Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese merhabalar,
Kardeşim için redmi note 10 pro alacağım fakat daha önce başıma gelmişti global diye aldığım rn8 pro çin cihazı çıkmıştı.Aynı durum başıma gelmemesi için size sormak istedim
1) RN10 Pro globalliğine nerden bakabilirim?
2) Kayıt işlemi sonrasında güncelleme alıyor mu?
3)...
Guncellemeden sonra ekran kapanirken beyaz ekran parlaması gibi bisey oluyor milisaniyelik bi olay..Donanimsal oldugunu sanmiyorum ama rahatsiz edici bu durumu yasayan var mı? Kendim ekrani kapatirken olmuyor
Gelistirici seceneklerinden 3 animasyonu sıfır yaptım,ek ayarlardan animasyonu kaldir dedim yine de uygulamaya girip cikarken duvar kagidinin ileri geri gitmesini kapatamadım var mı bi çözümü?
Dostlar bugun bütün talihsizlikler beni buldu.Önce miu12.5 geçtim bişe yokken wipe data attım kaydım gitti.Sonra kendi imkanlarımla eng romda kayıt yaptım sonra endonezya roma geçerken dalgınlıkla clean all seçeneğini seçmeyi unuttum.Cihazım çin cihazı muhtemelen daha kurtaramıcaz buna sadece...
Bi kac gundur cihazi arastiriyorum,yabanci ve Türk forumlarda bazı kisiler dokunmatik hassasiyetin,kaydirmanin kotu oldugunu soyluyor boyle bi durum var mı?
Poco x3 ile arasinda kaldim.
1) Mi 10 litenin sanirim 3 modeli var youth,zoom ve 5g olarak..Bu cihazda global var mı?
2)Zoom modeli çine özel uretim sanirim L1 sertifikasi yokmuş.Lite 5G modelinde L1 sertifikasi var mı?
3)Zoom modelinde Ois oldugunu duydum lite 5g modelinde de var mı?
Merhaba arkadaslar
Benim modemim 2.4 ghz ile calisiyor
Cihazim redmi note 8 pro
Alacagim kulaklik bluetooth 5.0 destekli
Yine de wifi ve bluetooth frekansi cakisip nette yavaslama olur mu?
Yukardan paneli indirdigimde mobil veri veya wifi gecislerinde 5 10 sn kasıyor cok yavas islem yapiyor.Stock temayi kullaniyorum neden boyle yapiyor?
Surum 11.0.5.0
Merhaba bugun cihazima kayıt yapildi surekli etkilenlestirme bildirimi geliyor,bu faturaya filan yansir mi?
Forumda yetkilendirmeden yetkisini kaldir demisler ama kaldirmaya calistigimda yetki geri aliniyor kisminda bekliyor ne yapmam lazim? Ben zaten mi hesabi vs kullanmiyorum
1597771875
Bu...
2 gündür yapmadığım şey kalmadı ama bi türlü sertifika alamıyorum.
ctsProfile : false olarak görünüyor.Sertifika alan arkadaşlar var ve bu sayede Netflixi Hd izleyebiliyorlar.
Cihazım RedmiNote 8 Pro
- Magisk Hide ile gerekli tüm talimatları uyguladım
- Prefences Manager ile google play store...