HarmanKardon kullanıcısının son içeriği

1. HarmanKardon

Yardım Sistem uygulaması güncelledim sistem çöktü nasıla düzeltirim.

Merhaba, Miui 12.5 yüklü Redmi Note 7 telefonuma System UI Plug-in 12.5.0.40.0 APK Download by Xiaomi Inc. - APKMirror bu linkteki systemui arayüzünün yeni versiyonunu kurdum ki her zaman kurardım bir şey olmazdı fakat bu versiyonu kuruncu telefonun sistemi çöktü. Güncellemeyi ayarlara girsem...
  2. HarmanKardon

Soru Android 10 ile beraber tam ekran görünümü animasyonlarında kasma var mı?

Android 10 hala bana gelmedi, gelip de yükleyebilenler cevaplayabilir mi? Global Android 10 tabanlı miui 11 de tam ekran görünümü animasyonlarında kasma var mı?
  3. HarmanKardon

Yardım Redmi note 7 ekran kızarması

Telefonun ekranı bildiğin kızarıyor. Ekranın yan ve üst kenar kısımların içeri doğru 1-2 cm kadar kızarıyor ve gittikçe artıyor. Bu sorunu yaşayan başka birileri var mı? Telefonda zaten ghost screen var ama bu ghost screen değil. Ekrandaki renkten bağımsız olarak oluyor bu kızarma.
  4. HarmanKardon

Soru Hdmi kablosu ile TV ye görüntü aktaramıyorum.

Merhaba, Bir tane hdmi kablosu aldım, TV ye bağlayınca şöyle bir şey çıkıyor. Elinde bir tane miui 10 lu mi5 var, onu bağlayınca direk telefonun görüntüsü ekrana yansıyor fakat redmi note 7'yi bağlayınca görüntü gelmiyor. Sanırım Android sürümünden dolayı. Biraz araştırdım buna güncelleme...
  5. HarmanKardon

Soru Stock launcher'da simge değiştirme ve yeniden adlandırma var mı?

Aradım fakat bulamadım.
  6. HarmanKardon

Soru Miui 11.0.5.0. Güncellemesini yükleyen var mı?

Yükleyen var mı bu güncellemeyi arkadaşlar? Ota ile geldi bana.
  7. HarmanKardon

Yardım Miui 11 sonrası gece modunda kalite düştü

Bu sorunu yaşayan sadece ben miyim? Google kemara miui 10 da gece modunda çok güzel fotoğraf çekiyordu ama miui 11 de kalite bariz düştü. Fotoğraf çekesim gelmiyor. 2 aydır çözemrdim bu sorunu. Başka bu sorunu yaşayan var mı?
  8. HarmanKardon

Çözüldü Miui 11.0.4.0 sonrası animasyon hatası

Telefona miui 11.0.4.0 güncellemesini yaptıktan sonra 1 gün kullandım fakat bugün animasyonlarda ekran birbirine giriyor, kırmızı yeşil çizgiler oluşuyor. Açıp kapattım düzeldi. Bu sorun donanımsal mıdır, yazılımsal mı? Ekran kaydı ile aldım bu görüntüyü de.
  9. HarmanKardon

Yardım Redmi note 7 Ghost Screen

Evet sonunda ghost screen beni de buldu. Tarayıcının arama ekranı ekranda kaldı. Telefon daha 45-50 günlük, xiaomi Türkiye garantili 128gb versiyon.
  10. HarmanKardon

Soru Boe Ekran Kalitesi

Tam tersi. Ghost screen olanlar tianma panel.
  11. HarmanKardon

Yardım Rn7'min ekranında leke oluştu

Telefonu alalı 40 gün oldu olmadı hocam. Aldığım günden beri kılıflar kullandım.
  12. HarmanKardon

Hayır hocam önce yağ lekesi gibi olup sonra lekenin içi ekranın rengini alıp siyahlaşıyor, çevresi kalıyor. 1572937563 Hava baloncuğu gibi.
  13. HarmanKardon

Ekranın sol üst köşesinde lekeler oluştu telefona yatay olarak bakınca görünüyor. Hava almış gibi görünüyor. Ama ekranda kırılmaz cam yok. Önce çok önemsemedim silince geçer diye fakat bugün fark ettim ki ekranın içinde oluşmuş. Gün ışığında bariz belli oluyor. Sol üsrt köşeden çentiğe kadar 7...
  14. HarmanKardon

Soru Ekran Beyazlaşması

Sorun değil bu, bir özellik. Güneş altında görünürlüğü artırmak için. İstersen kapatabilirsin.
  15. HarmanKardon

Yardım Miui 11 sonrası otomatik döndürme sorunu

Redmi note 7 telefonum miui 11 sonrası otomatik döndürme sorunu yaşamaya başladım. Otomatik döndürme randımanlı çalışmıyor. Bazen dönüyor, bazen dönmüyor. Miui 10'da böyle bir sorun yoktu.
Üst Alt