harunalkan123 kullanıcısının son içeriği

1. harunalkan123

Rom Mi5 Pixel Experience Rom [AOSP] [8.1]-[9.0] [Gemini]

Benim telefonumda herhangi bir kapanma veya kendi kendine batarya bitmesi sorunu yok. Telefon ile ilgili bir sorun olabilir.
  2. harunalkan123

VoLTE yok malesef , çalışmıyor.
  3. harunalkan123

Birkaç güne yeni güncelleme gelir diye düşünüyorum.
  4. harunalkan123

Birkaç gün içinde yeni build gelecek . Ocak ayı güncellemesi. Sorun çözülecektir. Eğer devam ederse wipe işlemlerini yaparak tekrar bir kurulum yapın.
  5. harunalkan123

Download TWRP for gemini
  6. harunalkan123

Elimde yok maalesef. Ben son sürüm kullanıyorum. Ama internette arayarak bulabilirsiniz.
  7. harunalkan123

Bilmiyorum hocam. Hiç voLTE kullanmadım. Hiç ihtiyaç da duymadım . Bu yüzden bu konuda bir fikrim yok maalesef.
  8. harunalkan123

Evet. Twrp Üzerinden kuruluyor ama bu rom'a geçmeden önce temiz global beta son sürüm Rom kurulumu yapıp tekrar twrp kurarak yüklemenizi öneriirm. aksi halde sorunlar yaşama ihtimali olabilir.
  9. harunalkan123

Sorununuzu çözmenize sevindim. Keyifli kullanımlar dilerim ...
  10. harunalkan123

Aleyküm selam dostum. Üzgünüm ama bu konuda sana yardımcı olabilecek bilgiye sahip değilim. Ben şahsen ne Pubg oynuyorum ne de kernel ile uğraşıyorum. Ben Pixel Experience rom u kurdugum şekilde ufak ayarlar yaparak kullanıyorum. Üzgünüm ama çözüm hakkında bir fikrim yok .
  11. harunalkan123

Rom dosyası indirme işlemi sırasında hata oluşmuş olabili, dosya arızalı ise rom doğru yüklenmemiştir. Onun dışında talimatlarda anlatıldıgı gibi yapıldıgı takdirde açılması lazım . Dosyayı tekrar indirip kurmayı deneyin isterseniz. Başka bir bilgim yok maalesef.
  12. harunalkan123

uyguladıgın işlemleri yazar mısın lütfen. 1556966622 Aosp Romlar arası geçişte sorun olmuyor diye bliyorum . Bende birkaç defa syberia kurup sonra tekrar dönüş yaptım ama Miui ct romdan dönüşte sorun olur mu bilmiyorum o konuda bi tecrübem yok. Fikrimi soracak olursan adımları izleyerek temiz...
  13. harunalkan123

Zaten yeni firmware kurmaya çalışıyorsun şuan angel~~
  14. harunalkan123

Dahili depolama haric her şeyi siliyorsun. Sadece depolama alanı kalacak , gerisini wipe yap.
  15. harunalkan123

herhangi bir gps sıkıntısı yok . Veri kaybı da yaşamadım, veri kaybı olmuyor.
Üst Alt