Haribu kullanıcısının son içeriği

1. Haribu

Yardım PEAP Wi-Fi Ağında VoWiFi Çalışmıyor

Evet menzil genişletici odadaki sorunu çözer hocam ancak sorunu kökten çözebilirsem üniversitenin tamamında çalışır. Çalıştığım bölümde 7 tane bina var onlara da gidiyorum oralarda da şebeke problemi oluyor. Hatanın ana nedenini bulsam çözüm yapacağım ama nasıl bulacağımı öğrenemedim. Bazen...
  2. Haribu

Evde hiç problem yaşamıyorum hocam üniversitede çalışıyorum üniversitenin ağında problem çıkarıyor daha garibi diğer arkadaşlarda vowifi işyerinde çalışıyor bende çalışmıyor ama benimde evde çalışıyor.
  3. Haribu

Çalıştığım üniversitede odada telefon çekmiyor evde de düzgün çekmiyor hocam evin her yerinde ve işyerinin heryerinde wifi sinyali çok kuvvetli. Aynı odada çalıştığım başka bir arkadaş aynı ayarlarla vowifiye bağlı onun telefonu çekiyor benimkine ulaşılamıyor türk telekom ikimizin operatörüde.
  4. Haribu

Herkese merhaba, PEAP kimlik doğrulaması kullanılan Wi-Fi ağlarında VoWiFi (Wi-Fi Arama) ile ilgili bir sorun fark ettim. Evde kendi Wi-Fi ağımda VoWiFi sorunsuz çalışıyor. Ancak üniversitemin eduroam ağına bağlandığımda, PEAP ile kimlik doğrulaması yaptığımda VoWiFi çalışmıyor. İlginç bir...
  5. Haribu

Yardım VoWİFİ Evde Çalışıyor İşte Çalışmıyor.

bağlantı & paylaşım sekmesinin altındaki özel DNS hep açık benim adguard DNS kullanıyorum. DNS kapalı ve adguard DNS ile denedim çalışmadı. Wifi bağlantı ayarı ile alakalı olabilir diye düşünmeye başladım. PEAP ayarlarından kaynaklanıyordur diye çünkü evdeki wifi wpa2 üniversitedeki kullanıcı...
  6. Haribu

Denedim hocam evdeki wifi de vowifi çalışıyor arama yapabiliyorum ama işyerinde arama yapamıyorum vowifi gelmiyor.
  7. Haribu

ROM'da problem olsa evdeki wifide de çalışmaması gerekmez mi? İpv4 kullanıyor dchp üzerinden ip alıyor işyerindeki wifi de. Evdeyim şuanda çalışıyor. Mobil ağ tercihli yazınca volte çıktı.
  8. Haribu

Mİ10T 5G Türkiye ROM'unu (V14.0.1.0.SJDTRXM) kullanıyorum. Evimdeki WİFİ ağında herhangi bir sorun yaşamadan VOWİFİ kullanabiliyorum. Üniversitede çalışıyorum eduroam ağında kullanıcı adı şifre ile oturum açılarak WİFİ'ye bağlanıyorum VOWİFİ çalışmıyor. Bilgi işlem ile konuştum biz herhangi bir...
Üst Alt