happythin19 kullanıcısının son içeriği

1. happythin19

Çözüldü Get user region err

Bende aynı sorunu yaşıyorum appdata'daki xiaomi klasörünü de sildim ancak aynı hatayı almaya devam ediyorum farklı bir çözümü var mıdır acaba?
  2. happythin19

Soru Redmi K60 / Poco F5 Pro

Ekran görüntüsü aldıktan sonra sağ üstte çıkan ön izlemenin altında bulunan "Kaydır" butonuna tıklayarak yapabilirsiniz.
  3. happythin19

Rehber Xiaomi Unlock Tool ile Bootloader Kilidini Açma

tamamdır hocam fastboot modda bağlayıp denedim ve açıldı teşekkür ediyorum
  4. happythin19

yani ayarlarda cihazı ve hesabı unlock için kaydediyorduk onu tekrar yapmam gerekiyor mu
  5. happythin19

1 hafta önce yaptığımda 168 saat sonra tekrar deneyin yazısı çıkmıştı şimdi tekrar denemek için tekrar aynı işlemleri baştan uygulamam mı gerekiyor yoksa direk fastboot modda bağlayıp deneyecek miyim açılması için
  6. happythin19

Rom MiUI CT [Mi5-Mi5s] 9.7V2 Yayınlandı (22.07.2019)

bende de çalışmıyor hata ayıklama temizi kurulum yaptım fakat sadece görüntüde kalıyor yani açıkmış gibi gösteriyor cihaz ama hata ayıklama gerektiren işlemleri yapamıyorum pcde, açmamı istiyor
  7. happythin19

usb hata ayıklama bilgisayarda kullandığım bir program için gerekli normalde kullanmıyorum zaten şimdi ben de tekrar kurayım düzelir belki
  8. happythin19

wipe yaparken dahili depolama ve usb otg hariç hepsini seçmiştim dahili depolamayı da mı silmem gerekiyordu
  9. happythin19

Hocam Usb hata ayıklamayı açınca pc telefonu görmüyor sadece şarj oluyor cihaz
  10. happythin19

Rom MIUI TR - 9.7.25 [Miui10]

Teşekkür ederim hocam bir sorum daha olacaktı MiCloud yedeğini mobil veri ile veri geri yükleme şansımız var mı
  11. happythin19

Rom MIUI TR - 9.7.25 [Miui10]

Hocam benim Ayarlarda Tam Ekran Ayarları yok bulamadım Telefon Mi5 Tam Ekran Hareketleri
  12. happythin19

Yardım Xiaomi Mİ5 Kullandığım Custom Romlar Ve Fikirlerim

hocam Mokee rom'un kilit ekranındaki müzik çalar widget'ını miui romda kullanabilme ihtimalimiz var mı?
  13. happythin19

Sohbet Forumdaki 'Nick Name'inizin Anlamı/Açıklaması

Adım Mutlu İnce ingilizce söylenişi güzel olduğu için Happy Thin,19 da en sevdiğim futbolcu olan Harry Kewell'ın Galatasaray'da giydiği forma numarası
  14. happythin19

Rehber Mİ5 TWRP ve Root Yöntemi [ Android Nougat ]

ben TWRP flasladıktan sonra SuperSU'yu adb sideload ile yaptım hiç sıkıntı olmadı tavsiye ederim hem sıfırlamaya gerek kalmıyor
  15. happythin19

Rehber Mİ5 TWRP ve Root Yöntemi [ Android Nougat ]

hocam recovery flashladıktan sonra twrp açılışta şifre soruyor
Üst Alt