harami kullanıcısının son içeriği

1. harami

Rom Hyperos 3

Bilgi için teşekkür ederim dostum
  2. harami

Rom Hyperos 3

15 t pro için hyperos 3 eylül Kasım diye bilgi verildi ne zaman gelecek bilgisi olan varmı
  3. harami

Rom Mi 11 ultra HyperOs rom

mi 11 ultra direnç kayıtlı cihazıma HyperOs romatsam imei gidermi gitmezmi
  4. harami

Tema Global Tema

Değerli Miui Programcıları sizden bir isteğim olacak Mi 11 Ulrta cihazımda Eu rom kullanıyorum global romdaki tema uygulamasını kullanma imkanımız varmı yokmu bunu öğrenmek istiyor
  5. harami

Yardım Mi 11 Ultra Sistem Uygulama Güncelleme Hatası

Arkadaşlar cihazında Endonezya 13.0.3 rom yüklü sistem uygulamaları ve tema yükleyemiyorum hata veriyor tema indiriliyor bürünüyor sonrasında indirilmesi 4002 hatası alıyorum uygulamalarda aynı şekilde güncelle diyorum hepsi bitiyor yine güncelleme çıkıyor
  6. harami

Yardım Mi 11 lite parmak izi

Mi 11 lite oto dan 13.0.4 romu geldi yükleme yaptım açıldıktan sonra parmak izi ibaresi yok yardımcı olabilecek birisi varmı acaba
  7. harami

Uygulama Mi Note 10 Lite rama ve Mesajlaşma

MIUI Global 12.0.1.0 Kararlı 12.0.1 (QFNEUXM) Rom yüklü buna nasıl mi arama ve mesajlaşma atabilirim
  8. harami

Soru Mi Note 10 Lite twrp

Arkadaşlar telefonum yurtdışı Bl kilidini açtım ama site verilen bütün twrp'leri denedim hepsinde twrp modunda kalıyor twrp den çıkamıyorum bana çalışan twrp lazım nerden indirip kurabilirim.
  9. harami

Yardım Redmi Note 8 Pro Miui Endonezya Kararlı V12.0.1.0.QGGIDXM Volte sorunu

Bilen arkadaşlar ricam endonezya rom yükledikten sonra Her iki hatımda da volte kayboldu yardımcı olacak arkadaşlar nasıl bir yöntem uygulamam lazım
Üst Alt