Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aldığımdan beridir ekranda ciddi anlamda donmalar meydana geliyor 120 hz ekranın performansını hiç hissetmiyorum çabuk ısınıyor gibi halbuki tavsiye üzerine aldım çok eski Xiaomi kullanıcısıyım herkesle de tanışıklığım var eskiler ses verirse sevinirim
merhaba hocalarım şuan oneplus nord sürümüm global ama bir türlü india romuna geçemiyorum ayrıca ne hikmettir twrp flashlama da çalışmıyor slot a b yap diyor yapıyorum çalışmıyor b a yapıyorum çalışmıyor ne ettimse olmadı fastboot mode ile nasıl rom kurulur biri yardımcı olsa çok sevineceğim
O kadar rom kullandm ama bana hiçbiri MS nin tadını vermedi ama şimdi dersen ki en iyi rom hangisi stabilite hız şebeke sorunu istemiyorsan ama bataryayi diğerlerine nazaran daha çok kullanıyor tabi ki masik rom tavsiyemdir
cihazımda herhangi bir hata /çizik olmayıp ürün yükselteceğimden dolayı satıyorum ...ciddi alıcılar iletişime geçebilir pazarlık yoktur fiyat sondur 900 tl