harun3223 kullanıcısının son içeriği

1. H

Çözüldü xiaomi hala tablet veriyor mu?

arkadaşlar xiaomi kendi sitesinden telefon alınca tablet veriyormuş bir ara galiba hala devam ediyor mu bitti mi? (15t pro almayı düşünüyorum)
  2. H

Çözüldü orijinal ürün mü server kaydı mı?

xiaomi ürünüm yok açıkçası tanıdık güvenecek telefoncuda yok mecbur kalıyoruz galiba orijinal ürüne
  3. H

Çözüldü orijinal ürün mü server kaydı mı?

arkadaşlar xiaomi 15t pro almayı düşünüyorum. orijinal fiyatı 50k, araştırıp güvenli bir yere 30k civarı maliyetle server kayıtlı alınabiliyor galiba. Arada kaldım kafan rahat olsun orijinal ürün mü al dersiniz yoksa xiaomi için orijinal ürün alınmaz server kaydı al geç sıkıntı çıkmaz mı dersiniz?
  4. H

Sohbet [XIAOMI] CPID Server Kayıt DURUMU

bize ait cihazın aynı marka olması önemli mi herhangi bir çalışan tuşlu telefon imeisi de olur mu
  5. H

hocam şurayı anlayamadım bir kere server kaydı yaptırılan telefon artık kapanmaz mı serverların açık veya kapalı olması yeni telefonun yapılıp yapılamayacağını mı belirler
  6. H

kapanmayacağının garantisi yok anladığım kadarıyla ne kadar iyi bir yere yaptırsakta?
  7. H

merhabalar ben xiaomi 15t pro almayı düşünüyorum imei, server muhabbetlerinden hiç anlamıyorum server şuan kapalı mı? açıksa kapanma ihtimali hep oluyor mu kafamız tamamen rahat diyebileceğimiz bir durum yok mu
Üst Alt