HANDSOME33 kullanıcısının son içeriği

1. H

Yardım Yıllar sonra yeniden Xiaomi (Redmi Note 13 pro Plus 5g)

yurt dışı aldım cihazı ama fake rom değil güncelleme alıyorda bakalım umarım düzelir ekran donuyor niye öyle oluyor hala anlamadım
  2. H

Yardım Yıllar sonra yeniden Xiaomi (Redmi Note 13 pro Plus 5g)

aldığımdan beridir ekranda ciddi anlamda donmalar meydana geliyor 120 hz ekranın performansını hiç hissetmiyorum çabuk ısınıyor gibi halbuki tavsiye üzerine aldım çok eski Xiaomi kullanıcısıyım herkesle de tanışıklığım var eskiler ses verirse sevinirim
  3. H

Rehber Oneplus Nord Twrp

merhaba hocalarım şuan oneplus nord sürümüm global ama bir türlü india romuna geçemiyorum ayrıca ne hikmettir twrp flashlama da çalışmıyor slot a b yap diyor yapıyorum çalışmıyor b a yapıyorum çalışmıyor ne ettimse olmadı fastboot mode ile nasıl rom kurulur biri yardımcı olsa çok sevineceğim
  4. H

Soru Oneplus Nord Kullanıcı Görüşleri

hız kalite ekran 409 ppi fluid amoled plastik denen görünüm muazzam görüntü sunuyor en güzeli hızlı ve cebe sıgıyor ve kamera muazzam
  5. H

Soru Oneplus Nord Kullanıcı Görüşleri

şuan nord kullanıyorum mükemmel cihaz
  6. H

Soru Masik vs MiRoom?

O kadar rom kullandm ama bana hiçbiri MS nin tadını vermedi ama şimdi dersen ki en iyi rom hangisi stabilite hız şebeke sorunu istemiyorsan ama bataryayi diğerlerine nazaran daha çok kullanıyor tabi ki masik rom tavsiyemdir
  7. H

MIUI 11 Mi 8 Lite MiuiMix (Android 10.0) 20.3.26 Beta Rom

KYK da bağlanıyorum :))) öyle bir lüksüm yok diğer romda böyle bir problem yoktu hocam sıkıntı bu
  8. H

Yardım ORD ( Obsessive ROM Disorder ) Hastalığı ve tedavisi

hocam özelinize de bakarsanız seviniirm :DDD
  9. H

Yardım ORD ( Obsessive ROM Disorder ) Hastalığı ve tedavisi

sırf bu yüzden marka değiştirmeyi düşünüyorum :DDDDDDD
  10. H

Madalya MIUI Türkiye Yenilendi... Yorumunu Yap Madalya Kazan - 24.11.18

çok güzel olmuş ama daha da güzel olabilir elinize sağlık zamanla çok daha güzel şeylere imza atacağınızdan kuşkum yok tşk ederim
  11. H

xiaomi redmi pro 3/64 gb

cihazımda herhangi bir hata /çizik olmayıp ürün yükselteceğimden dolayı satıyorum ...ciddi alıcılar iletişime geçebilir pazarlık yoktur fiyat sondur 900 tl
  12. H

Satış xiaomi redmi pro 3/64 gb

xiaomi redmi pro telefonum 20 ay garantili olup çizik dahi olmayarak sadece model yükselteceğimden satıyorum....fiyat 950 pazarlık payı mevcuttur
Üst Alt