Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet. Twrp Üzerinden kuruluyor ama bu rom'a geçmeden önce temiz global beta son sürüm Rom kurulumu yapıp tekrar twrp kurarak yüklemenizi öneriirm. aksi halde sorunlar yaşama ihtimali olabilir.
Aleyküm selam dostum. Üzgünüm ama bu konuda sana yardımcı olabilecek bilgiye sahip değilim. Ben şahsen ne Pubg oynuyorum ne de kernel ile uğraşıyorum. Ben Pixel Experience rom u kurdugum şekilde ufak ayarlar yaparak kullanıyorum. Üzgünüm ama çözüm hakkında bir fikrim yok .
Rom dosyası indirme işlemi sırasında hata oluşmuş olabili, dosya arızalı ise rom doğru yüklenmemiştir. Onun dışında talimatlarda anlatıldıgı gibi yapıldıgı takdirde açılması lazım . Dosyayı tekrar indirip kurmayı deneyin isterseniz. Başka bir bilgim yok maalesef.
uyguladıgın işlemleri yazar mısın lütfen.
1556966622
Aosp Romlar arası geçişte sorun olmuyor diye bliyorum . Bende birkaç defa syberia kurup sonra tekrar dönüş yaptım ama Miui ct romdan dönüşte sorun olur mu bilmiyorum o konuda bi tecrübem yok. Fikrimi soracak olursan adımları izleyerek temiz...