilizce bootloader kilidi açık forumdaki yazıları okudum ama cihazı twrp moduna bir türlü alamıyorum...
  7. H

Redmi Pro Açılmıyor

abi bu seferde telefonun imei si gitti bir türlü yapamıyorum nasıl geri getiririm
  8. H

Redmi Pro Açılmıyor

abi lütfen yardımcı olun türkçe dil seçeneği yok herşey ingilizce ne yapmam lazım
  9. H

Redmi Pro Açılmıyor

herkese başta zenex abi abi olmak üzere herkese minnettarım yaptım telefonu süper oldu emeği geçen herkes tuttuğunuz altın olsun teşekkürler yalnız abi bir sorun var telefon ingilizce yanlış romdan dolayımı böyle oldu türkçe rom yokmu
  10. H

Redmi Pro Açılmıyor

can not found file flash_all_except_storage.bat diyor yüklemiyor hata veriyor şimdi ne yapıcam zipten çıkaracakmıyım
  11. H

Redmi Pro Açılmıyor

abi rom yok hemde hangi program ile link verebilirmisin nasıl yapıcam
  12. H

Redmi Pro Açılmıyor

bir kez daha meraba abi telefonu telefoncudan aldım ve bootloader kilidini kaldırdım şuandan itibaren recovery modda sıfırlayabilirmiyim fakat telefonun şarjı 0 ne yapmam gerekiyor
  13. H

Redmi Pro Açılmıyor

Peki abi yarın telefonu aldıktan sonra konuşuruz şuan kullandığım telefon ile pek bişey yapamıyorum
  14. H

Redmi Pro Açılmıyor

Herkese teşekkür ediyorum çok yardımcı oldunuz bugün de uğraşsın telefoncu yapamazsa yarın gider alırım önce kilidi açmayı deneyeceğim sonra açabilirsem recovery moddan sıfırlamayı veya fastboot üzerinden rom yüklemeye çalışacağım yine yapamazsam zenex abiye yollayacağım.zenex abi para alırmısın...
  15. H

Redmi Pro Açılmıyor

Abi unlock başvurusunu pc üzerinden yaptım yani telefondan değil dünde işte telefona mesaj geldi bootloader kilidi bu şekildemi açılıyor Cihazda mi hasabı açmıştım aynı hesapla pc den başvuru yaptım sizce kesin açılırmı kilit Ona göre telefoncudan alıcam telefonu abi eğer açamasam bile kilidi...
Üst Alt