Harata kullanıcısının son içeriği

1. H

Yardım Redmi note 7 bildirim sorunu

Arka planda çalışmasını sabitlersen bir problem olmuyor. Keşke romda hata düzeltilse de kullanmasak program falan. Düzeltme yapılana kadar en iyisi bu
  2. H

Uygulama Redmi note 7 bildirim sorunu çözümü (resimli anlatım)

Arkadaşlar öncelikle forumda bu konuyla ilgili bir arama yaptım. Herhangi bir konu bulamadım. Gözden kaçtıysa özür dilerim. Bilindiği gibi redmi note 7 ve diğer çentikli telefonlarda bildirim çubuğundaki simgeler birkaç saniye durduktan sonra kayboluyor. Bildirim çubuğunu aşağı çekmeden...
  3. H

Yardım Redmi note 7 bildirim sorunu

Arkadaşlar "notch test for miui" programını yükleyip bu sorundan kurtulabilirsiniz ancak ayarlarını tam yapmanız gerekiyor. https://play.google.com/store/apps/details?id=zanini.andrea.notchtest
  4. H

Soru Neden EU rom?

Yıllardır arka cebimde taşırım telefonumu. Lg g3 telefonumu kaç kez düşürdüm hatırlamıyorum bile. Ekranı bir kez bile kırılmadı. Hep arka cebimdeydi. Ekranı son derece dayanıksız redmi note 7 nin. Bunu test etmiş olduk. Siz nerde taşıyorsunuz telefonu?
  5. H

Soru Neden EU rom?

Buradan ya da Google araması ile ceviz kırdıklarını görebilirsiniz. Cebimde kırılınca şok olmam normal. Mikrofon sorunu hala devam ediyor. Tekrar servise götüreceğim
  6. H

Soru Neden EU rom?

Aradığım cevap budur. Teşekkür ederim. 1565337424 Öncelikle teşekkür ederim. Pişmanlık nedenlerimi sıralayım. Telefonu aldıktan 2 gün sonra arka cebimdeyken arabama oturduğumda ekranı çatladı. Sözde ceviz, karpuz kırıyorlar ekranla reklamlarda. Hepsi hikaye, ekran sağlamlığını test etmiş...
  7. H

Soru Neden EU rom?

O konuyu açıp okudum. Sorularıma yanıt yok orda. Satmak istesem burada satmam. Bu telefonu kullanmak istiyorum. Çözüm arıyorum
  8. H

Soru Neden EU rom?

Aşktır, anlatılmaz yaşanır yerine bilginiz varsa sorularıma cevap verseydiniz sevinirdim. Şu an için Xiaomi pişmanlık benim için
  9. H

Soru Neden EU rom?

Arkadaşlar xiaomi redmi note 7 yi yeni aldım. Acemiyim yani. Kusura bakmayın. Global ve eu rom arasında neden eu rom u seçmeliyiz. Eu rom un artıları nedir? Eu rom da Xiaomi nin orijinal romu mudur? Eu romu yüklediğimizde yine güncelleme alabiliyor muyuz? Mikrofon sesi global romda çok az...
  10. H

Yardım Redmi note 7 mikrofon sorunu

Teknik servise götürdüm, sözde mikrofonu değiştirdi. bu seferde video çekerken ses az. Konuşmada yine yetersiz ses. Kafayı yicem yok mu bunun çözümü. Xiaomi gerçekten pişmanlıkmış
  11. H

Yardım Redmi note 7 mikrofon sorunu

Telefonu alalı bir hafta oldu. Bugün konuşurken karşıya ses çok boğuk ve derinden gidiyordu. Ses kaydedicide de denedim, sonuç aynı. Video çekerken seste problem yok gayet normal. Kulaklıkla denedim, onda da problem yok. Yazılımsal bir sorun mu, donanımsal mı? Çözümü bilen varsa çok mutlu olurum.
Üst Alt