Harunasd kullanıcısının son içeriği

1. H

Yardım Mi 10 Pro Tamir

Merhaba arkadaslar mi 10 pro icin ekran degisimi yapacak birileri var midir? veya bu kalibrede telefon onerebilecek varmi?
  2. H

Çözüldü Mi 10 Pro Mağlum İşlem (AOSP Rom)

Arkadaşlar mi 10 pro için mağlum işlemi yapabilen var mı? (nasıl aosp rom yüklerim)
  3. H

Yardım MI 10 PRO - Lucky Patcher android yama sorunu

Selamlar, MI 10 pro (eurom 12.0.4.0) ile lucky patcher android yaması yapmak istiyorum. (imzası değişmiş uygulamaları üst üste kurmak için) bu linkteki gibi mesela. Ne zaman 1ve2 yamasını yapsam cihaz fastboot'a düşüyor. TWRP sistemi görmeyip ''no os installed'' uyarısı geliyor ve wipe falan...
  4. H

Yardım Bootloader açılmama sorunu

Ben de windows10 ve 8 de açamamıştım. Windows7 x64 te denedim açıldı.
  5. H

Çözüldü Magisk Manager ctsprofile: False

Sağol dostum
  6. H

Çözüldü Magisk Manager ctsprofile: False

selam arkadaşlar magisk uygulamasını güncelledikten sonra ctsprofile: False hatası alıyorum. Bu hata bir sıkıntı çıkarar mı? google play sertifika hatası falan almadım ama önceden true iken şimdi false olunca canım sıkıldı. eu beta 9.9.3 kullanıyorum.
  7. H

Yardım Xiaomi Mi 6 İnternet Paylaşımı Problemi

Güç tasarruf modu belki işlemi kısıtlıyordur, eğer güç tasarruf modu açıksa kapatıp dener misiniz.
  8. H

Yardım Mi 6 Yeniden Başlatmadan Şarj Olmuyor

Bana rom hatası gibi geldi, format atmayı deneyin olmadı yeni rom yükleyin.
  9. H

Yardım Xiaomi Mi6 Bluetooth Sorunu

Bu yazılımsal. Global beta sürümümde sürekli kesilmeler oluyordu, sonraki güncellemeyele düzeldi.
  10. H

Rehber Mİ 6 için Bootlader kilidi & Tek tuş Twrp kurulumu & Xiaomi.eu rom & Root & Gcam & Dolby

ben yaptığımda da gelmemişti, ekran kilidinin açık olmasına dikkat et. Yine olmazsa adb kur, ilk önce adb devices yazıp cihazının görünüp görünmediğine bak sonra twrpyi yükle.
  11. H

Rom Xiaomi Mi6 Android 9 -EU Beta Rom MIUI 10 9.9.6

MIUIU sürümü doğrulamak istediğimde büyük kasmalar oluyordu, yeni sürümle düzelmiş.
  12. H

Rom Xiaomi Mi6 Android 9 -EU Beta Rom MIUI 10 9.9.6

Zaten eurom kullanıyorum, bunu direk üstüne kursam bir veri kaybı yaşar mıyım?
  13. H

Rehber Xiaomi Unlock Tool ile Bootloader Kilidini Açma

Ben eski kafa takılıyorum...es dosya yöneticisi ile apklari yedekliyor, foto/videoları pcye bir klasöre atıyorum.
  14. H

Rehber Xiaomi Unlock Tool ile Bootloader Kilidini Açma

Gençler kusura bakmayın...ben unlock tuşuna bastıktan sonra "couldn't verify the device (-1)" hatası veriyor... İnternette 1-2 saat araştırma yaptım ama nafile...oem açık, hata ayıklama açık...sorunun kaynağı ne bilmiyorum....acaba 3 gün beklemek mi lazım. Eğer beklemek gerekiyorsa 3 gün bekle...
  15. H

Rehber Mİ 6 için Bootlader kilidi & Tek tuş Twrp kurulumu & Xiaomi.eu rom & Root & Gcam & Dolby

Teşekkürler dostum...ben eu romu yüklemeden miui 10 global beta'da bu dediklerinizi yapabilir miyim?
Üst Alt