Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese merhabalar,
Kardeşim için redmi note 10 pro alacağım fakat daha önce başıma gelmişti global diye aldığım rn8 pro çin cihazı çıkmıştı.Aynı durum başıma gelmemesi için size sormak istedim
1) RN10 Pro globalliğine nerden bakabilirim?
2) Kayıt işlemi sonrasında güncelleme alıyor mu?
3)...
Guncellemeden sonra ekran kapanirken beyaz ekran parlaması gibi bisey oluyor milisaniyelik bi olay..Donanimsal oldugunu sanmiyorum ama rahatsiz edici bu durumu yasayan var mı? Kendim ekrani kapatirken olmuyor
Muhendis yazilimi yayinlanmis sanirim ordan açıgı cozduler diye duydum.Sizin soylediginize gore guncelleme de sıkıntı yasatiyosa biraz daha beklemek lazim almak için
Valla cesaret edemiyorum hocam stock recoveryden zaten daha wipe data yapmam ama ayarlardan fabrika ayarlarina dönebilirim.Satacagim zaman da riske atmam fastboottan ayni romu atar sifir sekilde veririm.Gerci artık kayıt isini filan ogrendim de mi flash tehlikeli dalginlikla BL kapatabiliyoruz
Bi kac sayfa geride fastboot linki paylastilar BL kilidi aciksa miflashtan fastboot ile temiz kurulum yapabilirsin.Ben oyle yaptim hic sikinti yok suan