HarunErdinç kullanıcısının son içeriği

1. HarunErdinç

Rom Redmi K40 Gaming MİUİPRO Tester

Merhaba arkadaşlar.. Redmi K40 Gaming Mtk işlemcili cihaza Miuipro ekibi ile görüşmem sonucu destek vereceklerini açıkladılar Ben Redmi K40 Gaming için bir çok rom da Tester oldum [ Vietsub Rom - Elite Rom] Elite rom Geliştiricisi ile de anlaştım.. 3 gün boyunca Ön yükleme bile yapamadık hep...
  2. HarunErdinç

Karşılaştırma Redmi K40 Gaming & F2 Pro

Beyler Poco F2 Pro'dan Redmi K40 Gaming'e geçmeyi düşünüyorum Snapdragon 865 ile mediatek 12000 sizce nasıldır performans olarak
  3. HarunErdinç

Diğer Miuipro Ödeme Destek ✔️

Arkadaşlar Miuipro ekibine bağış yapmak bi hayli sıkıntı, Ödeme başarısız olması ödendiği halde mail gelmemesi Google forma dekont gönderememe vs. Fazla uzatmıyım Biz Webmoney ile başarılı bi şekilde ödeme yapıyoruz, Miuipro Rom için aylık & Yıllık abonelik için Ödeme yapmak isteyip de...
  4. HarunErdinç

Rom MiuiPro Rom Patched Nasıl Yapılır

Beyler aktivasyonlu rom var son sürüm kurdum ama cihaz sapıtıyor arama yaparken ekran deliriyor resmen felan nasıl bi güvenlik koymuş elin oğlu ya facepalm~~ Tüm cihazlar için link var zaten paylaşıldı ama Patched nasıl yapılır bilen yardım edicek olan varsa lütfen yazsın..
  5. HarunErdinç

Rom MiuiPro 21.4.1 Poco F2 Pro

MiuiPro Patched 21.4.1 Poco F2 Pro Ücretsiz olan Versiyon (Güncelleme Almaz) 3 Gündür Kullanıyorum Sıkıntısız Diğer Rom'lara göre Biraz daha özelleştirilebiliyor Ram kullanımı güzel Batarya Aynı hemen hemen %50 kadar 5 saat ekran süresi aldım Yeni Versyon Gelince Tekrar Paylaşırım İndirme...
  6. HarunErdinç

Rom MiuiPro 21.4.1 Patched Poco F2 Pro

Rom yeni paylaşılmış deniyemedim Paylaşmak istedim ( Deneyen Foto ve bilgi paylaşırsa eklerim Başlığa ) İNDİRME : v21.4.1 - Google Drive
  7. HarunErdinç

Tema OneOS Rom İos Teması

OneOS Rom içinde olan İos Teması İndirme Bağlantısı IOS OneOS Harun ✔ .mtz
  8. HarunErdinç

Rom OneOS Miui 12.5 - 21.4.17 Yeni Sürüm

OneOS 21.4.17 Yeni Sürüm POCO X3NFC Mİ NOTE 10 Mİ 10LİTEZOOM Mİ 10 Mİ 9 NOTE 9 PRO NOTE 8T REDMİ K30S ULTRA POCO F2 PRO Mİ 9T PRO Mİ 9T Eski Sürüm no~~ OneOS 21.1.27 (Resubida) Mi 9T Pro: 3 GB file on MEGA Mi 9T...
  9. HarunErdinç

Yardım Durum çubuğunda ki saat İos gibi ortaya nasıl alabilirim

Mi globe haric başka seçenek var mı Xposet yapıldığını duydum ama detaylı anlatım bulamadım yardımcı olurmusunuz
  10. HarunErdinç

Yardım Kilit ekran sesini değiştirme Yardım

Selamlar.. Beyler mi Note 10 varken kilit ekran sesini her rom da değiştiriyordum (rootlu) olarak Poco F2 Pro aldım bootlader açıldı magisk yükledim Root_explorer yükledim seçtiğim kilit seslerini aktardım system e yani yapılacak olan prosedürü bütün işlemi yaptım Cihazı yeniden başlattığım da...
  11. HarunErdinç

Rom Mi Note 10 MiRoom Başarılı

Arkaşlar Mi Note 10 için önemli costom romlar çıktı hem beta olarak hem stabil bu kadar kısa sürede çıkması açıkcası çok sevindirici Xiaomieu Rom Beta & Stabil ✔ MiRoom Beta & Stabil ✔ XiaomiPro Rom ✔️ Globe Rom ✔ Arkaşlar MiRoom beta kurdum.. Resmen cihazım da 6. Vites varmış söylememişler...
  12. HarunErdinç

Rom Xiaomi Mi Note 10 Room

Xiaomi mi note 10 cihazıma herkez Mi Room dene diyor Sizin tavsiyeniz nedir
Üst Alt