HarunErdinç kullanıcısının son içeriği

1. HarunErdinç

Rom Küllerinden yeniden doğdu MiuiPro

Telegram link nasıl paylaşabilirim ki Gizli Grubu var ödeme yapanları davet bağlantısı ile alıyorlar 1743701401 Telegram link nasıl paylaşabilirim ki Gizli Grubu var ödeme yapanları davet bağlantısı ile alıyorlar 1743701515 t.me/Harun_Erdinc Bana yazın sahte olmadığı ile ilgili fotoları...
  2. HarunErdinç

Miuipro nun destek verdiği cihazlar en alta paylaştım Siteleri Kapalı Telegram grubları var sadece ödeme yapanlar alınıyor (Ödeme yapılması oldukça zor) Bir şekilde çözmeye çalışıcam ödeme işini Haftalık rom yayınlanıyor Güncelleme içeriği paylaşılmıyor. Android 13: psyche sweet veux...
  3. HarunErdinç

Bilindiği üzere MiuiPro ekibi rom yapmayı bırakmıştı. Şimdi yeniden güncel cihazlar dahil destek vermeye başladı Xiami 15 Ultra cihazında tester ben oldum bilmem kaçıncı denemede başarılı olduk (cihaz boot olmuyordu) Cihaz listelerini paylaşıcam Aylık abonelik oluyor yine ücretleri paylaşıcam
  4. HarunErdinç

Diğer Miuipro Ödeme Destek ✔️

Evet tekrar buradayım kaldığımız yerden devam highfive~~ Ödeme yapmak isteyen ödeme yapamayan özelden yazabilir..
  5. HarunErdinç

Yardım Redmi K40 Gaming - Poco F3 Gt Fake Rom

Costom rom tamamlandı. Telegram linki vermek yasak özelden yazın isterseniz
  6. HarunErdinç

Rehber MiuiPro Rom Ekibine Nasıl Bağış Yapılır

ClassiCTR Hocam google form sayfası yenilendi konuya ekleyin isterseniz Buyrun : Google Formlar - ücretsiz olarak anketler oluşturun ve mevcut anketlerinizi analiz edin.
  7. HarunErdinç

Rom Redmi K40 Gaming MİUİPRO Tester

Merhaba arkadaşlar.. Redmi K40 Gaming Mtk işlemcili cihaza Miuipro ekibi ile görüşmem sonucu destek vereceklerini açıkladılar Ben Redmi K40 Gaming için bir çok rom da Tester oldum [ Vietsub Rom - Elite Rom] Elite rom Geliştiricisi ile de anlaştım.. 3 gün boyunca Ön yükleme bile yapamadık hep...
  8. HarunErdinç

Merhaba yakında costom rom geliyor test ediyorum
  9. HarunErdinç

Normal beraber gelmesi 😀 108mp nereee 64mp nirdeeee 😂
  10. HarunErdinç

Derpfest rom geliştirilmeye başlandı test ediliyor artık yakında stabil çıkar
  11. HarunErdinç

Teşekkürler hocam 🙂
  12. HarunErdinç

Yarın sabaha inşeAllah yolda hayla 🙂 sen naptın hacım
  13. HarunErdinç

Evet aynı Grubu takip Ediyoruz sanki 😀
  14. HarunErdinç

Hindistan roma da güncelleme gelmiyor demi hocam bayadır Cihaz yarın gelicek fake romda mı dursam yoksa hint roma mı geçsem bt açıldıktan sonra
  15. HarunErdinç

Bende aldım Beyaz buldum sonunda daha gelmedi 12-256 3.800tl 🙂 (Eliteromplus geliştiricisi ile görüşen benim)
Üst Alt