Harun Mert kullanıcısının son içeriği

1. Harun Mert

Yardım Acill yedek parça

Acilll Mi 9 se arka cam kapak kırıldı kendim değiştirmek istiyorum bi tanıdığımda teknik malzemeler var değiştirme sorun degil sadece orjinal arka kapak nereden bulabilirim
  2. Harun Mert

Yardım Acilll

Acilll Mi 9 se arka cam kapak kırıldı kendim değiştirmek istiyorum bi tanıdığımda teknik malzemeler var değiştirme sorun degil sadece orjinal arka kapak nereden bulabilirim
  3. Harun Mert

Yardım Yazı rengi

Bu duvar kagıdını seçince sadece bendemi ana ekran yazı rengi siyah oluyor Yazı rengini beyaz yapamıyormuyuz
  4. Harun Mert

Yardım Twrpsiz Güncelleme

Aynı sorunu bende yaşadım yeniden twrp kuracagım zaten güncellemeler foruma daha erken düşüyor twrp yükle gitsin (Fabrika ayarlarına döndürmessen imei gitmez) diye biliyorum 1572934885...
  5. Harun Mert

Recovery Xiaomi Mi 9 SE - Twrp 3.3.1-1002 Tek Tuş Yükleme Aracı

İşlem başarısız oluyor nerede yanlış yapıyorum 1572932452 Driverı kurunca yeniden baslat diyor internet kafede oldugum için yeniden baslatamıyorum sorun bu ise çözümü varmıdır
  6. Harun Mert

Rom [Android Q]Mi 9 SE - Xiaomi.eu MIUI 11 v11.0.2.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Globaldan eu betaya geçilirmi sorun olurmu arkadaşlar
  7. Harun Mert

Rom [Android Q]Mi 9 SE - Xiaomi.eu MIUI 11 v11.0.2.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Mıuı 10 global kararlı kullanıyorum eu 11 beta ya geçmeyi düşünüyorum tavsiye edermisiniz
  8. Harun Mert

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

Ben beta sürecine şimdi katıldım ama bu ne oluyor bilmiyorum Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. Harun Mert

Android 10 mu Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. Harun Mert

Buradan indirmeniz gerekiyor Sizin cihazda custom rom kurulu Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/
  11. Harun Mert

Android 10 ile gelmeyecekse şuan boşa bekliyoruz Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. Harun Mert

İlk sen aldın heralde [emoji3][emoji3][emoji3] Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. Harun Mert

Bize gelen giden yok mi 9 se Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. Harun Mert

Boyutu düşük heralde android 10 yok Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. Harun Mert

Bana daha gelmedi Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt