harun1389000 kullanıcısının son içeriği

1. H

Rom [GRUS] Mi 9 SE Masik X™ 9.4 Lite Beta

Arkadaşlar dün 13.1 çıkmış deneyen oldu mu acaba .............................. Masik ™ 13.1 Güncellendi: 5 Haziran 2020 Sistem: MIUI 12, Android 10 # - Tema yöneticisinde her zaman Açık Ekran, yazı tipleri, duvar kağıtları, simgeler ve diğer içerikler için stil seçme özelliğine sahip aktif...
  2. H

MIUI 12 Mi 9 SE - MiRoom MIUI 12 20.7.9 Beta Rom

Şu an bugünkü yüklenen sürüme geçtim eu da olan takılmalar ortadan kalkmış, akıcılık atmış.Ram kullanılanımını optimize etmişler boşta kullanılabilir ram 3.6gb bu şekilde diğer sürüm ve romlarda 1.9-2.4 GB oluyor idi.
  3. H

MIUI 12 Mi 9 SE - xiaomi.eu MIUI 12 21.01.20 Beta Rom

Pardon hocam yanlışlıkla yazmışım :D
  4. H

MIUI 12 Mi 9 SE - xiaomi.eu MIUI 12 21.01.20 Beta Rom

Dünden beri kullanıyorum arkadaşlar hiç yavaşlık ve takılma olmadı gayet iyi 2020. 05.28 stabillik ve akıcılık on numara
  5. H

Rom RevolutionOS

6 saat civarı ekran süresi verdi hocam 1590614208 Kasma olayı yok gibi çok nadir kasıyor ama bu kasma olayı miui 11 de zaten var bir miui 10 değil ama arayüzü ve görsellik üst düzey o yüzden arada ufak kasma için idare edebilirsiniz.
  6. H

Rom RevolutionOS

Dün yüklenen Rev Os 20.05.27 şu anda mi9se için en iyi romlardan birisi tavsiye ederim clap~~
  7. H

Rom MIUI 12 Mi Room Beta / Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Şimdi linkler yüklenmiş arkadaşlar clap~~
  8. H

MIUI 12 Masik X 16.1 [MIUI 12] Rom İndirme Bağlantıları

Bende dört gözle mi9 se masik 13 bekliyoruz yazdım
  9. H

MIUI 12 Masik X 16.1 [MIUI 12] Rom İndirme Bağlantıları

Çok doğru söylediniz hocam 9.4 de kaldık hala
  10. H

Soru revos kullananlar

Ben kurdum eu da kurdum ikisini denedim ama revos bu tık daha iyi yine de çok yol almaları lazım
  11. H

Soru Konuşurken hoparlörden cızırtı

Stabil romda da oluyor maalesef eu,Miroom, revos denedim sadece masik 9.4 lite var şeytan kulağına kurşun şimdiye kadar olmadı
  12. H

Eu beta son sürümü yükledim malesef masik deki hız yok 9.4 lite geri döneceğim galiba
  13. H

Tavsiye ettiğiniz hangi eu beta oluyor hocam 20.3.26 var en son bunlardan önce 20.3.12 ve 20.3.19 var hangisi hız ve stabillik konusunda iyi
  14. H

Aslında miroom son beta nasıl deneyebildiniz mi miroom stock uygulamaları devre dışı bıraktırabiliyor.Ben miroom 11.0.5 stabil yükledim çok takılma vardı. Eu beta deneyeyim olmazsa Akıcılık ve çekim kalitesi nasıl peki
  15. H

Miui 11 versiyonları arasında Rev Os, Miroom, Xiaomi.eu hemen hemen hepsini denedim.Masik X kadar akıcı ve stabil rom bulamadım.Diğerleri ya anlık takılma oluyor veya batarya çok harcıyor ya da çekim sıkıntısı oluyor.Mi9se için güncelleme gelmemesi kötü olmuş.
Üst Alt