Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar Mİ9 SE cihazımda cep modu bulamadım.Cebimde birisi aradığı zaman kapanıyor veya açılıyor kendiliğinden cep modu özelliğin olduğu bir rom veya bir uygulama var mı acaba.
Zaten 9.8.22 ye kadar olan bütün miroom miuipro kurdum. Bir de Masik 6.6 ya kadar kurdum bir düzelme olmadı şu anda 10.3.6 stabil eu rom var daha tam deneyemedim ama şu anlık cızırtı yok gibi.
Dün sırf bu yüzden 10.3.6 stabil eu rom kurdum şu anda cızırtı olmadı yalnız şu fark ettim aynı bölgede miupro miroom masik custom romları kullanırken 4G+ hiç çekmiyor idi bu romda çoğu zaman 4G+ ibaresi çıkıyor
Mi9T de var mı acaba mi8 de başına gelen arkadaşlar olmuş.Hatta arkaşın birisi mi8 i servise vermiş ahizeyi değiştirmişler bir daha da cızırtı olayı olmadığını söyledi.
Aynen hocam karşıdaki kişinin sesini anlayamıyorum benim sesim gittiği için karşıdaki ne derse (evet, aynen)diyorum artık bozuntuya vermemek adına . :D
Global versiyon İmei de yapılmadı daha Band 20 aktiftir çünkü redmi note 3 te 4g hiç çekmiyor mi9se sürekli 4g çekiliyor
1567544436
Az önce mi8 de konu buldum aynı bendeki gibi çözüme ulaşmamış galiba.Soru - Ahize cızırtı problemi
Selam arkadaşlar.Şöyle bir sorunum var konuşma esnasında karşı taraftan gelen ses birden parazitli oluyor konuştukça ses parazitleniyor sadece parazit duyuyorum sonra da hiç ses gelmiyor yalnız karşıya ses gidiyor imiş.Bu gün içinde ara ara oluyor konuşmalarda her zaman olmuyor çözüm...
Bende miroom 9.8.1 kullanıyorum karanlık mod açık güç tasarrufu sürekli açık ekran parlaklığı manuel gereksiz MIUI uygulamaları devre dışı tam şarj sonrası 4.5g sürekli açık sadece 4 saat wifi kullandım Chrome ve uc browser da çok memnun kaldım.