harun1389000 kullanıcısının son içeriği

1. H

Soru Mi9 SE cep modu

Zaten bu telefonun sıkıntısı galiba arkadaşım 9t aldı onda yoktu güncelleme ile geldi
  2. H

Soru Mi9 SE cep modu

Bende çıkmıyor hocam çok rom denedim sizin hangi sürüm acaba miroom olsun eu.stabil ,masik, beta denedim olmadı hiçbiri maalesef.
  3. H

Soru Mi9 SE cep modu

Selamlar Mİ9 SE cihazımda cep modu bulamadım.Cebimde birisi aradığı zaman kapanıyor veya açılıyor kendiliğinden cep modu özelliğin olduğu bir rom veya bir uygulama var mı acaba.
  4. H

Uygulama Mİ9 SE için Google Camera Apk Güncel

bu video da anlatıyor hocam
  5. H

Uygulama Mİ9 SE için Google Camera Apk Güncel

Selamlar hocam Telegram da gcam 9se grubunda bu config var bunu beta versiyona yükleyin ön kamerada gece modu çalışıyor.
  6. H

Yardım Mi9 SE ahizeden birden parazitli ses olması

Zaten 9.8.22 ye kadar olan bütün miroom miuipro kurdum. Bir de Masik 6.6 ya kadar kurdum bir düzelme olmadı şu anda 10.3.6 stabil eu rom var daha tam deneyemedim ama şu anlık cızırtı yok gibi.
  7. H

Dün sırf bu yüzden 10.3.6 stabil eu rom kurdum şu anda cızırtı olmadı yalnız şu fark ettim aynı bölgede miupro miroom masik custom romları kullanırken 4G+ hiç çekmiyor idi bu romda çoğu zaman 4G+ ibaresi çıkıyor
  8. H

Nasıl hocam tam anlayamadım.
  9. H

Mi9T de var mı acaba mi8 de başına gelen arkadaşlar olmuş.Hatta arkaşın birisi mi8 i servise vermiş ahizeyi değiştirmişler bir daha da cızırtı olayı olmadığını söyledi.
  10. H

Aynen hocam karşıdaki kişinin sesini anlayamıyorum benim sesim gittiği için karşıdaki ne derse (evet, aynen)diyorum artık bozuntuya vermemek adına . :D
  11. H

Global versiyon İmei de yapılmadı daha Band 20 aktiftir çünkü redmi note 3 te 4g hiç çekmiyor mi9se sürekli 4g çekiliyor 1567544436 Az önce mi8 de konu buldum aynı bendeki gibi çözüme ulaşmamış galiba.Soru - Ahize cızırtı problemi
  12. H

Çekim gücü düşük olabilir belki ama evde Huawei p7 Lenovo k3 note redmi note 3 nubia z17 falan var aynı evde onlarda böyle bir durum yok maalesef.
  13. H

Selam arkadaşlar.Şöyle bir sorunum var konuşma esnasında karşı taraftan gelen ses birden parazitli oluyor konuştukça ses parazitleniyor sadece parazit duyuyorum sonra da hiç ses gelmiyor yalnız karşıya ses gidiyor imiş.Bu gün içinde ara ara oluyor konuşmalarda her zaman olmuyor çözüm...
  14. H

Soru Mİ9 SE En begendiginiz ROM

Bende miroom 9.8.1 kullanıyorum karanlık mod açık güç tasarrufu sürekli açık ekran parlaklığı manuel gereksiz MIUI uygulamaları devre dışı tam şarj sonrası 4.5g sürekli açık sadece 4 saat wifi kullandım Chrome ve uc browser da çok memnun kaldım.
Üst Alt