harbor26 kullanıcısının son içeriği

1. harbor26

Soru Mi8 için global 12.5 gelecek mi ?

teşekkürler cevabınız için
  2. harbor26

Soru Mi8 için global 12.5 gelecek mi ?

Evet Mi8 cihaz alma arefesindeyim redmi kullanıyorum şuanda, ama araştırmama rağmen kesin bir dille bir sonuç bulamadım. mi8 için global 12.5 romu gelecek mi var mı bilgisi olan ? Çin romuna ve eu roma gelmiş sanırım.
  3. harbor26

Yardım Mi a1 cihazımın program kaptama sorunu ve kapanma sorunu.

Mi flash tool'dan clear all yaparak yeniden stock rom flashlamayı denediniz mi ? Eğer telefon komple kapanıyorsa ve tekrar manuel olarak açıyorsanız, sorunun yazılımsal olduğunu hiç sanmıyorum. Ama cihaz kendisine reboot yapıyor ise yazılımsal olabilir dediğiniz gibi. Bence bir mi flash tool...
  4. harbor26

Soru Mi A1 pie güncellemesi yeniden gelmiş

Ben güncelledim, stabillik bakımından birşey diyemeyeceğim ama ciddi anlamda çirkin bir görünüme kavuşmuş. Ben beğenmedim. Hemen Eski sürüme geri döndüm. Not : eğer güncellemek isteyenler varsa, bir daha düşünsün anti roll back yani 9.0 dan geri 8.0 sürümlerine düşmek mümkün olmuyor. Bunun için...
  5. harbor26

Soru Mi8 klavye sorunu?

Xperia'dan bahsediyordum zaten SwiftKey için söylemedim bunu.
  6. harbor26

Soru Mi8 klavye sorunu?

Hocam ben kendim Gboard kullanıyorum. Uzun süre Xperia'nın klavyesini kullanmıştım ama pop-up gecikme süresi çok fazla neredeyse 1 saniye basılı tutmamız gerekiyor pop-up daki diğer harfleri görebilmek için. Ben TR QWERTY klavyede kullanamıyorum o yüzden en güvenlisi ve özelleştirilebiliri bana...
  7. harbor26

Soru Mi8 klavye sorunu?

evet swift keyin böyle bir huyu var. Pekte tavsiye etmediğim bir klavyedir kendisi
  8. harbor26

Rom [8.1][PORT][Durduruldu] Mi A1 Epic Rom

O zaman birşey diyemiyeceğim kardeşim. Benim doğru gösterdi o yöntemi uygulayınca
  9. harbor26

GPS TEST.rar yeniden upload ettim rar dosyasının içi dolu. Hala rar boş görünüyorsa sorun muhtemelen sizde olabilir.
  10. harbor26

Var kardeş 2 adet config dosyası rarın içinde Gps config dosyasının içi dolu gözüküyor nasıl boş sende ?
  11. harbor26

Yardım mi a1 sürekli kapanıp açılma.

Ben teşekkür ederim bence servisine yolla birşey kaybetmezsin nede olsa cihaz şuanda tuğla :/ MI A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. harbor26

Senin bl kilidide kapalı sanırım... Belki edl modu ile kurtarabilirsin bu cihazı ama onuda ben bilmiyorum pek MI A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. harbor26

Eğer cihaz fastboot modunda ise fastboot device komutunu yazmalısın öyle deneyip ss atarmısın birde MI A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. harbor26

Fastboot modunda adb cihazını tanıyor mu ? Yoksa bilinmeyen aygıt mısın ? MI A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. harbor26

Birşey soracağım, cihazın kapalı gibi görünürken kendi kendine arka kısmında ısınmalar oluyor mu ? 1539166538 USB hata ayıklaman açık mıydı ?
Üst Alt