HanVincenzo kullanıcısının son içeriği

1. H

Soru RN 10 pro alacağım fakat merak ettiğim

Herkese merhabalar, Kardeşim için redmi note 10 pro alacağım fakat daha önce başıma gelmişti global diye aldığım rn8 pro çin cihazı çıkmıştı.Aynı durum başıma gelmemesi için size sormak istedim 1) RN10 Pro globalliğine nerden bakabilirim? 2) Kayıt işlemi sonrasında güncelleme alıyor mu? 3)...
  2. H

Soru Güncellemeden sonra ekran parlaması

Guncellemeden sonra ekran kapanirken beyaz ekran parlaması gibi bisey oluyor milisaniyelik bi olay..Donanimsal oldugunu sanmiyorum ama rahatsiz edici bu durumu yasayan var mı? Kendim ekrani kapatirken olmuyor
  3. H

MIUI 12.5 Redmi Note 8 Pro (Begonia) - Global Kararlı Rom V12.5.3.0.RGGMIXM İndirme Bağlantıları

Guncellemeden sonra ekran kapanirken arada beyaz parlama hissediyorum yasayan var mi
  4. H

MIUI 12.5 Redmi Note 8 Pro (Begonia) - Global Kararlı Rom V12.5.3.0.RGGMIXM İndirme Bağlantıları

Güncellemeyi neden artık google veriyor? Bu arada nedense xiaomi bu cihaza digeelerinden fazla öncelik taniyor.
  5. H

Yardım Black Crush Hatası

Amoled ekranlarin hepsinde oluyor o dediginiz samsung note 10,s7 edge,mi8se bunlarda hep oluyordu
  6. H

Yardım RSA Kilidi Çözümleri

Muhendis yazilimi yayinlanmis sanirim ordan açıgı cozduler diye duydum.Sizin soylediginize gore guncelleme de sıkıntı yasatiyosa biraz daha beklemek lazim almak için
  7. H

Sohbet Rsa Korumalı Cihazların Plakası Çözülmüş

Mi11 Ultra Note 10 pro Poco X3 pro Mi11 lite Artık kayıtları yapılabilmektedir Facebook gruplarinda baslamislar paylasımlara herkese hayirli olsun
  8. H

Yardım MIUI 12.5.1 sonrası sorunlar. Note 8 pro

Miflash uzerinden temiz kurulum yaptim dediklerinizin hicbirini yasamadim ama arada telefon 2 3 snlik donuyor.O da surekli degil
  9. H

MIUI 12.5 Redmi Note 8 Pro - Global Kararlı Rom V12.5.1.0 RGGMIXM İndirme Bağlantısı [Android 11]

O yok bende hocam Önceden yüklenen zil sesleri diye bisey cikmiyor Edit: themes uygulamasini sistemden guncelleyince duzeldi.
  10. H

MIUI 12.5 Redmi Note 8 Pro - Global Kararlı Rom V12.5.1.0 RGGMIXM İndirme Bağlantısı [Android 11]

Whatsapp bildirim sesini degistirebilen var mi? Whatsapp ayarlarinda seslere giriyorum ama yerel zil seslerinde bise cikmiyor
  11. H

Valla cesaret edemiyorum hocam stock recoveryden zaten daha wipe data yapmam ama ayarlardan fabrika ayarlarina dönebilirim.Satacagim zaman da riske atmam fastboottan ayni romu atar sifir sekilde veririm.Gerci artık kayıt isini filan ogrendim de mi flash tehlikeli dalginlikla BL kapatabiliyoruz
  12. H

Bi bug kesfettim whataappta yazarken yazilar siliniyormus gibi oluyor ara ara.Sadece whatsappta yazisirken oluyor ne hikmetse
  13. H

Bi kac sayfa geride fastboot linki paylastilar BL kilidi aciksa miflashtan fastboot ile temiz kurulum yapabilirsin.Ben oyle yaptim hic sikinti yok suan
  14. H

Temiz kurulum yaparsaniz sorun olmuyor.Bende sıkıntı yok fastboot uzerinden kurulum yaptım herhangi bi bug oluşmadı
Üst Alt