Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar, MI 10 pro (eurom 12.0.4.0) ile lucky patcher android yaması yapmak istiyorum. (imzası değişmiş uygulamaları üst üste kurmak için) bu linkteki gibi mesela. Ne zaman 1ve2 yamasını yapsam cihaz fastboot'a düşüyor. TWRP sistemi görmeyip ''no os installed'' uyarısı geliyor ve wipe falan...
selam arkadaşlar magisk uygulamasını güncelledikten sonra ctsprofile: False hatası alıyorum. Bu hata bir sıkıntı çıkarar mı? google play sertifika hatası falan almadım ama önceden true iken şimdi false olunca canım sıkıldı. eu beta 9.9.3 kullanıyorum.
ben yaptığımda da gelmemişti, ekran kilidinin açık olmasına dikkat et. Yine olmazsa adb kur, ilk önce adb devices yazıp cihazının görünüp görünmediğine bak sonra twrpyi yükle.
Gençler kusura bakmayın...ben unlock tuşuna bastıktan sonra "couldn't verify the device (-1)" hatası veriyor... İnternette 1-2 saat araştırma yaptım ama nafile...oem açık, hata ayıklama açık...sorunun kaynağı ne bilmiyorum....acaba 3 gün beklemek mi lazım. Eğer beklemek gerekiyorsa 3 gün bekle...