Haritaci41 kullanıcısının son içeriği

1. Haritaci41

Yardım TLF Twrp ekranında kaldı gitmiyor :(

Arkadaşlar selam. Demin twrp yüklerken yüklemeyi gerçekleştiremedim nerede hata yaptığımı bilmiyorum çok da tecrübeli değildim açıkçası aslında daha önce kullandığım mi Max cihazıma defalarca yapmıştım ama bunda yapamadım :( TLF açılırken direkt twrp ekranına geliyor ama 5 6 sn de bir twrp...
  2. Haritaci41

Yardım Diğer uygulamalardaki balonları kapatın hatası...

Beyler Allah rızası için biri yardım etsin yav. Tlf nu aldığımdan beri aşağıda ki şu sorunu halledemedim... " Diğer uygulamalardaki balonları veya yer paylaşımlı öğeleri kapatın " diyor . İşim ile ilgili olan google üzerinden girdiğim firma programlarında konum lazım gün içinde bana...
  3. Haritaci41

Sohbet Pocco X3 alacağım?

Arkadaşlar selamün aleyküm öncelikle. Konunun yeri burası mı bilmiyorum. En uygun yer burası gibi geldi :) yanlış ise uyarılabilir oraya açarım.. Eşimde note 6 pro bende de emektar Mı Max 2 var . Max 2 nin ekranı muazzam büyük ve en sevdiğim ekran türü çok çok memnunum.. Bu ekran genişlik...
  4. Haritaci41

Soru Redmi Airdots Alınır mı ?

Bu fiyata bu kulaklık harika arkadaşlar . Almayı düşünene kesinlikle öneririm. Müzik konusunda senelerdir denemediğim hifi ekipman kalmadı . Hifiman, onkyo, fiio, shanling, astel kern. Hem Dap olarak hemde kulaklik olarak baya üst düzey kulakliklar geçti elimden o yüzden baya iyiyim bu konuda...
  5. Haritaci41

Ohhh teşekkür ettik hocam çok sağolun nihayet yavs :) 1574172419 Evet hocam biliyorum. Sadece orijinalliğini kesin teyit ettikten sonra kaldiracaktim :)
  6. Haritaci41

Selamlar tekrar arkadaşlar. Kulaklığı malum yazmıştım HB nin bizzat kendisinden satıcı Hepsiburada olandan aldım . Bunun çakma olma olasılığı var mı acaba ? Nette baktım her şey iyi güzel ama şu kırmızı isaretledigim yere bazıları fake demiş bazıları ise orijinal olarak göstermiş insanlar...
  7. Haritaci41

Yardım AliExpress VERGİ

Geçen benim aldığım kulaklık pad i gibi olmuş :)
  8. Haritaci41

Kesinlikle. Zaten Bu seferde ürün sorunlu çıkarsa ( ki sanmıyorum gerçi hb kendisinden aldım ) kesin buradan alacağım .
  9. Haritaci41

Hocam hb den aldım öğlen gibi. Hb nin kendisinden yani satıcı Hepsiburada olandan . . Hemde gittim 165 TL ye aldım . Ben şu attığınız MIUI Türkiye linkini Trendyol dan almadan önce ve bugün hb den önce kaç kere arattirdim bulamadım. Ofofoff . Boyle garanti yolu varken gittim 16 TL fazla verdim...
  10. Haritaci41

Haber Hepsiburada 22 Kasım "Cuma Günü" İndirimleri Başlıyor Bilginize

Haklısın hocam yapacak bir şey yok sağlık olsun. Bizden para olarak hep çıkıyor zaten hiç girdiği yok :) sağlığa bir şey olmasın sonuçta .
  11. Haritaci41

Haber Hepsiburada 22 Kasım "Cuma Günü" İndirimleri Başlıyor Bilginize

Yav tüh . 2 saat önce Xiaomi airdots BT kulaklio siparişi vermiştim kargoya da vermişler hatta keşke bilseydim beklerdim. Kesin benim şansıma 120 TL lere düşer
  12. Haritaci41

En iyisi hb nin kendi satıcısından almak . 15 TL fazla verip keşke oradan alsaydım. Şimdi tekrar oradan alacağım bir de bekle yine bir kaç gün
  13. Haritaci41

Valla hocam çok üzüldüm heyecanla bekliyordum ben bunu Trendyol a bak ayağa düşmüş şerefsizler ya . Satıcı da bu almayın bunlardan aldırmayın...
  14. Haritaci41

Ürünü aldım ama maalesef bu ürün fake galiba :@:D
  15. Haritaci41

Sohbet Sohbet köşesi

Günaydın Türkiyeemmm. sun~~Hayırlı hafta sonları dilerim herkese. .
Üst Alt