Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar..
Redmi K40 Gaming Mtk işlemcili cihaza Miuipro ekibi ile görüşmem sonucu destek vereceklerini açıkladılar
Ben Redmi K40 Gaming için bir çok rom da Tester oldum [ Vietsub Rom - Elite Rom]
Elite rom Geliştiricisi ile de anlaştım..
3 gün boyunca Ön yükleme bile yapamadık hep...
Arkadaşlar Miuipro ekibine bağış yapmak bi hayli sıkıntı, Ödeme başarısız olması ödendiği halde mail gelmemesi Google forma dekont gönderememe vs.
Fazla uzatmıyım Biz Webmoney ile başarılı bi şekilde ödeme yapıyoruz,
Miuipro Rom için aylık & Yıllık abonelik için Ödeme yapmak isteyip de...
Beyler aktivasyonlu rom var son sürüm kurdum ama cihaz sapıtıyor arama yaparken ekran deliriyor resmen felan nasıl bi güvenlik koymuş elin oğlu ya facepalm~~
Tüm cihazlar için link var zaten paylaşıldı ama Patched nasıl yapılır bilen yardım edicek olan varsa lütfen yazsın..
MiuiPro Patched 21.4.1 Poco F2 Pro Ücretsiz olan Versiyon (Güncelleme Almaz)
3 Gündür Kullanıyorum Sıkıntısız
Diğer Rom'lara göre Biraz daha özelleştirilebiliyor Ram kullanımı güzel Batarya Aynı hemen hemen %50 kadar 5 saat ekran süresi aldım
Yeni Versyon Gelince Tekrar Paylaşırım
İndirme...
OneOS 21.4.17 Yeni Sürüm
POCO X3NFC
Mİ NOTE 10
Mİ 10LİTEZOOM
Mİ 10
Mİ 9
NOTE 9 PRO
NOTE 8T
REDMİ K30S ULTRA
POCO F2 PRO
Mİ 9T PRO
Mİ 9T
Eski Sürüm no~~
OneOS 21.1.27 (Resubida)
Mi 9T Pro: 3 GB file on MEGA
Mi 9T...
Selamlar..
Beyler mi Note 10 varken kilit ekran sesini her rom da değiştiriyordum (rootlu) olarak Poco F2 Pro aldım bootlader açıldı magisk yükledim Root_explorer yükledim seçtiğim kilit seslerini aktardım system e yani yapılacak olan prosedürü bütün işlemi yaptım Cihazı yeniden başlattığım da...
Arkaşlar Mi Note 10 için önemli costom romlar çıktı hem beta olarak hem stabil bu kadar kısa sürede çıkması açıkcası çok sevindirici
Xiaomieu Rom Beta & Stabil ✔
MiRoom Beta & Stabil ✔
XiaomiPro Rom ✔️
Globe Rom ✔
Arkaşlar MiRoom beta kurdum..
Resmen cihazım da 6. Vites varmış söylememişler...