Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet Mi8 cihaz alma arefesindeyim redmi kullanıyorum şuanda, ama araştırmama rağmen kesin bir dille bir sonuç bulamadım. mi8 için global 12.5 romu gelecek mi var mı bilgisi olan ? Çin romuna ve eu roma gelmiş sanırım.
Mi flash tool'dan clear all yaparak yeniden stock rom flashlamayı denediniz mi ?
Eğer telefon komple kapanıyorsa ve tekrar manuel olarak açıyorsanız, sorunun yazılımsal olduğunu hiç sanmıyorum. Ama cihaz kendisine reboot yapıyor ise yazılımsal olabilir dediğiniz gibi. Bence bir mi flash tool...
Ben güncelledim, stabillik bakımından birşey diyemeyeceğim ama ciddi anlamda çirkin bir görünüme kavuşmuş. Ben beğenmedim. Hemen Eski sürüme geri döndüm.
Not : eğer güncellemek isteyenler varsa, bir daha düşünsün anti roll back yani 9.0 dan geri 8.0 sürümlerine düşmek mümkün olmuyor. Bunun için...
Hocam ben kendim Gboard kullanıyorum. Uzun süre Xperia'nın klavyesini kullanmıştım ama pop-up gecikme süresi çok fazla neredeyse 1 saniye basılı tutmamız gerekiyor pop-up daki diğer harfleri görebilmek için. Ben TR QWERTY klavyede kullanamıyorum o yüzden en güvenlisi ve özelleştirilebiliri bana...
Senin bl kilidide kapalı sanırım... Belki edl modu ile kurtarabilirsin bu cihazı ama onuda ben bilmiyorum pek
MI A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi